Elérhető az iOS 11.2.5, a watchOS 4.2.2 és a macOS High Sierra 10.13.3 második béta verziója

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig egy héttel a legutóbbi béták megjelenése után az Apple elérhetővé tette az iOS 11.2.5, a watchOS 4.2.2 és a macOS High Sierra 10.13.3 második fejlesztői bétáját.

Az iOS 11.2.5 beta 2 természetesen OTA frissítésként is elérhető a fejlesztői béta profil telepítése után; a watchOS 4.2.2 beta 2 szokás szerint az Apple Watch appban jelent meg a Szoftverfrissítés menüpontban, a béta profil telepítése után; a macOS High Sierra esetén pedig a Mac App Store Frissítések füle alatt telepíthető az új verzió (ez utóbbi már 12.18-a óta). A tvOS-hez egyelőre nem érkezett új build.

iOS 11.2.5 beta 2

Az új build verziószáma 15D5046b.

Újdonságok

Az iOS 11.2.5 beta 2-ben az alábbi, szembetűnőbb újdonságok találhatóak.

  • Egyelőre nem ismertek az újdonságok. Még éppen letöltjük vagy telepítjük az új verziót. Nézz vissza később!

Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt az iOS 11-ben, vagy most megváltozott, akkor azt jelezd hozzászólásban! ????

Szerinted ezek nem akkora újdonságok, vagy csak neked nem elegendőek? Írj az Apple-nek: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Vissza a hivatalos iOS-verzióra

Ha nem vált be a béta, a már megszokott módon lehet visszatenni a hivatalos verziót: helyreállítási (recovery) vagy DFU módba kell tenni a készüléket, majd be kell tallózni a letöltött IPSW-t. Erről az Apple következő támogatási dokumentuma is részletesen beszámol: Béta verziójú iOS szoftver telepítése vagy törlése.

iOS 11.2.5 beta 2 letöltési linkek

Az iOS 11.2.5 beta 2 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről:

iPhone:

iPad:

iPod:

watchOS 4.2.2 beta 2

Az új build verziószáma 15S5534a.

kiadási információk most sem árulnak el semmit, tehát marad a sablonszöveg, hogy ez a verzió várhatóan hibák és a teljesítmény javításait tartalmazza.

A watchOS 4.2.2 az összes Apple Watch modellre elérhető lesz.

macOS High Sierra 10.13.3 beta 2

Az új build verziószáma 17D25b.

kiadási információk itt sem fednek fel újdonságot.

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért ha kérdésed van az iOS 11 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 11 beta: a leggyakrabban feltett kérdések!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted majd a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 11-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, a watchOS 4-ről szólókat meg itt, a tvOS 11-ről készülteket itt, a macOS High Sierra kapcsán pedig itt olvashatsz.

Ezek még érdekelhetnek:


  1. OFF: Csak én vettem észre, hogy a desktop honlap egy kicsit más? Mármint a kereső kicsit lecsúszott és bejött a Dark Mode menüpont. (Gondolom most alakítják át. :D)

  2. Nem tom ti hogy vagytok vele, de én semmi változást nem találtam. (Eddig) Viszont azt sem hiszem el hogy nekem itt iPhone 5s-en 90MB-ot foglal és ne lenne semmi. De ha valaki talál valamit akkor az légyszíves írjon.

  3. Ilyen dolgokat orvosolhatnanak: folyamatosan beakad valami process az X-en ezert a hasznalati ido megegyezik a keszenleti idovel iOS-en.. hidegben nincs vaku, etc etc..

  4. Sziasztok,
    Ios beta 11.2.5 van a telómon , nemm a fejlesztői verzió. Visszatérni a legutolsó normal ios-ra nem tudok ugyebar adatvesztes nelkul. Viszont ha igy frissítgetek tovább és elérkezünk az ios 12 GM.hez akkor ott tudok ugy kilepni a beta frissitesekből hogy ne legyen adatvesztes?

  5. Vagy csak egyszerüen törlöm a beta profilt és kivárom még kijön egy nagyobb verzioszamu ios mint a 11.5.2 es akkor fel fogja dobni frissitésként pl a 11.6 ot és csak frissitek adatvesztes nelkül?

  6. Ios 11.1.2 óta iphone 5s használhatatlan annyira, hogy egy szót sem lehet leírni vele. most felraktam a 11.2.5 öt de semmi változás . Valakinek hasonló? Valami megoldás? (6s tökéltesen működik mindkét verzióval )

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!