Elérhető az iOS 11.2.5 ötödik béta verziója

Két nappal a legutóbbi béták megjelenése után az Apple elérhetővé tette az iOS 11.2.5 ötödik fejlesztői bétáját.

Az iOS 11.2.5 beta 5 a megszokottaknak megfelelően OTA frissítésként is elérhető a fejlesztői béta profil telepítése után. A többi szoftverhez (eddig?) nem érkezett újabb verzió.

iOS 11.2.5 beta 5

Az új build verziószáma 15D5057a.

Újdonságok

Jelenleg nincs információ arról, hogy milyen újdonságokat hozott ez a build, és erről a fejlesztői központban található changelog sem közöl semmi használhatót.

Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt az iOS 11-ben, vagy most megváltozott, akkor azt jelezd hozzászólásban! 🙂

Vissza a hivatalos iOS-verzióra

Ha nem vált be a béta, a már megszokott módon lehet visszatenni a hivatalos verziót: helyreállítási (recovery) vagy DFU módba kell tenni a készüléket, majd be kell tallózni a letöltött IPSW-t. Erről az Apple következő támogatási dokumentuma is részletesen beszámol: Béta verziójú iOS szoftver telepítése vagy törlése.

iOS 11.2.5 beta 5 letöltési linkek

Az iOS 11.2.5 beta 5 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről:

iPhone:

iPad:

iPod:

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért ha kérdésed van az iOS 11 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 11 beta: a leggyakrabban feltett kérdések!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted majd a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 11-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, a watchOS 4-ről szólókat meg itt, a tvOS 11-ről készülteket itt, a macOS High Sierra kapcsán pedig itt olvashatsz.

Ezek még érdekelhetnek:


 1. iphone 2G, 3G-re midegyiket lehet
  3GS-re csak a 4.1/6.1.6-ot lehet
  Attol felfee csak a legfrissebbet lehet
  Meg az iPad 2-re lehet a 6.1.3-at

 2. @adammov: semmi értelme visszatenni rá, csak magadat szívatod vele, mert jóformán alig lesz működő app.

  @rewen83: iPhone 2G-re nem volt SHSH, az csak a 3GS-től kezdődően volt, és a 4.0-ban az iPhone 3G-re is, de a 2G és 3G esetén az Apple nem foglalkozik ezekkel egyáltalán.

 3. Iphone x: nem működik a csengőhang halkítás ha ránézek(Figyelemérzékelő funkciók). Amit próbáltam béta 3,4,5 egyiknél sem működik!

 4. Valaki találkozott már ehhez hasonloval? : Adott egy készülék, eredeti iOS-el, nem bétával, és akár sms akár imessage-nél ír a fél, visszaírok, megint ír, visszaírok és amit írtam az fölémegy annak amit ő írt… nála is és nálam is látszik ez. Ez miért van? Képküldés után produkálja ezt és a teljes törlés se segített ezen.

 5. Az iCloud-ba nem tért vissza az Üzenetek mentése opció?
  Valamelyik bétánál írtátok, hogy benne volt. Szeretnék egy tiszta újratelepítést csinálni, de bugos az Üzenetek app (összekeveri a buborékokat időrendben – a másik oldalon mindig jó), így nem akarom szerkesztett backup-ból visszatenni. Próbálkozásokra nincs időm.
  Valami ötlet esetleg?

 6. Akkor legalább nem egyedi hibáról beszélünk..🤯 Olvasgattam külföldi oldalakat, fórumokat, de nem nagyon találtam semmi megoldást.

 7. Kedves Szifon!
  Iphone X, ios-11.2.2 Telefonon szeretném a képernyőt nagyobbra állítani és nem találom. Eddig iphone7-en ios10-ben megtalálható volt! Beállítások, Kijelző és Fényerő, majd legalul az ikonok méretét lehetett állítani! Válaszotok előre megköszönve!
  Tisztelettel Kotrócz Zsolt

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!