fbpx Skip to content

Az Apple Watch esetén elérhető kihívások több évre nyúlnak vissza, volt már köztük nemzeti parkos, anyák napi, Föld napjára szóló, újévüdvözlési, és még hálaadásnapi is, ezek közül több is évente újból megrendezésre kerül.

Idén a Veteránok napján ismét be lehet zsebelni a jelvény mellett egy különleges iMessage matricát is. Mivel ez egy amerikai ünnepnap, ezért itthon még mindig kis trükközés szükséges ahhoz, hogy megszerezhessük a jelvényt.

Ezúttal is egy 11 perces edzést kell elvégezni a jutalomért november 11-én. A 11 perc is szimbolikus: a fegyverszüneti egyezményt Németország és a szövetséges hatalmak képviselői 1918. november 11-én írták alá és hivatalosan ekkor (a tizenegyedik hónap tizenegyedik napján 11 órakor) értek véget a harccselekmények a nyugati fronton.

Magyarországon valószínűleg a legtöbb felhasználó magyar regionális beállításokkal használja mind az iPhone-ját, mind az Apple Watch-át, akár magyar, akár angol vagy más nyelvű felülettel.

Aki szeretné megszerezni ennek kihívásnak a teljesítéséért járó badge-et és az iMessage matricát, annak elég csak az órájának a régió beállítását (Watch app > Általános > Régió és nyelv) az Egyesült Államokra állítani és utána persze futva, sétálva, vagy akár kerekesszékkel teljesíteni legalább egy 11 perces edzést. A kihívást teljesíthetjük az órán található Edzés alkalmazással, de bármi más, olyan app segítségével is, ami HealthKit-támogatással is rendelkezik.

A régió a badge megszerzése után természetesen visszaállítható.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok