Melyik Apple termékeket vásárolják a legtöbbet?

Érdekes statisztikai adatokat kaptunk az amerikai Best Buy-tól, ahol kiderült, hogy az utóbbi években melyek azok az Apple termékek, kiegészítők, amik a legtöbb eladást generálták a cégnek.

Lightning - Jack átalakító
(Kitalálod, mi van a 👆 képen? 🔍)

Nem várt módon az elmúlt 1,5 évben a legtöbb eladott Apple termékük a Lightning-adapter 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozóhoz, tehát a jack átalakító volt. Úgy látszik, a legtöbben még mindig vezetékesen hallgatnak zenét, ami azért érthető. Az Apple 2016-ban, az iPhone 7 és 7 Plus megjelenésével kivezette a mobiltelefonjaiból a jack aljzatot, és eközben elindult a “dongle háború” is, ami jelenleg is tart az USB-C miatt.

2016 harmadik negyedévétől kezdve megjelent a palettán az USB-C – Lightning-kábel is, ami folyamatosan növekvő tendenciát mutatott egészen 2018 első negyedévéig, ahol valószínűleg már jobban elterjedt a vezeték nélküli töltés, illetve a harmadik féltől elérhető termékpaletta is nőtt. Érdemes elolvasni a korábbi cikkünket, hogy melyik töltő tölt a legjobban, leggyorsabban, megéri-e a vezeték nélküli töltés: Megéri-e a gyorstöltés, illetve a gyorsabb vezeték nélküli töltés az iPhone esetén?

Az utóbbi időben egyébként egyre jobban terjednek a vezeték nélküli fülhallgatók is, az AirPods pedig át is vette vezetést 2018-ban, korábban mi is teszteltük, illetve több hónapos használatról is beszámoltunk.

Amennyiben nem tervezünk 50-60.000Ft-ot költeni az AirPods-ra, érdemes elolvasni a SoundMAGIC E10BT tesztünket, valamint az AudioFly AF100W is egy remek vezeték nélküli fülhallgató, én a cikkünk megjelenése óta csak is azt használom az AirPods mellett rövidebb utakra.

Egyébként 2017 év végén összeszámoltam, ha az összes átalakítót meg akarjuk venni hazánkban, akkor 307 218Ft-ot kéne kiadnunk az Apple.hu-n.

Ezek még érdekelhetnek:


A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!