Ming-Chi Kuo szerint ezekre számíthatunk az Apple-től 2020 első felében

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ming-Chi Kuo mondhatni általában egész jól olvas a tealevelekből, ezért érdemes figyelni jóslataira.

2020 első felére az AirTag-ről, új AirPowerről, olcsóbb iPhone-ról és frissített iPad Pro/MacBook családról nyilatkozott. Nézzük is meg, hogy mire számíthatunk!

Kuo így fogalmazott a TF International Securities által kiadott jegyzetében:

Úgy látjuk, hogy 2020 első felében az Apple-től érkező, főbb hardveres frissítések egy 4,7 colos LCD-jű iPhone-t, új iPad Pro-t, MacBook Pro-t/Air-t, egy kisebb, vezeték nélküli töltőt, egy UWB taget és egy felső kategóriás Bluetooth fülhallgatót jelentenek.

A MacRumors átnézte az elemzést és kicsit kifejtették, hogy mit is jelentenek ezek. Ezek többségéről már mi is írtunk az elmúlt fél évben, így egészen hitelesnek tűnik Kuo jóslata:

Kuo végül kicsit a koronavírus következményeiről is beszélt, szerinte az Apple első féléves terveit nem fogja befolyásolni, de a második félévre lehet, hogy lesznek problémáik a minősítési és a tömegtermelési menetrendekkel.

Ha ez mind bejön, akkor izgalmas lesz 2020 első fele.

Te melyik megjósolt újdonságot várod legjobban?

Ezek még érdekelhetnek:


A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!