fbpx Skip to content

Az Apple elérhetővé tette az iOS 14, az iPadOS 14, a watchOS 7 és a tvOS 14 ötödik fejlesztői bétáit, a macOS Big Sur esetén pedig egy nappal később érkezett meg az újabb build.

A szoftverek a megszokott módon a Szoftverfrissítés menüpontban telepíthetőek az érintett készülékeken. Az újdonságok egyelőre nem ismertek, de frissítjük a cikket, amint napfény derül rájuk.

iOS 14 beta 5 és iPadOS 14 beta 5

A build verziószáma 18A5351d.

Az új verziók újdonságairól itt írtunk részletesen:

Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt az iOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

Vissza a hivatalos iOS- vagy iPadOS-verzióra

Ha nem vált be a béta, a már megszokott módon lehet visszatenni a hivatalos verziót: helyreállítási (recovery) vagy DFU módba kell tenni a készüléket, majd be kell tallózni a letöltött IPSW-t.

Erről részletesen itt írtunk: Gyakori kérdések: hogyan állítható vissza a készülékünk béta iOS-ről a hivatalos verzióra?

iOS 14 beta 5 és iPadOS 14 beta 5 letöltési linkek

Az iOS 14 beta 5 és iPadOS 14 beta 5 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről:

iOS:

iPadOS:

watchOS 7 beta 5

Az új build verziószáma 18R5361d.

Egyelőre nem ismertek az újdonságok. Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a watchOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

Vissza a hivatalos watchOS-verzióra

Ha esetleg nem vált be a watchOS 7 bétája, és szeretnénk visszatetetni a watchOS 6-ot, akkor ehhez le kell adnunk az órát egy hivatalos szervizpartnernél, akiknek ehhez az Apple európai szervizközpontjába kell azt elküldeniük, így ennek az átfutása több munkanap.

tvOS 14 beta 5

Az új build verziószáma 18J5364d.

Egyelőre nem ismertek az újdonságok. Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a tvOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

macOS Big Sur beta 5

Az új build verziószáma 20A5354i.

Egyelőre nem ismertek az újdonságok. Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a macOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért ha kérdésed van az iOS 14 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 14 béta: a leggyakrabban feltett kérdések!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted majd a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 14-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, az iPadOS 14-ről szólóakat itt, a watchOS 7-ről szólókat meg itt, a tvOS 14-ről készülteket itt, a macOS Big Sur kapcsán pedig itt olvashatsz.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

 1. Avatar for andoro andoro says:

  Annak ellenére hogy felraktam az AppleTV-re a profilet betaprofiles.com segítségével, és el is indul az update a 18J5364d buildet ajánlja fel, úgy a végefelé az upgradenek elhasal. Azt mondja próbáljam később… Most velem van gond vagy megint terheltek az Apple szerverek? Vagy 5x próbáltam éjjel is meg most reggel is.
  Ezen segíthet ha IPSW-t rakok fel rá?

 2. Avatar for Czo Czo says:

  Developer vagy Public beta amit felraktal? Ha Developer, akkor miert nem a developer.apple.com-rol szeded? Ha public, akkor miert nem a beta.apple.com-rol? Developer beta eseten elofordulhat, hogy megbukik az UUID ellenorzesen.

 3. Avatar for andoro andoro says:

  Biztosan developer és valószínű nem fogadja el az UUID-t ahogy te is mondod. Azért nem az Apple oldalairól, mert nem látom a linket a profile letöltésre.
  Sem a publicra, sem a developerre.
  Továbbá a tvOS-ben sincs ott a Get Beta Updates gomb, amivel be tudnám kapcsolni a frissítést betara… Nekem jó lenne a public beta is mert nem fejlesztek, de nem tudom egyszerűen feltenni. A public betahoz is kell profile? Ha igen azt honnan szedem le?
  Köszi!

 4. Avatar for Czo Czo says:

  Nem tudom, hogy hogyan mukodik a public beta, fejleszto vagyok. De vannak a telepitesi folyamatnak lepesei, amik le vannak dokumentalva, azokat teljesitetted? Ha igen, akkor fel kellene tudnod rakni, ha nem, akkor erdemes nyitni nekik egy ticketet.

 5. Avatar for gunar gunar says:

  Ha jól látom dolgozgatnak a grafikusaik is, mert jó pár helyen változott a grafika, vagy csak olyan régen jártam az IOS azon részein a beállításokban, hogy most újnak tűnik.

 6. Avatar for Sray Sray says:

  Mennyire stabil az 5-ös? Daily driverként használható már?

 7. Már a beta 1 is használható volt minden probléma nélkül.

 8. Avatar for andoro andoro says:

  Bakker gyerekek az Apple gyökér. Komolyan mondom. A gond az volt, hogy újra be kellett lépnem az apple ID-val, na akkor már ott volt a public beta kapcsoló és frissített gond nélkül.
  Na és ezt nem írja sehol, csak hogy Sign in… Najó de ha már eleve azzal vagyok belépve?
  Úgy 2 órát spórolhattak volna az életemből. Az Airplay hang megosztás kiválóan működik, emiatt akartam feltenni. Most már tudunk úgy filmet nézni hogy totál csend van a szobában :grinning:

 9. Sziasztok, big sur-ből is kint az 5. béta!

 10. Avatar for Chr1s Chr1s says:

  Sziasztok! A public beta 1 óta nem frissittettem, most viszont amikor elkezdenèm elfogadom a terms and conditions- t ès onnan nem megy tovàbb, beragad. Letöröltem a profilt ès újra telepítettem, de ugyanaz a hiba. Mi lehet a megoldás?

 11. Avatar for Chr1s Chr1s says:

  A másik pronlèmàm az ipad pro-mal van ott egyàltalàn nem csatlakozik a frissitès szervehez. 13.5-n jailbreakeltem egyszer ès már 13.6.1-t is laptopròl tudtam csak friisteni. Van rá megoldás?

  Válaszaitokat köszönöm

 12. Avatar for Jadeye Jadeye says:

  a jailbreak letiltja az OTA-frissítést, épp azért, mert az megölné a jailbreaket. amennyiben el akarod távolítani a jailbreaket és annak minden nyomát, ne frissítsd sehogy, hanem állítsd vissza számítógéppel, és állítsd be új iPadként, tehát ne tegyél vissza biztonsági mentést!

  az iPhone esetén én visszatenném az iOS 13-at, majd azon feltenni a béta profilt, frissíteni, és ha úgy frissült, csak utána visszatenni a biztonsági mentést.

 13. Avatar for Chr1s Chr1s says:

  Köszönöm

  Elkezdtem a downgradet 13.6.1-re iphoneon,de a folyamat vègèn csak villog az apple logo, ketszer probáltam, most itt elakadtam.

  Ipaden már tegnap felraktam a 13.6.1-t ès új ipadkènt àllitottam be ès így ia ezt az hibát kapom.

  Valami ötlet?

 14. Avatar for Chr1s Chr1s says:

  Igen ez alapján csinálom itunes-sal

 15. Avatar for Jadeye Jadeye says:

  helyreállítási (recovery) módban próbáltad, amikor a kijelzőn megjelent a csatlakoztasd a számítógéphez képernyő, vagy pedig DFU-ban, amikor sötét volt a folyamat elején a kijelző?

 16. Avatar for Chr1s Chr1s says:

  Recovery módban

 17. Avatar for Chr1s Chr1s says:

  Recovery módból is át tudom tenni DFU-ba? Az ipadet is probáljam DFU módban újra rakni?

 18. Avatar for Jadeye Jadeye says:

  persze, át tudod rakni. az iPad esetén akkor ez a hiba nem az iPaden lesz. indítsd újra a routert is.

 19. Avatar for Chr1s Chr1s says:

  Újra indítottam, de 4g-n ès wifin is ugyanazt írja ki.

 20. Avatar for Chr1s Chr1s says:

  Igen onnan töltötrem le

 21. Avatar for Jadeye Jadeye says:

  akkor nem tudom. esetleg próbáld meg fejlesztői profillal.

 22. Mostanában elkezdett crashelni xs-en. Be akadnak illetve fagynak az alkalmazások, térerő ellenére nincs netem stb… kikapcsolom a telefont utána pár perc múlva magától bekapcsol és utána már jó megint egy darabig. 6s-en nem jelentkezik ez a probléma. Valakinek van valami ötlet hogy mi okozhatja vagy találkozott rajtam kívül valaki ugyanezzel a problémával ?

 23. Avatar for gunar gunar says:

  Pont Xs-en használom én is és semmi hasonlót még nem tapasztaltam. Van app ami gondolom nem teljesen jó a 14-hez és azok adott helyen kilépnek, de ez szvsz ezen a ponton még normális. Nálam néha a feloldáskor nem adja a normál fényerőt a kijelző, de egy lezárás=feloldás után már ok. Ez amit rendszeresen látok hibát eddig.

 24. Avatar for alali alali says:

  XS-en használom én is, nálam nem fordult még elő amit tapasztaltál. Kint a beta 6, próbáld frissíteni, hátha megoldja. Praktiker és Tv Go app nem működik, azonkívül amiket én használok hibátlan.

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for alali Avatar for Czo Avatar for Agent_H Avatar for Szifon Avatar for Sray Avatar for DJTommyka Avatar for andoro Avatar for Chr1s Avatar for Nrbrtbgg Avatar for Jadeye Avatar for gunar