fbpx Skip to content

Mindössze egy nappal az iOS 10.3, a watchOS 3.2, a tvOS 10.2 és a macOS Sierra 10.12.4 megjelenése után az Apple ma este elérhetővé tette az iOS 10.3.2, a watchOS 3.2.2, a tvOS 10.2.1 és a macOS Sierra 10.12.5 első fejlesztői bétáit.

Az iOS 10.3.2 beta 1 természetesen OTA frissítésként is elérhető a fejlesztői béta profil telepítése után; watchOS 3.2.2 beta 1 szokás szerint az Apple Watch appban jelent meg a Szoftverfrissítés menüpontban, a béta profil telepítése után; a tvOS 10.2.1 beta 1 az iOS-hez hasonlóan OTA használatával telepíthető a fejlesztői készülékekre; a macOS Sierra esetén pedig a Mac App Store Frissítések füle alatt telepíthető az új verzió.

iOS 10.3.2 beta 1

Az iOS 10.3.2 beta 1 build száma 14F5065b.

Újdonságok

Az iOS 10.3.2 beta 1-ben az alábbi újdonságok találhatóak.

Egyelőre nem fedeztünk fel érdemi változásokat a 10.3-mal szemben.

Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt az iOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt jelezd hozzászólásban! ????

Szerinted ezek nem akkora újdonságok, vagy csak neked nem elegendőek? Írj az Apple-nek: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

iOS 10.3.2 beta 1 letöltési linkek

Az iOS 10.3.2 beta 1 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről:

iPhone:

iPad:

iPod:

Egyúttal látható az is, hogy a 10.3.2 beta 1 nem érhető el az iPhone 5, iPhone 5c és az iPad 4 esetén. Arra eddig még nem volt példa, hogy x.y.Z típusú frissítést ne kapott volna meg egy-egy készülék, de x.Y típusúra már igen: például az iPhone 3G támogatása a 4.2.1-gyel zárult, a 4.3-at már nem kapta meg. Ezek alapján nem tartjuk valószínűnek, hogy a 10.3.2-t a jelenleg 10.3-ra frissíthető iPhone 5, iPhone 5c és az iPad 4 ne kapná meg végül, az már sokkal inkább várható, hogy a 10.4-ben nem lesznek támogatottak, de az iOS 11-ben már biztosan nem.

watchOS 3.2.2 beta 1

Az új build verziószáma 14V5465b.

kiadási információk alapján ez a verzió várhatóan hibák és a teljesítmény javításait tartalmazza.

A watchOS 3.2.2 az összes Apple Watch modellre elérhető lesz.

tvOS 10.2.1 beta 1

Az új build verziószáma 14W5563b.

kiadási információk alapján ez a verzió várhatóan hibák és a teljesítmény javításait tartalmazza.

A tvOS kizárólag csak a negyedik generációs Apple TV-t támogatja.

macOS Sierra 10.12.5 beta 1

Az új build verziószáma 16F43c.

kiadási információk alapján ez a verzió várhatóan hibák és a teljesítmény javításait tartalmazza.

A macOS Sierra esetén a Beta Access Utility-vel lehet engedélyezni a béta verzióra való frissítést.

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért frissítettük az iOS 8 beta verziójához a gyakran ismételt kérdések cikket az adott témában. Ha kérdésed van az iOS 10 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 8 beta: a leggyakrabban feltett kérdések, ez jóformán minden, még az iOS 10 beta kapcsán elképzelhető kérdést is lefed!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 10-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, a watchOS 3-ról szólókat meg itt, a tvOS 10-ről készülteket itt, a macOS Sierra kapcsán pedig itt olvashatsz.

Olvasd el a hozzászólásokat is

3 Comments

 1. A 32 bites alkalmazásokat végleg kinyírták! Nézzétek meg ezt: https://youtu.be/pVd-xM6v_p8
  (iOS 10.3.2 beta 1)

 2. @patek968: még mindig nem nyírták ki őket végleg, nem kell kelteni a pánikot – noha hamarosan valóban ez lesz.

  három darab 32-bites alkalmazás van a telefonomon az összes 81 app közül, ami fent van. mindegyik működik 10.3.2 esetén, bár már egyiket sem használom: Slow Shutter, Parkolás, Apple Keynote Remote (utóbbi már nincs fent az App Store-ban sem).

  egyszerűen írj az adott app fejlesztőjének, hogy frissítse.

  a 32-bites készülékek (jelenlegi állapot szerinti!) kiszórása még nem feltétlen jelent semmit, és amennyire emlékszem, eddig még nem volt példa arra, hogy x.y.Z típusú frissítésből kimaradjon valami készülék, eddig általában X.0 vagy x.Y típusú esetben volt ilyen, lásd mondjuk iPhone 3GS 4.2.1, ami ugye már nem kapott 4.3-at.

  az meg, hogy iPhone 5 esetén még a GYÁRI appokra is azt dobta neki, hogy nem támogatott, az nagyjából nonszensz, szimplán egy súlyos hiba és valószínűleg ezért jött most eleve 10.3.2-es béta, a 10.3.1-ben meg várhatóan ezt fogják rögtön javítani. (az App Store app meg nyilván nem lesz az App Store-ban, mert az nem törölhető le a készülékről. ha meg letörölnéd, akkor ugye hogyan is töltenéd le újból, ha nincs rajta az App Store? 🙂 )

  másrészt gondold végig logikusan: a 32-bites készüléken eleve nem fog futni 64-bites app, tehát egyszerűen semmi értelme nem lenne, hogy ott erre figyelmeztet, mert 64-bites appot a 32-bites processzor nem fog futtatni.

  ez tehát egyszerűen csak egy bug.

  a 32-bites készülékeken értelemszerűen továbbra is futni fognak a 32-bites appok. ellenben az olyan appok, amelyeknek egyáltalán nincs 32-bites binárisa, nem lesznek telepíthetőek – de ez valójában nem sokban különbözik attól, amikor majd minimum iOS 11-et kér valamelyik app, és a készülék iOS-verziója meg nem frissíthető iOS 11-re.

 3. @Jadeye Igen, értem.
  Én egyedül az MTAs Angol szótárt féltem, de remélem frissítik.
  Csak gyorsan megláttam ezt a cikket, meg azt a videót és belinkeltem 🙂


Add a Comment