Megjelent a watchOS 3.2!

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Két hónappal a watchOS 3.1.3 megjelenése és hét béta verzió után után az Apple ma este mindenki számára elérhetővé tette a watchOS 3.2-t.

A frissítés fejlesztéseket és hibajavításokat tartalmaz az Apple Watch tulajdonosok számára. A frissítés mindegyik típusra elérhető és természetesen ugyanazokat a funkciókat kapta meg az összes óra.

Újdonságok

A hivatalos információkban az Apple a következőket írja:

A watchOS 3.2 újdonságaként a Siri már használható az alkalmazásokban is, és a Színház móddal kikapcsolva tarthatja  a képernyőt, amíg rá nem koppint. Ez a kiadás további fejlesztéseket is hibajavításokat tartalmaz.

 • A Siri most már együttműködik az App Store-ból származó alkalmazásokkal, így a használatával elkezdheti az edzéseket, üzeneteket küldhet, fizethet, fuvarokat foglalhat le, és számos egyéb funkciót használhat.
 • A Színház mód beállítás bekapcsolja a néma módot, és kikapcsolva tartja képernyőt, amíg rá nem koppint, még akkor is, ha felemeli a csuklóját.
 • A Firka már elérhető francia, spanyol és olasz nyelven.
 • A zenei játéklisták szinkronizálásának folyamata megjelenik az iPhone Apple Watch alkalmazásában.

A frissítés most is az iPhone-on lévő Watch alkalmazáson keresztül telepíthető.

A Színház mód az egyik újdonság, ami az óra vezérlőközpontjában a jobb oldalsó harmadik helyet kapta meg:

A színház mód leírása pedig a következő:

A Színház mód bekapcsolja a Néma módot, és elsötétítve tartja a képernyőt, amíg Ön a képernyőre nem koppint, vagy meg nem nyomja a Digital Crownt vagy az oldalsó gombot.

A hivatalos verzió buildje 14V249, tehát újabb, mint a legutóbbi béta buildje, így ez még azoknak is megjelenik frissítésként, akiknek a béta van az óráján – ha nem jelenne meg, akkor egyszerűen töröljük a készülékről a béta profilt, majd indítsuk azt újra.

Ha esetleg azt tapasztalnánk, hogy a frissítési folyamat megszakadt, akkor várjunk, ha pedig az óra már a piros felkiáltójelet mutatja, akkor az ebben a támogatási dokumentumban található lehetőségeket lehet megpróbálni az óra szervizbe vitele előtt:

Mint minden frissítés után, itt is elképzelhető, hogy lesznek hibák. Így amennyiben gyorsabb merülést, vagy furcsa dolgokat produkál az Apple Watch, érdemes visszaállítani és újra beállítani.

Ezek még érdekelhetnek:


 1. Végre megoldhaták hogy a viber és egyéb net alapú hívást is kijelzze legalább mint a samu gear s2 az iphone-nal kombinálva! Vicc hogy az tudja a saját órájuk meg nem!!!

 2. @Akos87: nálad lesz a gond. ezeken menj végig:

  iPhone:
  https://szifon.com/2016/09/22/ios-10-jobban-merul-keszulekem-miket-allitsak/
  https://szifon.com/2014/04/16/gyakori-kerdesek-akkuproblemak-megoldasa-8-lepesben/
  https://szifon.com/2012/12/21/gyakori-kerdesek-mit-tehetunk-ha-furcsa-dolgokat-produkal-a-keszulekunk/

  Watch – a cikk utolsó bekezdése, idézem:

  Mint minden frissítés után, itt is elképzelhető, hogy lesznek hibák. Így amennyiben gyorsabb merülést, vagy furcsa dolgokat produkál az Apple Watch, érdemes visszaállítani és újra beállítani.

 3. @Jadeye: Köszönöm a segítséget!
  Sajna ezek a lehetőségek mind kizárva,illetve a visszaállítások mind elvégezve!
  Watch 2 3hetes
  Iphone Se 1hetes
  Térerő végett lesz a gondom a melóhely miatt,az most már tuti!

 4. Sziasztok,
  mi lehet a gond, ha nekem nem jelenik meg a watch app-on belül a frissítés 3.2re? Azt írja 3.1.3naprakész. (1st gen. watch & iPhone 6 ios 10.3)
  Köszönöm előre is a segítséget ✌????

 5. Azt ki lehet deríteni egy-egy ilyen frissítésnél, hogy melyik ios verzió kell hozzá? (Persze pár nappal/héttel később már egy-egy tesztnél kiderül…)
  Ehhez a Watch os 3.2-höz ugyanis kell a ios 10.3…

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!