fbpx Skip to content

Az Apple végre frissítette az iCloud online felületét és már az iCloud.com-on is letölthetjük az összes fotónkat, videónkat jóformán egyetlen kattintással.

icloud fotok es videok letoltese

Eddig sajnos nem lehetett kijelölni egyetlen kattintással az összes fotónkat, videónkat az iCloud.com-on, lényegében csak különböző programokkal fértünk hozzá ezekhez a képekhez, illetve magán az eszközön találtuk meg őket, amit ugyanazzal a fiókkal használtunk. Mostantól viszont már működik az összes tartalom kijelölése, és utána egyetlen kattintással le is tölthetőek.

iCloud.com fotók, videók letöltése

A letöltéshez lépjünk be az iCloud.com-on az Apple ID-nkkal, majd válasszuk ki a Fotók menüpontot, ahol már láthatóvá is válnak a fotóink és videóink. Ezután többféleképpen is kijelölhetjük az összes tartalmat:

  • Az első módszer a klasszikus egeres. Fentről lefelé egérrel jelöljük ki a kívánt képeket, videókat.
  • A második módszer az “összes kijelölése”, ehhez macOS alatt nyomjuk meg a ⌘+A (command+A) gombokat, vagy Windows alatt a Control+A-t. Ezzel minden fotót és videót kijelölünk.

Ha készen vagyunk a kijelöléssel, akkor jobb oldalt fent találjuk meg a kis felhő ikont, aminek a segítségével letölthetjük őket. Ilyenkor az iCloud egyetlen tömörített .zip fájlt fog nekünk adni, amiben megtaláljuk majd ezeket a fájlokat.

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!