fbpx Skip to content

Az Apple végre frissítette az iCloud online felületét és már az iCloud.com-on is letölthetjük az összes fotónkat, videónkat jóformán egyetlen kattintással.

icloud fotok es videok letoltese

Eddig sajnos nem lehetett kijelölni egyetlen kattintással az összes fotónkat, videónkat az iCloud.com-on, lényegében csak különböző programokkal fértünk hozzá ezekhez a képekhez, illetve magán az eszközön találtuk meg őket, amit ugyanazzal a fiókkal használtunk. Mostantól viszont már működik az összes tartalom kijelölése, és utána egyetlen kattintással le is tölthetőek.

iCloud.com fotók, videók letöltése

A letöltéshez lépjünk be az iCloud.com-on az Apple ID-nkkal, majd válasszuk ki a Fotók menüpontot, ahol már láthatóvá is válnak a fotóink és videóink. Ezután többféleképpen is kijelölhetjük az összes tartalmat:

  • Az első módszer a klasszikus egeres. Fentről lefelé egérrel jelöljük ki a kívánt képeket, videókat.
  • A második módszer az “összes kijelölése”, ehhez macOS alatt nyomjuk meg a ⌘+A (command+A) gombokat, vagy Windows alatt a Control+A-t. Ezzel minden fotót és videót kijelölünk.

Ha készen vagyunk a kijelöléssel, akkor jobb oldalt fent találjuk meg a kis felhő ikont, aminek a segítségével letölthetjük őket. Ilyenkor az iCloud egyetlen tömörített .zip fájlt fog nekünk adni, amiben megtaláljuk majd ezeket a fájlokat.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. Nálam nagyobb hír volt, hogy végre az iOS-es Pages is ismeri a tartalomjegyzéket😃

  2. Avatar for ha5abe ha5abe says:

    Ez jó hir.
    Esetleg arról is van infó, hogy az az összes iCloud-ban tárolt jegyzetet hogyan, vagy mivel lehet letölteni egyszerre?

    Mert hogy a minap történt iOS-en:

    • A jegyzetekben tárolt egyik bejegyzésben egy szó kijelölése helyett az egészet sikerült kijelölni.
    • Ezek után egy betű lenyomására a teljes szöveg eltűnt, helyette az az egy betű jelent meg.
      Igaz, hogy így kell működnie, csak hogy NINCS visszalépési lehetőség (undo) !!!

    Mivel a jegyzet gépelés közben automatikusan mentésre kerül az iCloud-ba, így a tartalom odaveszett. Az iTunes mentésekbe nem kerül bele, és az Apple support sem tudott segíteni.
    Amit én ismerek, az a https://privacy.apple.com/ oldalon (talán a GDPR által kikényszerített) “Szerezzen adatairól másolatot” lehetőség.

  3. Van undo, ott van a billentyűzet bal felső sarkában.

  4. Avatar for bimi bimi says:

    Max. 1000 képet lehet egyszerre letölteni…

  5. Zseniális, iPaden ott van iPhoneon nincs? Akkor bocsi

  6. Avatar for ha5abe ha5abe says:

    Neked van igazad, én nem írtam, hogy telefonon.
    Ja, és ha valaki arra gondolna, hogy nem kell megnyomni, hogy “Kész”, nos az sem segít. A változtatás akkor is mentésre kerül, azaz felülírja az eredeti tartalmat.

  7. Avatar for Spiki Spiki says:

    Ha ilyenkor megrázod a telefont, akkor előjön egy Gépelés visszavonása ablak Mégsem, valamint Visszavonás lehetőséggel. :slight_smile:

  8. Avatar for ha5abe ha5abe says:

    Igazad van, köszönöm. Az újabb iOS ezen lehetőségéről megfeledkeztem. Valamiért csak a zenelejátszás közbeni telefon rázási (általam nem használt) funkció maradt meg halványan az emlékeimben.

  9. Nekem nem tunik olyan jo alkunak, ha egy 1.6 MB-os kepet 892 KB-ben szed le.
    Ezt teszi, ha egy darabot szedek le es akkor is, ha sokat.
    Eleg fifikasan van megfogalmazva a telefonban is, de ha az “iPhone-tarhely otimalizalast” valasztanam, akkor a kep eredeti verziojat tudnam leszedni? Es ha a telefonomon az eredeti kepeket orzom, akkor az iCloud lesz a belyegkepek gyulekezete? Ugye, nem?

  10. Onnan mindig az eredeti minőségben kellene tudnod lementeni a képet! A telefonon nem mindig tárolja eredeti minőségben.

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for bimi Avatar for Spiki Avatar for ha5abe Avatar for Szifon Avatar for Bruream Avatar for SzifonAdmin Avatar for ef-dani