Elérhető a negyedik iOS 14, iPadOS 14, watchOS 7, tvOS 14 és macOS Big Sur béta

Az Apple elérhetővé tette az iOS 14, az iPadOS 14, a watchOS 7 és a tvOS 14 negyedik fejlesztői bétáit, pár órával később pedig a macOS Big Sur esetén is megérkezett az újabb build.

A szoftverek a megszokott módon a Szoftverfrissítés menüpontban telepíthetőek az érintett készülékeken. Az újdonságok egyelőre nem ismertek, de frissítjük a cikket, amint napfény derül rájuk.

iOS 14 beta 4 és iPadOS 14 beta 4

A build verziószáma 18A5342e.

Az új verziók újdonságairól itt írtunk részletesen:

Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt az iOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

Vissza a hivatalos iOS- vagy iPadOS-verzióra

Ha nem vált be a béta, a már megszokott módon lehet visszatenni a hivatalos verziót: helyreállítási (recovery) vagy DFU módba kell tenni a készüléket, majd be kell tallózni a letöltött IPSW-t.

Erről részletesen itt írtunk: Gyakori kérdések: hogyan állítható vissza a készülékünk béta iOS-ről a hivatalos verzióra?

iOS 14 beta 4 és iPadOS 14 beta 4 letöltési linkek

Az iOS 14 beta 4 és iPadOS 14 beta 4 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről:

iOS:

iPadOS:

watchOS 7 beta 4

Az új build verziószáma 18R5350e.

Egyelőre nem ismertek az újdonságok. Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a watchOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

Vissza a hivatalos watchOS-verzióra

Ha esetleg nem vált be a watchOS 7 bétája, és szeretnénk visszatetetni a watchOS 6-ot, akkor ehhez le kell adnunk az órát egy hivatalos szervizpartnernél, akiknek ehhez az Apple európai szervizközpontjába kell azt elküldeniük, így ennek az átfutása több munkanap.

tvOS 14 beta 4

Az új build verziószáma 18J5354d.

Egyelőre nem ismertek az újdonságok. Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a tvOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

macOS Big Sur beta 4

Az új build verziószáma 20A5343i.

Egyelőre nem ismertek az újdonságok. Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a macOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért ha kérdésed van az iOS 14 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 14 béta: a leggyakrabban feltett kérdések!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted majd a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 14-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, az iPadOS 14-ről szólóakat itt, a watchOS 7-ről szólókat meg itt, a tvOS 14-ről készülteket itt, a macOS Big Sur kapcsán pedig itt olvashatsz.

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

 1. hiper says:

  Nekem a vaccs nem dobja…(ver4_44mm)

 2. A naptár widgeten még mindig nagyon nehéz lett volna magyarra átírni a napot vagy éppen a hónapot, mindegy ez legyen a legnagyobb baj. :smiley: Időjárás widget úgynézki “megjavult”, egyből betöltött mindent, jól is jelez, majd kiderül, hogy így is marad-e. AppleTV widget eddig asszem nem volt, mostmár van, jej :smiley: hirtelen ennyi ami feltűnt. Ja a billentyűzet néha még mindig kicsit fentebb van mint kéne, ha elkezdek írni, akkor ugrik vissza a helyére, ez a beta 3-ban is így volt + ujra megy a 3D táccs. Azt a hátteret a cikken szereplő iPhoneról még mindig nagyon nagyon szeretném, valakiiii ?

 3. PCha0s says:

  Nekem se… remélem nem nálunk van a hiba!

 4. alali says:

  Nálam se watch 5 44mm

 5. alali says:

  Időjárás widget úgy nézki rendbejött, TV Go és Praktiker app továbbra sem működik, szeptemberig valszleg javítják. Egyébként más minden működik, régóta (iOS 8) használok bétákat, szerintem az egyik legstabilabb lett a 14 beta. Alakul ez…

 6. alali says:

  Közben elérhető a watchos7 beta 4 is, mac os big sur beta 4 is tölthető

 7. hiper says:

  Mostmár felment a vaccs is. A telefonon néha ugrik a háttérkép(megnagyobbodik), eddig ilyet nem tapasztaltam/11Plus/

 8. Szeptemberig valószínűleg javítja… a Praktiker és a Telekom az applikációját.

 9. Azt még mindig nem értem, hogy ipaden miért nincs időjárás app difolt ha már van rá Widget így sose tudja a helyzetet hiába van beállítva, ha még ranyomok elinditja a safarit vicces

 10. Wanax says:

  Nekem nem működik a Viber rendesen. Csak read only üzemmód van, se írni se file csatolás nem megy. És egy idő után ki is lép. Valaki tapasztalt ilyet, vagy ehhez hasonlót?

 11. Sziasztok!
  Nekem nagyon dobálja a wifi jelet.
  iPhone X
  Nektek ok?

 12. meonic says:

  Sziasztok!

  Nekem valamiért nem dobja fel a frissítési lehetőséget, 3-ról frissítenék Beta 4-re.
  Automatikus frissítés ki van kapcsolva, bár már próbáltam úgy is, hogy bekapcsoltam!:frowning:

 13. meonic says:

  Közben megoldottam!::slight_smile:

 14. Csak nekem foglal el indokolatlan méretű tárhelyet?
  Beállításokban írja hogy a rendszer az 6.63 GB, ami oké, de utána ír egy “Egyéb”-et is, ami IOS 13-mon nem volt, és ez 4.8 GB

 15. Ha az iPhone tárhely részre gondolsz, ott mindig is volt Egyéb a Rendszer alatt.

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!