Elérhető az iOS 11, a watchOS 4, a tvOS 11 és a macOS High Sierra hetedik beta verziója

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy héttel a hatodik béták megjelenése után az Apple elérhetővé tette az iOS 11, a watchOS 4, a tvOS 11 és a macOS High Sierra hetedik fejlesztői bétáit.

Az iOS 11 beta 7 természetesen OTA frissítésként is elérhető a fejlesztői béta profil telepítése után; a watchOS 4 beta 7 szokás szerint az Apple Watch appban jelent meg a Szoftverfrissítés menüpontban, a béta profil telepítése után; a tvOS 11 beta 7 az iOS-hez hasonlóan OTA használatával telepíthető a fejlesztői készülékekre; a macOS High Sierra esetén pedig a Mac App Store Frissítések füle alatt telepíthető az új verzió.

iOS 11 beta 7

Az iOS 11 beta 7 build száma 15A5362a.

Újdonságok

Az iOS 11 beta 7-ben az alábbi, szembetűnőbb újdonságok találhatóak.

A Vezérlőközpontban található Zene widgeten immár az Apple Music ikonja látható abban az esetben, ha épp nincs lejátszott tartalom:

Sárga jelzés a hangerő sávon a Vezérlőközpontban a túl magas hangerő esetén az EU tagországokban, ha fülhallgatót használunk:

A Most játszódó zenei widget esetén immár látszik az adott zene borítóképe:

A Repülőgép mód immár emlékszik arra, hogy amikor azt korábban aktiváltuk, bekapcsoltuk-e a Wi-Fi és Bluetooth opciókat, és ennek megfelelően azokat is be- vagy kikapcsolja, valamint a Bluetooth immár szintén bekapcsolható.

Kicsit csökkent a lezárt képernyőn az óra mérete.

Az újdonságokról a 9to5Mac ismét készített egy rövid videót:

Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt az iOS 11-ben, vagy most megváltozott, akkor azt jelezd hozzászólásban! ????

Szerinted ezek nem akkora újdonságok, vagy csak neked nem elegendőek? Írj az Apple-nek: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Downgrade?

Az iOS 11 bétájáról a jelek szerint már a megszokott módon lehet visszatenni a hivatalos, jelenleg 10.3.3-as verziót: helyreállítási (recovery) vagy DFU módba kell tenni a készüléket, majd be kell tallózni a letöltött 10.3.3-as IPSW-t.

Erről az Apple következő támogatási dokumentuma is részletesen beszámol: Béta verziójú iOS szoftver telepítése vagy törlése.

iOS 11 beta 7 letöltési linkek

Az iOS 11 beta 7 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről:

iPhone:

iPad:

iPod:

watchOS 4 beta 7

Az új build verziószáma 15R5365a.

kiadási információk alapján ez a verzió várhatóan hibák és a teljesítmény javításait tartalmazza.

A watchOS 4 az összes Apple Watch modellre elérhető lesz.

tvOS 11 beta 7

Az új build verziószáma 15J5369a.

kiadási információk alapján ez a verzió várhatóan hibák és a teljesítmény javításait tartalmazza.

A tvOS kizárólag csak a negyedik generációs Apple TV-t támogatja.

macOS High Sierra beta 7

Az új build verziószáma 17A352a.

kiadási információk alapján ez a verzió várhatóan hibák és a teljesítmény javításait tartalmazza.

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért ha kérdésed van az iOS 11 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 11 beta: a leggyakrabban feltett kérdések!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted majd a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 11-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, a watchOS 4-ről szólókat meg itt, a tvOS 11-ről készülteket itt, a macOS High Sierra kapcsán pedig itt olvashatsz.

Ezek még érdekelhetnek:


 1. Sziasztok, tudnátok segíteni benne hogy a IOS 11.5 béta frissítésénél le akadt a telefonom!
  Azóta sem fut le a frissítés csak azt írja hogy frissítés előkészítése! :( biztam benne hogy az újonnan megjelent 11.7-et majd telepíti de jelenleg is csak a 11.5 frissítését készíti elő! Ha van megoldás kérnék segítséget! Köszönöm, Rwin

 2. A K & H app esetében sem a béta a hibás, a bank nem frissítette még az appot az iOS 11-hez. Majd amikor kiadják a véglegest, akkor jön a frissítés. MKB, OTP app működik az iOS 11 public betával.

 3. @Ákos nekem se megy a K&H app de amúgy is egy fos a fejlesztő bandájuk és szarnak rá hogy rendesen működjön. Tessék lássék miatt van egyáltalán app.

 4. @Balogh Ádám: MKB esetében csiripelték is, hogy már rég dolgoznak az iOS 11-en, de érződik is. (Kezdetben nem működött iOS 11-gyel, már igen, illetve a korábbi push értesítés problémája is lassan megoldódni látszik). Állítólag az NFC-s fizetés is a célok között szerepel, de arra még házon belül sincs hivatalos álláspont.

 5. Most mi a public béta build száma? Múlt hét csütörtökön vettem i7Plus-t és feltoltam arra is a bétát és ez a cikk utána született de nekem nem ajánl fel frissítést. Nekem 15A5354b a build szám.

 6. @gunar: alapvetően a k&h app nekem megfelel arra hogy havonta 2X utaljak ezt azt és nem is vágyom többre de ios11 bétáival nem működik. Tavaly emlékeim szerint jobb volt a helyzet és bétára is frissítették de javítsatok ki ha nem jól emlékszem.
  Nem idegeskedek mondjuk rajta mert böngészőből működik csak hát na.

 7. Az miért van, hogy a vezérlőközpontban Wi-Fi-t és a Bluetooth-t ugyan be tudom kapcsolni, de kikapcsolni csak a beállításokon keresztül? Egyébként már a legelső béta megjelenése óta tesztelem az oprendszert (5S-en), de a fent említett két funkció változatlanul nem működik megfelelően.

 8. Sziasztok, valamiért a legutóbbi bétában nem működik ipad air2 esetén ez a multitaskos téma, amivel oldalról be lehetett húzni a dolgokat. Másnál?

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!