Elérhető az újabb iOS 13.4, iPadOS 13.4, watchOS 6.2, tvOS 13.4 és macOS Catalina 10.15.4 béta

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Apple elérhetővé tette az iOS 13.4, az iPadOS 13.4, a watchOS 6.2, a tvOS 13.4 és a macOS Catalina 10.15.4 hatodik béta verzióját.

A szoftverek a megszokott módon a Szoftverfrissítés menüpontban telepíthetőek az érintett készülékeken. Az újdonságok egyelőre nem ismertek, de frissítjük a cikket, amint napfény derül rájuk.

iOS 13.4 beta 6 és iPadOS 13.4 beta 6

A build verziószáma 17E255.

Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt az iOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

Vissza a hivatalos iOS-verzióra

Ha nem vált be a béta, a már megszokott módon lehet visszatenni a hivatalos verziót: helyreállítási (recovery) vagy DFU módba kell tenni a készüléket, majd be kell tallózni a letöltött IPSW-t.

Erről részletesen itt írtunk: Gyakori kérdések: hogyan állítható vissza a készülékünk béta iOS-ről a hivatalos verzióra?

iOS 13.4 beta 6 és iPadOS 13.4 beta 6 letöltési linkek

Az iOS 13.4 beta 6 és iPadOS 13.4 beta 6 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről:

iOS:

iPadOS:

watchOS 6.2 beta 6

Az új build verziószáma 17T529.

Egyelőre nem ismertek az újdonságok. Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a watchOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

tvOS 13.4 beta 6

Az új build verziószáma 17L256. Ez az egyetlen, amire konkrétan azt írja az Apple, hogy GM. Az Apple ezt időközben kijavította szintén beta 6-ra.

Egyelőre nem ismertek az újdonságok. Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a tvOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

macOS Catalina 10.15.4 beta 6

Az új build verziószáma 19E264b.

Egyelőre nem ismertek az újdonságok. Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a macOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért ha kérdésed van az iOS 13 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 13 béta: a leggyakrabban feltett kérdések!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted majd a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 13-ról szóló eddigi cikkünket itt érheted el, a watchOS 6-ról szólókat meg itt, a tvOS 13-ról készülteket itt, a macOS Catalina kapcsán pedig itt olvashatsz.

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

 1. Czo says:

  Vajon iOS13.4b6/watchOS6.2b6 eseten megjelenik Telekomnal a cellular beallito? Vagy tovabbra is azt fogja feldobni, hogy a Telekom HU does not currently support Apple Watch.?

 2. Az megérthető ha szeretnéd, de ha a Telekom Magyarországon nem forgalmazza az LTE-s verziót miért támogatná hardveresen?

 3. Jadeye says:

  a fejlesztői központban beta 6-nak írja az Apple, és még az eredetileg GM-nek írt tvOS-t is kijavították beta 6-ra.

 4. kutyu74 says:

  Értem. Elnézést ha láma voltam :blush:

 5. Jadeye says:

  a méretek és verziószámok alapján egyébként lehetne GM, de az Apple valamiért nem annak hívja.

 6. Péter, köszönöm. Látszik hogy nem vagyok szifon fan, Magyarországból lemaradtam…

 7. CodeRed says:

  Sajnos ez sem kommunikál az iTunes-al :frowning_face:
  Ez is kéri a nem létező 12.10.5-s verziót, ami ugye nem létezik…

 8. Czo says:

  Rakd fel a beta Xcodeot is, azutan menni fog. Mit akarsz kommunikalni az iTunessal egyebkent?

 9. CodeRed says:

  PC-re ? :roll_eyes:
  csak szeretném visszatenni a mentésem, mert közben telefont váltottam :frowning::cold_face:

 10. Czo says:

  Ezt nem ertem. Ha nincs Maced, akkor hogy van betad?

 11. CodeRed says:

  anno még töltöttem le simán profilt és így :nerd_face:

 12. Czo says:

  Az a baj, hogy se a fejlesztoi, se a publikus beta program nem emleget sehol sem Windowst. Mindenutt Macet irnak (ugyan nem irjak, hogy az konkretan kell, de minden leirasban, ha gepre kell dugni, akkor ott Macet irnak), a hibadra is az a megoldas hivatalos dokumentacio szerint, hogy vagy addig ne szinkronizalj vagy telepitsd a fejlesztoi kozpont letoltesi kozul a beta xcodeot (amivel ugye appot kiadni nem lehet, dehat ugye aki betazik, az tobb eszkozzel betazik).

  Tehat vagy keresel egy macOS-t, amin rajta van a beta Xcode vagy varsz a vegleges megjeleneseig.

 13. CodeRed says:

  Igen, köszi, de backup pc-n van, ami 32GB :grimacing:
  Nincs sajnos a környezetemben senki :cry: már egy hete ezzel szívok, azt hittem ez a frissítés megoldás lesz a problémámra, de nem :face_with_head_bandage:

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!