fbpx Skip to content

A brazil iHelp BR oldal a legutóbbi iOS 13 bétákból már kibogarászta, hogy az Apple szeptember 10-én tarthatja majd az őszi termékbejelentést, de itt még nem állt meg a dolog.

A következő találatuk a watchOS 6 kapcsán új Apple Watch-ok megjelenését fedi fel. Ez a két új típus vélhetően az Edition modelleket hozza vissza a kínálatba, mert az egyik titánból, a másik pedig kerámiából készül.

A képen látható animációt az Apple Watch a beállításakor mutatja, miután az iPhone kamerájával beolvastattuk az óra kijelzőjén megjelenő, mozgó pontokból álló kódot:

Az iHelp BR ezeket az animációkat megtalálta 40 és 44mm-es változatú órákhoz is, tehát az órák mérete ebben az évben nem fog változni.

Az viszont jelenleg még nem egyértelmű, hogy a teljesen új titán tokozás esetleg a rozsdamentes acél órákat váltaná-e le, vagy pedig csak egy újabb opció lesz az Edition termékvonalon, a kerámiát pedig már korábban is használta az Apple.

Az Edition vonalat egyébként az Apple az első órák megjelenésekor még 18 karátos sárga- és rozéarany tokozással vezette be, és ezeknek az ára Magyarországon az 5 millió Forintot is elérte. A Series 2 megjelenésével a cég az aranyat fehér kerámiára cserélte, aminek köszönhetően az ár ugyan jelentősen csökkent, de ettől még mindig jelentősen drágább volt egy ilyen óra, mint a rozsdamentes acél változat, a sport alumíniumhoz képest meg pláne. Ezt követően a Series 3 esetén megjelent a szürke kerámia is a fehér mellett, a Series 4-gyel viszont az Apple már egyáltalán nem kínált Edition modelleket.

Ez a Series 5 megjelenésével a fenti képek alapján változni fog, de kérdés, hogy milyen egyéb újdonságokat hozhatnak az új modellek az óra tokozásának anyagválasztásán kívül.

Az Apple egyébként eddig még nem használt titánt egyik készüléke esetén sem – viszont az USA-ban immár a piacon lévő Apple Card hitelkártyát is titánötvözetből készíti.

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!

Immáron, több mint 3 éve elérhető a Szifon.com közösségi portálja, ahol kérdezhetsz, valamint információt is megoszthatsz a többi Apple felhasználóval.