Elérhető az iOS 10.3.3, a watchOS 3.2.3, a tvOS 10.2.2 és a macOS Sierra 10.12.6 harmadik beta verziója

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Két héttel az előző béták megjelenése után az Apple elérhetővé tette ezek harmadik fejlesztői bétáit.

Az iOS 10.3.3 beta 3 természetesen OTA frissítésként is elérhető a fejlesztői béta profil telepítése után; watchOS 3.2.3 beta 3 szokás szerint az Apple Watch appban jelent meg a Szoftverfrissítés menüpontban, a béta profil telepítése után; a tvOS 10.2.2 beta 3 az iOS-hez hasonlóan OTA használatával telepíthető a fejlesztői készülékekre; a macOS Sierra esetén pedig a Mac App Store Frissítések füle alatt telepíthető az új verzió.

iOS 10.3.3 beta 3

Az iOS 10.3.3 beta 3 build száma 14G5047a.

Újdonságok

Az iOS 10.3.3 beta 3-ban az alábbi újdonságok találhatóak.

A jelek szerint nincsenek szembetűnő változások a beta 2-vel szemben.

Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt az iOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt jelezd hozzászólásban! ????

Szerinted ezek nem akkora újdonságok, vagy csak neked nem elegendőek? Írj az Apple-nek: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

iOS 10.3.3 beta 3 letöltési linkek

Az iOS 10.3.3 beta 3 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről:

iPhone:

iPad:

iPod:

watchOS 3.2.3 beta 3

Az új build verziószáma 14V5744a.

kiadási információk alapján ez a verzió várhatóan hibák és a teljesítmény javításait tartalmazza.

A watchOS 3.2.3 az összes Apple Watch modellre elérhető lesz.

tvOS 10.2.2 beta 3

Az új build verziószáma 14W5745a.

kiadási információk alapján ez a verzió várhatóan hibák és a teljesítmény javításait tartalmazza.

A tvOS kizárólag csak a negyedik generációs Apple TV-t támogatja.

macOS Sierra 10.12.6 beta 3

Az új build verziószáma 16G16b.

kiadási információk alapján ez a verzió várhatóan hibák és a teljesítmény javításait tartalmazza.

A macOS Sierra esetén a Beta Access Utility-vel lehet engedélyezni a béta verzióra való frissítést.

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért frissítettük az iOS 8 beta verziójához a gyakran ismételt kérdések cikket az adott témában. Ha kérdésed van az iOS 10 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 8 beta: a leggyakrabban feltett kérdések, ez jóformán minden, még az iOS 10 beta kapcsán elképzelhető kérdést is lefed!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 10-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, a watchOS 3-ról szólókat meg itt, a tvOS 10-ről készülteket itt, a macOS Sierra kapcsán pedig itt olvashatsz.

Ezek még érdekelhetnek:


 1. Félreértettél.. tisztában vagyok azzal hogyan működik, (2007-től használok iPhonet)
  Szóval az van, hogy a mail nem tölti le a leveleimet, nincs értesítés, semmi..
  15 perces ellenőrzésre van állítva (gmailen)
  és ha eszembe jut hogy rányomok, a 2 napos maileket akkor tölti be..

 2. Olyan szempontból kapcsolódik ide, hogy remélem az apple javítja ezt a 10.3.3-ban. A NEM beta-ban. És arra voltam kiváncsi, másnál is előfordul-e. És kaptam választ, igen előfordul nem egyedi hiba. El van ba*va az ios.. megint.. a hiba jelzésekről meg annyit, hogy azért vettem 260.000 Huf-ért telefont, hogy működjön. Ne rajtam teszteljék.

 3. @SzimiPeti: ez egyelőre a fejlesztői béta. ha a nyilvános profil van fent, az általában később érkezik.

  az iOS 11-hez pedig majd valószínűleg csak jövő héten jöhet új béta, hamarabb nem igazán.

 4. @suckall88:
  Csak hogy megnyugodj, az ilyen árú droidok még ennél is többet hibáznak, bár itt sokan leírják, hogy mára már így meg úgy mennyivel stabilabbak meg nem csinálják a random restartokat, stb, de pár droidos fórumon mást olvasni ! Szóval egyik sem természetes ennyi pénzért ha nem beta-ról van szó, de egyelőre ez van.

 5. @Jadeye: rendben, most már értem, akkor először a fejlesztői jön és utána a nyilvános. Igen, a nyilvanos béta profil van fent nekem. Még új vagyok a témában , 2 hete raktam fel az első bétát …

 6. Kérem szépen fejezzük be az azonos árú Androidos telefonok szapulását. Nekem az iPhone mellett van egy Samsung Galaxy S7 EDGE telefonom, ami atomstabil. Továbbá az iPhonnal ellentétben ha jön e-mail-em azonnal jelzi, míg az iPhone nem. Ez valódi probléma az iPhone esetében, amit továbbra sem hajlandó az Apple javítani. Ellenben tele rakja az iOS-t egy csomó olyan ficsörrel, amire az ég világon semmi szükségem sincs, csak hogy belassítsa a telefont és ha normális sebességet akarok, akkor dobjam ki a jelenlegi iPhone-mot, ami egy iPhone SE és vegyem meg a legújabbat, hogy Apple-ék még gazdagabbak legyenek. Lásd példának iPhone 4S. Az Apple miért nem engedi visszarakni a 6.1.3 iOS-t,amivel normálisan használható lenne ez a készülék? Ez miért fáj az Apple-nek? Ja hogy akkor nem biztos, hogy vennék újabb iPhone-t? A sznobizmust félretéve jó lenne ha más is belátná, hogy sem az iOS, sem az Android nem tökéletes, csak más.

 7. @Teewine:
  “Szóval egyik sem természetes ennyi pénzért” látom ez elkerülte a figyelmedet, mert én is azt írtam egyik sem tökéletes, csak más szavakkal.
  Amugy ez olyan a droidnál is, hogy sokaknak jól működik, mint állítják de pl a környezetemben van mindenféle 200e feletti droid és többet hallom onnan a panszokat mint az iphone-os ismerősemtől.
  De ugye ott volt IOS/iphone esetén a hívás késési mizéria és én pl abból kimaradtam, meg nem is találkoztam olyannal akinél jelentkezett, pedig jópár iphone is mozog a környezetemben.
  Ha már “ficsör” akkor a droid is teli van vele, ergo az egyik kutya a másik eb, ebben is, de a droidot hasznűló kollégák is elismerik az iphone stabilabb csak több kompromisszum kell ha nem almás közegben használod.

 8. Sziasztok! Kérdésem lenne..
  Elkövettem azt a “hibát” hogy kiváncsisàgból letőltöttem az ios 11 beta verzióját és sok problémám van vele. Hogy tudnám visszállítani 10.3.2-re vagy 10.3.3-ra hogy semmi adatom ne tűnjön el? Válaszokat előre is köszi skacok:))

 9. @gunar:
  “…bár itt sokan leírják, hogy mára már így meg úgy mennyivel stabilabbak meg nem csinálják a random restartokat, stb, de pár droidos fórumon mást olvasni !…”
  Butaságot írsz. Vegyél a kezedbe egy felső kategóriás Androidos telefont, használd egy hétig és akkor írj. Kezdesz pont olyan lenni, mint a nyomorék Android fanok, akik csak azért fikázzák az iOS-t, mert iOS. Tudom Gunar, a haverjaid mondták hogy ez, meg az szokott lenni, meg ilyen-olyan fagyások meg restart, meg olvasgatsz fórumokat ahol ezekre panaszkodnak. Biztosan elő lehet idézni, mint ahogy a főnököm hetente 3X jön ide az iPhone 6-tal, hogy így meg úgy, nekem meg semmi bajom nem volt vele.

 10. @Jadeye:
  Sajnos bele fognak kerülni ilyen hozzászólások is abból kifolyólag, hogy ilyen az oldal felépítése. Ez egy teljesen egészséges dolog. Felesleges figyelmeztetni és moderálni egy hozzászólást csak azért, mert nem szorosan a megírt bloghoz kapcsolódik. Ez nem politizálás, nem mocskolódás, stb. csak a vélemények ütköztetése.

 11. @Ghost11: Én is ugyan így jártam. nekem sikerült vissza tennem. ha jól emlékszem akkor frissítettem az itunes-ban és nem restore-oltam. annyi lesz a baj hogy van egy pár app amit majd le kell törölnöd és vissza tenni mert nem fog egyszerűen menni ios 10-en. amúgy meg minden maradt. kontaktok fotók, minden. Ha megpróbálod letörölni és nem sikerül akkor azt kell csinálni hogy újra indítod és újra indítás után nem szabad semennyit várni rögtön letörölni. miután megint letöltöd akkor minden fasza.

 12. @taky1974: Megint kapunk a fejünkre hogy nem ide való téma.
  De! Naponta együtt dolgozom velük és látom ahogyan sok mindent használnak rajtuk, sok olyan appot amit egyszerű felhasználó nem is ismer, de nekünk kellenek a melóhoz és látom amikor pl a Bt fülessel ami szintén felső kat. nem akar összeakadni, meg igen lefagy/gondolkozik persze pont mikor gyorsan kellene vmi, ergo mintha a kezemben lennének, mert persze szívjuk egymás vérét az ilyenekkel, mert én vagyok a csapatban egyedüli aki iphone-t használ, így én több oldalról kapok ha vmire nincsen app IOS-en, vagy csak nem funkcionál úgy ahogy a droidokon.
  Beszélek itt Xperia csúcs db-jairól mindig azt veszik és akár évente csere ha kijön vmi jobb. A samu S7/S7edge és HuaweiP9/10 nem lite. Szóval nem kell használjam, ha ilyen szinten látom mit nem veszítek. Nálam telónak iphone, navigálni android tab, melózni ütés/por/víz álló win10 tab (LAN csatis)

 13. De az hogy van hogy nekem az S8 nem akad ki? Nekem a 7 Plus is remekül muzsikált és imádtam. A beta-val sem volt soha gondom. Igaz az S8-ra sem rakok semmit. Az appokat megveszem, nem romozgatom. Nem winmobil ez. Mondjuk régen az ment :)

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!