Hogyan töltsd le az összes, az iCloudban lévő fotódat, videódat?

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Apple végre frissítette az iCloud online felületét és már az iCloud.com-on is letölthetjük az összes fotónkat, videónkat jóformán egyetlen kattintással.

icloud fotok es videok letoltese

Eddig sajnos nem lehetett kijelölni egyetlen kattintással az összes fotónkat, videónkat az iCloud.com-on, lényegében csak különböző programokkal fértünk hozzá ezekhez a képekhez, illetve magán az eszközön találtuk meg őket, amit ugyanazzal a fiókkal használtunk. Mostantól viszont már működik az összes tartalom kijelölése, és utána egyetlen kattintással le is tölthetőek.

iCloud.com fotók, videók letöltése

A letöltéshez lépjünk be az iCloud.com-on az Apple ID-nkkal, majd válasszuk ki a Fotók menüpontot, ahol már láthatóvá is válnak a fotóink és videóink. Ezután többféleképpen is kijelölhetjük az összes tartalmat:

 • Az első módszer a klasszikus egeres. Fentről lefelé egérrel jelöljük ki a kívánt képeket, videókat.
 • A második módszer az “összes kijelölése”, ehhez macOS alatt nyomjuk meg a ⌘+A (command+A) gombokat, vagy Windows alatt a Control+A-t. Ezzel minden fotót és videót kijelölünk.

Ha készen vagyunk a kijelöléssel, akkor jobb oldalt fent találjuk meg a kis felhő ikont, aminek a segítségével letölthetjük őket. Ilyenkor az iCloud egyetlen tömörített .zip fájlt fog nekünk adni, amiben megtaláljuk majd ezeket a fájlokat.

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

 1. ef-dani says:

  Nálam nagyobb hír volt, hogy végre az iOS-es Pages is ismeri a tartalomjegyzéket😃

 2. ha5abe says:

  Ez jó hir.
  Esetleg arról is van infó, hogy az az összes iCloud-ban tárolt jegyzetet hogyan, vagy mivel lehet letölteni egyszerre?

  Mert hogy a minap történt iOS-en:

  • A jegyzetekben tárolt egyik bejegyzésben egy szó kijelölése helyett az egészet sikerült kijelölni.
  • Ezek után egy betű lenyomására a teljes szöveg eltűnt, helyette az az egy betű jelent meg.
   Igaz, hogy így kell működnie, csak hogy NINCS visszalépési lehetőség (undo) !!!

  Mivel a jegyzet gépelés közben automatikusan mentésre kerül az iCloud-ba, így a tartalom odaveszett. Az iTunes mentésekbe nem kerül bele, és az Apple support sem tudott segíteni.
  Amit én ismerek, az a https://privacy.apple.com/ oldalon (talán a GDPR által kikényszerített) “Szerezzen adatairól másolatot” lehetőség.

 3. ef-dani says:

  Van undo, ott van a billentyűzet bal felső sarkában.

 4. bimi says:

  Max. 1000 képet lehet egyszerre letölteni…

 5. ef-dani says:

  Zseniális, iPaden ott van iPhoneon nincs? Akkor bocsi

 6. ha5abe says:

  Neked van igazad, én nem írtam, hogy telefonon.
  Ja, és ha valaki arra gondolna, hogy nem kell megnyomni, hogy “Kész”, nos az sem segít. A változtatás akkor is mentésre kerül, azaz felülírja az eredeti tartalmat.

 7. Spiki says:

  Ha ilyenkor megrázod a telefont, akkor előjön egy Gépelés visszavonása ablak Mégsem, valamint Visszavonás lehetőséggel. :slight_smile:

 8. ha5abe says:

  Igazad van, köszönöm. Az újabb iOS ezen lehetőségéről megfeledkeztem. Valamiért csak a zenelejátszás közbeni telefon rázási (általam nem használt) funkció maradt meg halványan az emlékeimben.

 9. Bruream says:

  Nekem nem tunik olyan jo alkunak, ha egy 1.6 MB-os kepet 892 KB-ben szed le.
  Ezt teszi, ha egy darabot szedek le es akkor is, ha sokat.
  Eleg fifikasan van megfogalmazva a telefonban is, de ha az “iPhone-tarhely otimalizalast” valasztanam, akkor a kep eredeti verziojat tudnam leszedni? Es ha a telefonomon az eredeti kepeket orzom, akkor az iCloud lesz a belyegkepek gyulekezete? Ugye, nem?

 10. Onnan mindig az eredeti minőségben kellene tudnod lementeni a képet! A telefonon nem mindig tárolja eredeti minőségben.

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!