Az Apple kiküldte a meghívókat, iPhone 11 esemény szeptember 10-én!

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ahogyan az várható volt, az Apple ma hivatalosan is megerősítette szeptember 10-i eseményt azzal, hogy kiküldte a sajtó kiválasztott képviselői számára a meghívókat, így igazából ebben nincs semmi meglepetés.

A menetrend szerint 10-én, helyi idő szerint reggel 10 órakor kezdődik majd az Apple keynote-ja. A helyszín pedig most a Steve Jobs Theater lesz, és hazánkban az időeltolódás miatt ez 19 órára esik.

Ahogyan az utóbbi években már megszokhattuk, az Apple oldalára most is kikerült az esemény linkje, tehát lesz videós közvetítés. A hírek szerint azonban a média képviselői csak meghívásos alapon vehetnek részt az eseményen.

A keynote-on az Apple az új iPhone-okon túl újabb iPadekről, Mac-ekről, AirPods-ról, Apple Watch-ról, és egy olcsóbb HomePodról ránthatja le a leplet az idei szoftverek és mellettük az új szolgáltatások, mint például az Apple Arcade hivatalos megjelenési idejének megosztása mellett.

Korábbi cikkeink, amiket érdemes elolvasni az eseményen várható újdonságok kapcsán:

Ezek még érdekelhetnek:


A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!