Elérhető az iOS 11.2.5, a watchOS 4.2.2, a tvOS 11.2.5 és a macOS High Sierra 10.13.3 harmadik béta verziója

Két héttel a legutóbbi béták megjelenése után az Apple elérhetővé tette az iOS 11.2.5, a watchOS 4.2.2, a tvOS 11.2.5 és a macOS High Sierra 10.13.3 harmadik fejlesztői bétáját.

Az iOS 11.2.5 beta 3 természetesen OTA frissítésként is elérhető a fejlesztői béta profil telepítése után; a watchOS 4.2.2 beta 3 szokás szerint az Apple Watch appban jelent meg a Szoftverfrissítés menüpontban, a béta profil telepítése után; a tvOS 11.2.5 beta 3 az iOS-hez hasonlóan OTA használatával telepíthető a fejlesztői készülékekre; a macOS High Sierra esetén pedig a Mac App Store Frissítések füle alatt telepíthető az új verzió.

iOS 11.2.5 beta 3

Az új build verziószáma 15D5049a.

Újdonságok

Az iOS 11.2.5 beta 3-ban az alábbi, szembetűnőbb újdonságok találhatóak.

Magasabb hangerejű DTMF visszajelzés a Telefon app tárcsázójában:

A post shared by 9to5Mac (@9to5mac) on

Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt az iOS 11-ben, vagy most megváltozott, akkor azt jelezd hozzászólásban! 🙂

Szerinted ezek nem akkora újdonságok, vagy csak neked nem elegendőek? Írj az Apple-nek: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Vissza a hivatalos iOS-verzióra

Ha nem vált be a béta, a már megszokott módon lehet visszatenni a hivatalos verziót: helyreállítási (recovery) vagy DFU módba kell tenni a készüléket, majd be kell tallózni a letöltött IPSW-t. Erről az Apple következő támogatási dokumentuma is részletesen beszámol: Béta verziójú iOS szoftver telepítése vagy törlése.

iOS 11.2.5 beta 3 letöltési linkek

Az iOS 11.2.5 beta 3 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről:

iPhone:

iPad:

iPod:

watchOS 4.2.2 beta 3

Az új build verziószáma 15S5536a.

kiadási információk most sem árulnak el semmit, tehát marad a sablonszöveg, hogy ez a verzió várhatóan hibák és a teljesítmény javításait tartalmazza.

A watchOS 4.2.2 az összes Apple Watch modellre elérhető lesz.

tvOS 11.2.5 beta 3

Az új build verziószáma 15K5544a.

kiadási információk alapján ez a verzió várhatóan hibák és a teljesítmény javításait tartalmazza.

A tvOS kizárólag csak a negyedik generációs és újabb Apple TV-ket támogatja.

macOS High Sierra 10.13.3 beta 3

Az új build verziószáma 17D29a.

kiadási információk itt sem fednek fel újdonságot.

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért ha kérdésed van az iOS 11 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 11 beta: a leggyakrabban feltett kérdések!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted majd a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 11-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, a watchOS 4-ről szólókat meg itt, a tvOS 11-ről készülteket itt, a macOS High Sierra kapcsán pedig itt olvashatsz.

Ezek még érdekelhetnek:


 1. Nekem 7esem van. iOS 10-el amivel vettem azzal is katasztrófa volt, bár egy fokkal jobb volt mint a 11. iOS6 élményt sose kapom vissza, az nagyon toppon volt. Egyszer kaptam csere készülékként egy LG G5-öt amikor a 7-es szervízben volt… Azt az 3rd app megnyitási sebességet még nem tapasztaltam… Valamiért nekem a 7es a megvásárlás óta fagy, laggol néha újra indul. Volt tobb restore DFU mód, tiszta telepítés… Pedig cserélve lett a telefon. Csalódás az apple…Remélem a macOS nem ilyen, mert most rendeltem PRO-T.

 2. @adammov: A macOS-el csak az a mázli tudtommal, hogy akármelyik rendszert feltudod a gépre telepíteni. Persze ha megvan az AppStore-ban. 😀

  Majd mit gondoltok, milyen időközönként fognak jönni a frissítések a 11.2.5 előtt? Most lesz egy pár darab, főleg, hogy már a 3. bétánál játunk.

 3. Adammov!
  Ha az Apple csalódás akkor miért is vettél másik vasat tőlük?
  Vmi az i7-tel nálad lehet, talán “nem szeret” 😀 mert amúgy meg szinte mindenki aki használja nem váltana i8-ra mert elég jó az i7 is, Tiszta telepítés után használtad csak alapon a vasat? Ne tegyél ra semmit csak nevjegyeidet told vissza a cliudbol és hagyd csak saját magában az IOS-t külső appok nélkül ha úgy is fagy akkor csereltesd mert hibás. Ha egyik sem jó akkor kérj minőségi cserét másik típusra pl i8 v másik mert csalodtal a készülékben, gari idő alatt lehet ha indokolt, meg a nem túl baráti Voda is kénytelen volt ilyenre! Volt száj húzás de a törvény az törvény.

 4. Sziasztok!

  Tegnap feltettem a mostani kiadott béta verziót, de már az előzőnél is csinált olyat a teló, hogy bekapcsolt állapotban ha valaki hívott nem jött be a hívás csak villant egyyet a kijelző, hogy x személytől volt nem fogadott hívásom, mjad kaptam utána smst ugyanerről. Utána meg rendben tudott hívni. Ő pedig ilyenkor vagy azt hallotta, hogy átmenitleg ki vagyok kapcsolva, vagy foglalt. Más is tapasztalt esetleg ilyet? Iphone 6S

 5. Nekem i8-on az összes billentyűhang és értesítésihang felerősödött és nem is lehet lehallkítani. Az előző béta visszatevésénvkívül van rá valami megoldás, hogy a billentyűhangok halkuljanak?

 6. Hogy tudok beta ios ról váltani nem beta-ra, úgy hogy ne legyen adatvesztés?
  Ha beta profilt leszedem és bevárok a készüléken levő beta verziótól egy nagyobb build számú ios verziót , akkor működhet ez?

 7. Lajhar: nekem dettó ugyan ez. 6s. Rohadtul idegesít. Van, hogy nyomkodom a telót, felvillan, hogy hívnak és bamm, van egy nem fogadott hívásom. Kb egy hónapja csinálja. És állítólag marha furcsán is cseng ki a hívó félnél, nem az a megszokott búgó hang hanem nyekereg vagy mi. Full gáz.

 8. Lenne egy másik kérédsem is, de ezt tényleg nem tudom, melyik topic-ban tegyem fel így elsőként is elnézést!
  Vagy egy MacBook Air-gépem, amin az új High Sierra fut. Rádugok usb-n egy külső ssd-t amin filmek vannak. Ezt korábban win alatt használtam. Ha az ssd-ről szeretnék valamit törölni és behúznám a kukában nem engedi, mert azt írja, hogy nem lehet, mert zárólva van! Ezt a tipusú zárolást fel lehet oldani?
  Köszi előre is!

 9. Az hogy a zene alkalmazást nem tudom letölteni az App Store ból annak van köze a jelenlegi iOS rendszerhez vagy csak véletlen egybeesés? Egyfolytában azt írja ki az alkalmazást próbálja meg később. Minden egyéb alkalmazás letöltése működik.

 10. @Lajhar: Természetesen, disk utility-ből tudod igényed szerint formázni 🙂
  Amúgy tudtommal vannak appok, melyek arra hivatottak, hogy tudj NTFS cuccokat (ex. külső ssd) teljes értékűként használni MAC alatt is, így kompatibilis mind a két platformmal. De már egy ideje nem vagyok mekjúzer, hátha valami nálam okosabb belevág a témába és mond valami más megoldást 😀

 11. @zsoxxa: @KRolbas:
  Nagyon köszönöm nektek a hasznos infókat!:) Kipróbálom ezt a Paragont, hogy mit tud:) Valszeg. felesleges kérdés, de ez már csak akkor releváns, hogy ha újraformázom? Most nem tudok rögtön kombót kerálni a külső vinyóbol?

 12. @dzsukenaj: Szia. Ez nem a telefon operációs rendszer hibája, hanem a Telekom 4G hang hívás okozza. Ez hibás, habár ezt a Telekom nem ismeri el. Ha kikapcsoltatod a kártyádon a VoLTE szolgáltatást, azonnal megszünik a probléma és minden hívás megérkezik. Sok sikert.

 13. iOS 11.2.5 developer beta 2 van a telefonomon. És nem jelenik meg a 3.béta. A beta profil még mindig meg van. Mit tudok tenni? iPhone 5s

 14. Nekem iPhone SE-n 11.1 óta akad a kijelző feloldásának animációja. Más is tapasztalja? Egyébként ez a béta sem javította a hibát. Nyilván használható a telefon ettől de cserébe nagyon idegesítő.

 15. @IllBence: 10-ből 7-szer nekem is beakad. Ugyanígy SE.. Nem értem… Az Apple-nél nincs senki, aki SE-t használ? Nem egyszer küldtem már feedback-et erről, mégsincs kijavítva. Tudom tudom, ez legyen a legnagyobb gondom.. De most tényleg ez, mert semmi más baja sincs jelenleg a rendszernek.

 16. @Roland Ronyai: Én is küldtem feedback-et, de nincs sok haszna. 11.2 beta 3-nál egyszer sem akadt. Aztán amikor kijött a végleges 11.2 akkor megint elkezdte és azóta sem javul. Biztos a 11.3-ra tartogatják a javítást…

 17. + funfact : ugyanugy iPhone SE, felrakom töltőre, és miután leveszem visszaállnak a hangok az eredetire. Tehát nem hangos se a billentyűhang se a lezárás se semmi. 😀 Érdekes.

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!