fbpx Skip to content

Egy héttel a hetedik béták megjelenése után az Apple elérhetővé tette az iOS 11, a watchOS 4, a tvOS 11 és a macOS High Sierra nyolcadik fejlesztői bétáit.

Az iOS 11 beta 8 természetesen OTA frissítésként is elérhető a fejlesztői béta profil telepítése után; a watchOS 4 beta 8 szokás szerint az Apple Watch appban jelent meg a Szoftverfrissítés menüpontban, a béta profil telepítése után; a tvOS 11 beta 8 az iOS-hez hasonlóan OTA használatával telepíthető a fejlesztői készülékekre; a macOS High Sierra esetén pedig a Mac App Store Frissítések füle alatt telepíthető az új verzió.

iOS 11 beta 8

Az iOS 11 beta 8 build száma 15A5368a.

Újdonságok

Az iOS 11 beta 8-ban az alábbi, szembetűnőbb újdonságok találhatóak.

  • Egyelőre nem ismertek az újdonságok.

Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt az iOS 11-ben, vagy most megváltozott, akkor azt jelezd hozzászólásban! ????

Szerinted ezek nem akkora újdonságok, vagy csak neked nem elegendőek? Írj az Apple-nek: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Downgrade?

Az iOS 11 bétájáról a jelek szerint már a megszokott módon lehet visszatenni a hivatalos, jelenleg 10.3.3-as verziót: helyreállítási (recovery) vagy DFU módba kell tenni a készüléket, majd be kell tallózni a letöltött 10.3.3-as IPSW-t.

Erről az Apple következő támogatási dokumentuma is részletesen beszámol: Béta verziójú iOS szoftver telepítése vagy törlése.

iOS 11 beta 8 letöltési linkek

Az iOS 11 beta 8 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről:

iPhone:

iPad:

iPod:

watchOS 4 beta 8

Az új build verziószáma 15R5371a.

kiadási információk alapján ez a verzió várhatóan hibák és a teljesítmény javításait tartalmazza.

A watchOS 4 az összes Apple Watch modellre elérhető lesz.

tvOS 11 beta 8

Az új build verziószáma 15J5374a.

kiadási információk alapján ez a verzió várhatóan hibák és a teljesítmény javításait tartalmazza.

A tvOS kizárólag csak a negyedik generációs Apple TV-t támogatja.

macOS High Sierra beta 8

Az új build verziószáma 17A358a.

kiadási információk alapján ez a verzió várhatóan hibák és a teljesítmény javításait tartalmazza.

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért ha kérdésed van az iOS 11 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 11 beta: a leggyakrabban feltett kérdések!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted majd a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 11-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, a watchOS 4-ről szólókat meg itt, a tvOS 11-ről készülteket itt, a macOS High Sierra kapcsán pedig itt olvashatsz.

Olvasd el a hozzászólásokat is

37 Comments

  1. 60MB az OTA upgrade merete i7plus eseteben… Ezek mar TENYLEG csak az utolso simitasok.

  2. Az akku jasználat, és a készenléti idő még most is ugyanannyi, remélhetőleg a végleges verzióban már nem lesz benne ez a hiba.

  3. @Littlebacsi: Kifejtenéd mire gondolsz?

  4. Gyanus, hogy valami ébrentarja a telódat.

  5. Littlebacsi: ez a hiba kb meg a beta2 kornyeken volt hiba, a beta3-ban mar nem volt benne. Sima upgrade megszuntette. Ha nalad meg mindig megvan akkor telepitsd ujra.

  6. Publikus Beta is elérhető

  7. @rnagy: Nekem csak a Public Beta 7-et ajánlja fel.

  8. @Vikitorony: A publikus béta mindig egyel kevesebb, mint a fejlesztői béta, ezért van az, hogy a 7-est mutatja neked.

  9. Újdonságot nem tapasztaltam. Viszont annál inkább negatív dolgokat tapasztalok. Gyorsabb merülés, melegedés… (iP6)

  10. A gyorsabb merülés nálam is fennáll. És éjszaka újraindult magától, mert reggel kérte a jelkódomat. (7 Plus)

  11. Srácok nekem ez a szám van : 10.13 béta verziója (17A352a) ez ugye a 7 -es béta miért nem ajánlja fel a mac app store a 8-as bétát ??

  12. @Wyla: ezt ennyiből valószínűleg senki nem fogja tudni megmondani. indítsd újra a gépet, ellenőrizd, hogy továbbra is be van-e kapcsolva, hogy a béta verziók is megjelenjenek.

  13. @Jadeye: hol tudom megnézni h a béta be van-e kapcsolva ? mert eddig ezzel nem volt gond feldobta mindig .

  14. Sziasztok!
    Az iWatchomra is feltettem a béta profilt… ennek ellenére nem ajánlja fel a 4 verziót.
    Az iPhonomon simán működik a 11 béta …mi lehet a hiba?…

  15. @Alexno1: milyen béta profilt telepítettél az Apple Watch-ra? ugye a watchOS béta profilt a fizetős fejlesztői központból – és véletlenül sem az iOS nyilvános béta profilt?

  16. Az Apple Beta Software program oldalról telepítettem fel.
    Rányomtam az iosre és felkínálta , hogy iphone vagy watch bétát szeretnék telepíteni.Azt telepítettem

  17. Az iPhonomon sem fizetős béta profil van…

  18. @Alexno1: “Rányomtam az iosre és”
    akkor te a nyilvános iOS béta profilt telepítetted fel a Watch-ra. amikor az iPhone és a Watch között választhattál, akkor nem azt kérdezte, hogy milyen profilt szeretnél letölteni, hanem hogy az iOS béta profilt az iPhone-ra vagy a Watch-ra szeretnéd rátenni. watchOS-ből nincs nyilvános béta.

  19. Értem… Akkor ez a hiba… Köszönöm…

    A fizetős verzió kb. mennyi a Watchra?

  20. A 8ik beta WatchOS4 nek jo a fogyasztasa. Workout nelkul reggel f9-tol este11-ig 25%-t fogyasztott egy 38mm-es Series2! es elvileg ebben meg benne vannak a debug cuccok.

  21. Mikor lehet megnézni a naptárban a következő hónapot is, Watch series 2-ről van szó… kicsit unom már hogy ha valami következő hónapra van téve, nem látom…

  22. sziasztok erre tud választ adni vki macOS 8-as béta van fent és ez így fura hogy van 365gb szabad helyem rendszernek meg ír közel 200gb-ot (úgy hogy most tisztogattam a gépen szóval kizárt h ennyi rendszer adat legyen) na most az több mint 500gb 😀 meg a másik hogy mikor bekapcsol a gép először ír 198gb-ot szabad helynek azt átugrik 365gb-ra ez miért van ?

  23. @Wyla: szerintem APFS és béta, és így csak bug.

  24. Sziasztok.
    Nekem 6s-en azt írja, hogy a rendszer 5,48Gb. Megnézné valaki, hogy neki mennyit ír.
    Köszönöm.

  25. Arról tud valaki valamit, hogy állja még magát az az ígérete az Apple-nek, hogy a végleges verzió környékén visszateszik az üzenetek icloud-os szinkronizálását?

  26. Csak nekem nem működik még mindig a hívószámkijelzés ? Egy ideje csend van erről…

  27. JestR nallam minden oke.

  28. Hacsi iphone 7 legujabb public betaval nalam nem ok. Valami ötlet esetleg ? Azon kivul hogy varjam meg a final release-t ????

  29. @Hacsi ezen már túlvagyok, de köszi.

  30. @jestR: Szolgáltatónál keresd a hibát szerintem, nem a beta SW lesz a gond. Nekem pl. a telekom egyetlen szó nélkül korlátozta.. az alkalmazásban csak be kellett pipálni, hogy kijelezze ismét. Nem tudom melyik szolgáltatónál vagy, vagy azoknál, hogy működik, ez csak egy tipp. 🙂

  31. Leszedtem iOS 11 beta 9 IPSW-fájlt és fel is tudtam tenni iTunes működik is mint eddig is frankó nagyon.
    Azt nem értem ,hogy nekem nincsen beta profilom így ezért nem kapok jelzést a telefonon a beta profil megjelenésről?
    Folyamat az leszedtem a fejlesztői iOS 11 beta xy IPSW-fájlokat és úgy tettem fel.
    A lényeges kérdés az lenne, hogy így végleges iOS 11majd hogy kell feltennem?

  32. @Bodbud: nem pontosan érthető, amit írsz. az IPSW az nem béta profil, és ha az IPSW van fent, akkor eddig úgy volt, hogy nem is kellett külön béta profilnak fent lennie.

    ha nem vagy fejlesztő, akkor használd a nyilvános bétát, ahhoz csak a nyilvános béta profilt kel feltenned, és akkor minden újabb frissítés is megjelenik, ha az elérhetővé vált: https://szifon.com/2016/01/15/gyakori-kerdesek-hogyan-telepitheto-egy-keszulekre-az-ios-nyilvanos-betaja/

    a hivatalos verzió ugyanúgy frissítésként fog megjelenni – kivéve ha az ugyanaz a build lesz, mint a legutolsó béta, mert akkor ugye már az került fel neked még bétaként, ami később a hivatalos lesz.

  33. Innen az oldalról szedtem le a fejlesztői béta verziók IPSW fájlokat mint most az iOS11 beta 9 és iTunes betallóztam de nem dfu módban hanem simán rádugtam gépre is iTunes frissítés/betallózás ipsw fájl ….. de azt hittem kell valami fejlesztői béta profil azért nem értettem nekem hogy hogy simán felment eddig iTunes és jó is volt meg most is jó persze.
    Szóval akkor nem kell semmit csinálnom mert ha ugyan az lesz a build akkor marad, ha nem akkor iTunes majd frissíti a beta 9-et is (ha pl ez az utolsó beta build ugyan az lesz) ?


Add a Comment