Megjelent az iPadOS 13.1.3 – több bosszantó hiba javítása

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jó két héttel az iPadOS 13.1.2 megjelenése után az Apple ma este 7-kor kiadta az iPadOS 13.1.3-as frissítést, ami az iOS 13.1.3-hoz hasonlóan több hibát is javít.

Az iPadOS 13.1.3 esetén az Apple értelemszerűen nem említi a csak az iPhone-ok esetén meglévő hibákat, hiszen azok nem érintik az iPadeket, de a maradék öt problémát az iPadek esetén is javították.

Nem érdekelnek az újdonságok, csak telepíteni szeretnéd? Kattints ide, hogy átugord őket: Hogyan telepíthető?

iPadOS 13.1.3 újdonságok

A hivatalos információkban az Apple a következőket írja:

Az iPadOS 13.1.3 hibajavításokat és fejlesztéseket tartalmaz az iPadjéhez. A frissítés tartalma:

 • Kijavít egy problémát, amely megakadályozhatja egy találkozómeghívás megnyitását a Mailben
 • Kijavít egy problémát, amely miatt előfordulhat, hogy a Hangjegyzetek-felvételek nem töltődnek le az iCloud biztonsági mentésből való visszaállítás után
 • Megold egy problémát, amely miatt előfordulhat, hogy az alkalmazások nem töltődnek le az iCloud biztonsági mentésből való visszaállítás után
 • Javítja a Bluetooth-hallókészülékek és -headsetek csatlakozásának megbízhatóságát
 • Megold egy, a Game Centert használó alkalmazások indításának sebességével kapcsolatos problémát

Letöltés, telepítés

A frissítés a legegyszerűbben a Beállítások, Általános, Szoftverfrissítés menüpontba lépve telepíthető, de természetesen használhatjuk az iTunes-t is. Bármelyik módszert is választjuk, a folyamat végeredménye ugyanaz lesz. Erről itt írtunk részletesen: Gyakori kérdések: hogyan működik az OTA frissítés?

Az iPadOS 13.1.3 buildje 17A878.

Ha valaki szeretné lementeni a 13.1.3 IPSW fájlját, az nyissa meg az alábbi cikkünket, amiből mindig a legfrissebb, az Apple által épp aláírt iOS-verzió IPSW-fájlja tölthető le: Gyakori kérdések: melyik iOS-verziót írja még alá az Apple?

Downgrade?

Gyakorlatilag bármely esetben kizárólag csak az arra a készülékre hivatalosan elérhető legfrissebb verzió tehető fel – illetve az, amit az Apple épp aláír, mert itt lehetnek átfedések, főleg egy új verzió megjelenése utáni napokban, ameddig még az előző verziót is aláírják: Gyakori kérdések: az aktuális iOS-verziónál régebbi firmware visszaállítása.

Ha a készüléken aktuálisan meglévő verziót szeretnénk kitakarítani: Gyakori kérdések: aktuális iOS-verzió újratelepítése, frissítés nélkül.

Kérdésem van!

Ha kérdésed merül fel, érdemes elsőként a Gyakran Ismételt Kérdések cikkünket végiglapozni: Gyakran Ismételt Kérdések.

Ha a frissítéskor hibával találkozol, akkor pedig ezt a cikkünket érdemes megnézni: Leggyakoribb iTunes hibaüzenetek.

Linkgyűjtemény

Az iPadOS-ről szóló összes cikkünk megtalálható az iPadOS címke alatt.

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

 1. Csapszi says:

  A hálózat elvesztése problémát nem javították? Létezik ,hogy nem tudnak róla?

 2. Jadeye says:

  én nem hallottam arról, hogy iPaden lett volna ilyen hiba, úgy emlékszem, hogy csak iPhone-okat láttam a hozzászólásokban. melyik iPad esetén tapasztalsz ilyesmit? jelezted az Apple Support felé korábban?

 3. Csapszi says:

  Ó! Bocs! Nem néztem, hogy az iPadOS-hez írtam. iPhone 8-al van ilyen gondom.

 4. Jadeye says:

  ja hát azt nem javították a hozzászólások alapján. jelezd az Apple felé, az a biztos: https://apple.com/hu/contact

  illetve:

 5. Nekem valahogy a copy és paste nem megy safariban. Kijelöl, klikk “copy”, aztán nem történik semmi, ha safariba akaom beilleszteni. Ha máshová, pl notes app, akkor megy. Vagy pl chrome-on belül is. Csak safarin belül nem. Vmi extra beállítás lenne?

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!