fbpx Skip to content

Egyre több a hír arról, hogy milyen is lesz majd az iPhone 8. OLED-kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó, vezeték nélküli töltés, arcfelismerő funkció, és még sok más találgatás kering az interneten. A 9to5mac szerint tükör külsővel is kiadhatják az új iPhone-t.

Az új “szín” opcióról nincs sok információ. Ahogy a képen is látszik, egy tükrös tokkal szemléltethető legjobban a dizájn, illetve hasonlítható még a régebbi iPod touch modellekhez is.

Ming-Chi Kuo szerint az iPhone 8 kevesebb színben lesz elérhető, mint eddig. Attól, hogy csekélyebb a színválaszték, még nem kizárt, hogy érkezik egy tükrös modell is. Eddig leginkább fekete és fehér színben mutatták a közelgő modellt, viszont az még nem világos, hogy a fekete, fehér és a tükör külsejű készülék mellett mi lesz a negyedik szín. Geskin állítása az, hogy a tükörszerű kinézetet ötvözi a gyártó a jet black színnel, és így egy sötétebb, tükröződő iPhone-t kapunk.

A legújabb pletykák szerint az iPhone 8 nem fog tartalmazni Touch ID-t, hanem arcfelismerés funkció segítségével oldhatjuk majd fel a telefont, ahogy erről mi is írtunk nemrég. Mások azt állították, hogy a hátlapon lesz az ujjlenyomat-olvasó, míg valaki azt, hogy az OLED-kijelzőbe lesz integrálva. Nos, hogy mi lesz a végleges verzió, az hamarosan kiderül. 🙂

Olvasd el a hozzászólásokat is

1 Comment

  1. Elég gagyi kinézete van így, mint valami vásári Bizsu.. :)????


Add a Comment