Elérhető az iOS 11.2.5 ötödik béta verziója

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Két nappal a legutóbbi béták megjelenése után az Apple elérhetővé tette az iOS 11.2.5 ötödik fejlesztői bétáját.

Az iOS 11.2.5 beta 5 a megszokottaknak megfelelően OTA frissítésként is elérhető a fejlesztői béta profil telepítése után. A többi szoftverhez (eddig?) nem érkezett újabb verzió.

iOS 11.2.5 beta 5

Az új build verziószáma 15D5057a.

Újdonságok

Jelenleg nincs információ arról, hogy milyen újdonságokat hozott ez a build, és erről a fejlesztői központban található changelog sem közöl semmi használhatót.

Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt az iOS 11-ben, vagy most megváltozott, akkor azt jelezd hozzászólásban! ????

Vissza a hivatalos iOS-verzióra

Ha nem vált be a béta, a már megszokott módon lehet visszatenni a hivatalos verziót: helyreállítási (recovery) vagy DFU módba kell tenni a készüléket, majd be kell tallózni a letöltött IPSW-t. Erről az Apple következő támogatási dokumentuma is részletesen beszámol: Béta verziójú iOS szoftver telepítése vagy törlése.

iOS 11.2.5 beta 5 letöltési linkek

Az iOS 11.2.5 beta 5 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről:

iPhone:

iPad:

iPod:

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért ha kérdésed van az iOS 11 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 11 beta: a leggyakrabban feltett kérdések!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted majd a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 11-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, a watchOS 4-ről szólókat meg itt, a tvOS 11-ről készülteket itt, a macOS High Sierra kapcsán pedig itt olvashatsz.

Ezek még érdekelhetnek:


 1. iphone 2G, 3G-re midegyiket lehet
  3GS-re csak a 4.1/6.1.6-ot lehet
  Attol felfee csak a legfrissebbet lehet
  Meg az iPad 2-re lehet a 6.1.3-at

 2. @adammov: semmi értelme visszatenni rá, csak magadat szívatod vele, mert jóformán alig lesz működő app.

  @rewen83: iPhone 2G-re nem volt SHSH, az csak a 3GS-től kezdődően volt, és a 4.0-ban az iPhone 3G-re is, de a 2G és 3G esetén az Apple nem foglalkozik ezekkel egyáltalán.

 3. Iphone x: nem működik a csengőhang halkítás ha ránézek(Figyelemérzékelő funkciók). Amit próbáltam béta 3,4,5 egyiknél sem működik!

 4. Valaki találkozott már ehhez hasonloval? : Adott egy készülék, eredeti iOS-el, nem bétával, és akár sms akár imessage-nél ír a fél, visszaírok, megint ír, visszaírok és amit írtam az fölémegy annak amit ő írt… nála is és nálam is látszik ez. Ez miért van? Képküldés után produkálja ezt és a teljes törlés se segített ezen.

 5. Az iCloud-ba nem tért vissza az Üzenetek mentése opció?
  Valamelyik bétánál írtátok, hogy benne volt. Szeretnék egy tiszta újratelepítést csinálni, de bugos az Üzenetek app (összekeveri a buborékokat időrendben – a másik oldalon mindig jó), így nem akarom szerkesztett backup-ból visszatenni. Próbálkozásokra nincs időm.
  Valami ötlet esetleg?

 6. Akkor legalább nem egyedi hibáról beszélünk..???? Olvasgattam külföldi oldalakat, fórumokat, de nem nagyon találtam semmi megoldást.

 7. Kedves Szifon!
  Iphone X, ios-11.2.2 Telefonon szeretném a képernyőt nagyobbra állítani és nem találom. Eddig iphone7-en ios10-ben megtalálható volt! Beállítások, Kijelző és Fényerő, majd legalul az ikonok méretét lehetett állítani! Válaszotok előre megköszönve!
  Tisztelettel Kotrócz Zsolt

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!