fbpx Skip to content

Bő három héttel az iOS 11.2.5 megjelenése után az Apple kiadta az iOS 11.2.6-ot.

Az új kiadás elsősorban az indiai telugu karakter okozta hibát javítja.

Nem érdekelnek az újdonságok, csak telepíteni szeretnéd? Kattints ide, hogy átugord a cikkben ezeket: Letöltés.

iOS 11.2.6 újdonságok

A hivatalos információkban az Apple a következőket írja:

Az iOS 11.2.6 hibajavításokat tartalmaz az iPhone-jához és iPadjéhez. Ez a frissítés:

  • Kijavít egy problémát, amely miatt előfordulhat, hogy bizonyos karaktersorozatok használatakor az alkalmazások összeomlanak.
  • Kijavít egy problémát, amely miatt harmadik felek bizonyos alkalmazásai nem mindig tudnak csatlakozni külső kiegészítőkhöz.

Downgrade?

Gyakorlatilag bármely esetben kizárólag csak az arra a készülékre hivatalosan elérhető legfrissebb verzió tehető fel – illetve az, amit az Apple épp aláír, mert itt lehetnek átfedések, főleg egy új verzió megjelenése utáni napokban, ameddig még az előző verziót is aláírják: Gyakori kérdések: az aktuális iOS-verziónál régebbi firmware visszaállítása.

Ha a készüléken aktuálisan meglévő verziót szeretnénk kitakarítani: Gyakori kérdések: aktuális iOS-verzió újratelepítése, frissítés nélkül.

Letöltés

A frissítés a legegyszerűbben a Beállítások, Általános, Szoftverfrissítés menüpontba lépve telepíthető, de természetesen használhatjuk az iTunes-t is. Bármelyik módszert is választjuk, a folyamat végeredménye ugyanaz lesz. Erről itt írtunk részletesen: Gyakori kérdések: hogyan működik az OTA frissítés?

A hivatalos iOS 11.2.6 buildje 15D100.

Ha valaki szeretné lementeni a 11.2.6 IPSW fájlját, az nyissa meg az alábbi cikkünket, amiből mindig a legfrissebb, az Apple által épp aláírt iOS-verzió IPSW-fájlja tölthető le: Gyakori kérdések: melyik iOS-verziót írja még alá az Apple?

Akinek már az iOS 11.3 bétája van a készülékén, annak nincs teendője, mert abban ezt már orvosolta az Apple.

Kérdésem van!

Ha kérdésed merül fel, érdemes elsőként a Gyakran Ismételt Kérdések cikkünket végiglapozni: Gyakran Ismételt Kérdések

Ha a frissítéskor hibával találkozol, akkor pedig ezt a cikkünket érdemes megnézni: Leggyakoribb iTunes hibaüzenetek

Ezen túl a másik fontos cikkünk a használat közben felmerülő hibák lehetséges megoldásairól: Gyakori kérdések: mit tehetünk, ha furcsa dolgokat produkál a készülékünk?

Linkgyűjtemény

Az iOS 11-ről szóló összes cikkünk megtalálható az iOS 11 címke alatt.

Olvasd el a hozzászólásokat is

42 Comments

  1. 11.3 béta 2 van fent, betallózva az ipsw-t menni fog az update?

  2. Úgy hogy ne kelljen restoret csinálni

  3. @D.j. Tymo: a 11.3 bétájáról nincs sok értelme downgrade-elni. hogy menni fog-e, az akkor derül ki, ha kipróbálod.

  4. Reggel 7:30-ra 4 komment összesen? Hová lett a világ dicsősége?

  5. 6s+ semmi változás, talán kicsit gördülékenyebb a lapozás.

  6. @SoldierL: mármint pontosan milyen változást vártál? mert a frissítés mindössze az indiai telugu karakter okozta összeomlást orvosolja.

  7. Üdv!
    Tegnap frissítettem Iphone 7-esen levő IOS 10.3.3-ról 11.2.5-re,azt vettem észre hogy gyorsabban merül a telefon,amit már megbántam…
    Valami praktika erre esetleg?
    Frissítettem erre a 11.2.6-ra hátha jobb lesz.

  8. “talán kicsit gördülékenyebb a lapozás.” ???? besirok… ????

  9. @SoldierL:

    🙂 EZ JO
    Sajnos ide jutott az innovacio, talan kicsit gordulekenyebb lapozas , ezt egy also alatti kategorianal emlitenenk meg elmenne! De elite telefon kategoriaba (es csak egy lapozasrol beszelunk nem egy bonyolult muveletrol)
    Nekem is IP van SE, nem android taborbol fikazok , Andridom akkor volt meg amikor a 2 verzional tartottak.

  10. @proger82: Ez egy hibajavítást tartalmazó frissítés, senki nem mondta, hogy ez innovációt, új featuret, gyorsítást fog tartalmazni.

  11. @SoldierL:
    Mégis miből állapítottad meg, hogy gyorsabb lett a lapozás?

  12. Batman, valóban hamarabb merül 12.5-ön ugyanazzal a használattal, mint a 10-en. Ez nem a szokásos “merül az akku frissítés után” műsor. Nem drasztikusan, de valami dolgozhat a háttérben, vagy nem tudom. Innen az apple-nek is nehéz már talpra állni, de a Nokia sem maradt örökre piacvezető.

  13. Sehol egy új emoji? A kamera sem lett jobb. A kijelző pedig mintha egy árnyalatnyival kisebb lenne. Ejnye!????

  14. @Ferenc1: Kicsit hamar állsz neki temetni az Applet.

  15. @Batman208:
    Ugyan már, 7-est frissítetted? Ócska, régi telefon. Dobd a kukába, vegyél X-et ami -5 fokban nem működik és még nem tudtak rá egy megfelelő iOS-t csinálni.

  16. Batman208: varjal par napot indexel es hasonlok… utana jo lesz. ezen sirt mindenki anno a mobilarenas forumon aztan par nap alatt kiporgott ez a hibajelenseg, feljott mindenkinel az uzemido normal szintre.

  17. Valaki segítsen nekem pls. Ma frissitettem az iPhone 8 plusom, most tűnt fel hogy az összes kontaktom eltűnt és egyik csaladtagom kontakjai kerültek bele. Wtf?! Egy szám nincs meg. Minden más oké. Kivetttem a SIM kártyát újra be és szinkronizaltam és semmi nem történik. Mi történhetett?

  18. @Anono: kérjük, változtasd meg a Szifon.com fiókodhoz tartozó email címet, mert “eldobható” címet használsz, amiket a moderációs rendszer automatikusan spamnek jelöl, ami miatt ezek a hozzászólásaid a manuális engedélyezésükig nem fognak megjelenni.

    egyébként az iCloud fiókot ellenőrizd, hogy biztosan megfelelővel vagy-e belépve, mert könnyen lehet, hogy valamiért a családtagodé van ott. vagy elcserélted a készüléket véletlenül.

  19. OFF:// @Anono: Ugye azt tudod, hogy iPhone esetén nincs köze a sim kártyának a tel. számokhoz?

  20. @Jadeye: Más is változott, pl aktívvá válik az időzítő ikonja a control centerben, ha megy visszaszámlálás a háttérben.

  21. @kchris: Hát az jó lenne ha visszaállna!Olvastam én is ezt valamelyik oldalon,igaz ez vagy kamu az egész?Olyan is írhat aki hasonlóan járt…

  22. Batman, nálam is hamarabb merül, mint a 10 esetében, de nem vészesen, nap végéig így is bírja. Volt már nekem frissítés után, hogy egy óra alatt merült annyit, mint előtte fél nap alatt, viszont az akku alatt megnéztem, a készenléti idő megegyezett a használati idővel, vagyis valami alkalmazás dolgozott, holott nem kellett volna. Teljes törlés, mentés vissza, de az alkalmazások nélkül, majd azokat újra letöltöttem. Ez megoldotta.

    Engem ezért zavar, hogy ilyen gyakoriak a frissítések, bármikor lehet ilyen tortura vele

  23. Mikor lesz olyan hogy egyszer minden normálisan fog működni ennyi pénzért?
    Valószínűleg soha!!!

  24. Themes, soha! Steve idejében nem volt olyan, hogy minden héten jött valami új hiba. Tim nem ért semmihez, egy piacvezető cég hullott az ölébe semmi munkával. Lassan a hype is eltűnik, egyre többen ébrednek a tudatukra, de jelenleg több az agymosott.

  25. Iphone 8 itunes szinkronizáláskor mindig visszaállítást kinálja fel. Biztonsági mentésből visszaállítás után is. Csak új készülék ként tudtam müködésre bírni a sznkronizásást . Ez mitől lehet ?

  26. @Ferenc1: Steve idejében is bőven voltak hardveres és szoftveres hibák is – de persze pár év távlatából már egyszerűbb és kényelmesebb mindent erre fogni… az ezekről a hibákról való elfeledkezés pont ugyanakkora hiba, mint az általad emlegetett agymosottság.

  27. Jadeye, egyetértek ezzel. Nem azt írtam, hogy nem voltak hibák, de pár nagyobbat leszámítva, nem okoztak olyan gondokat a minden napi használatnál, mint a maiak, amik a hozzá nem értőknek is feltűnnek. Ráadásul nem volt ennyi frissítés. A fő szoftver kiadása után pár hónapig volt frissítés, aztán max 2, a következőig. Az iOS 11 megjelenése előtt pár héttel még foltozták a 10-et. 11-re jön egy frissítés, már másnap itt van a következő beta, tudod, hogy kiadták úgy, hogy azt is foltozni kell.
    Agymosottság létezik, nem sértésből írtam, de inkább elnézik sokan a hibákat, de menő, hogy iPhone van nekik.

  28. Jadeye, érted miről beszélek. Sokkal gyakoribbak és hibásabbak iOS 8 óta. A 7-es egy erős váltás volt a kinézet miatt is, de ott is viszonylag 4 hónap után a 8 megjelenéséig nem basztattak hetente.

  29. Ferenc1 szerintem enged el! Sajnos olyan mint agymosott, még van bőven :))

  30. @themes: amikor még Steve Jobs volt a CEO, akkor is volt rengeteg hiba, és jöttek rendszeresen frissítések is, csak a felhasználók száma volt kevesebb, és most mindössze sokkal kényelmesebb mindent arra fogni, hogy bezzeg Steve Jobs idejében mi volt. ez egyfajta mindent megszépítő amnézia.

  31. Jadeye, azt értsd meg, nem a vita, vagy sértegetés a cél. Attól, hogy elkötelezett vagy apple irányába és kedveled a termékeit, vannak olyanok, akik csalódtak, ráadásul igazuk is van, akárhogy is fejezik ki ezt, a személyedet nem sértheti. Elvakultság nem elismerni, hogy rosszabb a termékük és folyamatosan romlik.

    Frissítésekről a statisztika csak a mennyiséget mutatja meg, nem a minőséget. Steve szóba hozása nem ürügy, csak tények. Tudjuk jól, hogy Ő volt az apple, egy személyben, nélküle nem lenne a cég, ami lassan kifolyik Tim kezéből. A frissítések manapság pedig fejvesztett kapkodások, semmi más!

  32. Sziasztok!
    Telepítettem én is a 11.2.6-ot, és egy olyan problémám lenne, hogy amikor felhívok valakit, nagyon rosszul hallanak engem. Azt mondják, hogy valami bugyborékolós, visszhangos a hangom. Amikor engem hívnak, ez a hiba nem tapasztalható. Az előző verziónál is fenállt ez a probléma, a korábbiaknál nem. Reméltem, hogy ez rendbehozza, de csalódnom kellett. Tapasztalta még valaki, rajtam kívül? Esetleg a 11.3 béta megoldhatja, vagy vigyem szervízbe? Előre is köszi a válaszokat?

  33. Ja, és 2 hónapos SE.

  34. @franci65: először csinálj egy restore-t!

  35. @Ferenc1: +1, abszolúte

  36. @totopad: Megtörtént, és nem segített. 🙁

  37. Franci65, tök egyszerű! 2 hónapos, gariban cserélik, vidd vissza! Kapsz egy régebbi szoftverest. Szívjanak vele, ha már a működőt nem tudod visszatölteni. Volt idő, amikor 5x gariztattam fél év alatt, mert rossz volt a szoftver, akkor valamit hozzájárulok, hogy pénzbe kerüljek nekik.

  38. @Ferenc1: Köszi, ez lett volna a következő lépés, de közben felraktam a 11.3 bétát, és úgy néz ki, hogy ez megoldotta a problémát. Remélem így is marad. 🙂 Várom a végleges verziót, addig pedig elvagyok a bétával. 🙂

  39. Kedves fórum, kedves tagok!
    Én arra lennék kíváncsi, mikor jelenik meg az a frissités, amely helyreállítja azt a problémát, minek oka folytán az akkumulátorom nem bír ki egy napot sem töltés nélkül. Augusztus 15.én vásároltam Egy 32gb-os SE-t. Szeptemberig bírta, mint Isten a szidást. Ahogy ráraktam az iOS 11 et, onnantol merült, mintha muszáj lenne neki.


Add a Comment