fbpx Skip to content

Négy nappal az iOS 10.3 és a macOS Sierra 10.12.4 hetedik bétáinak megjelenése után az Apple elérhetővé tette a watchOS 3.2 hetedik és a Sierra 10.12.4 nyolcadik fejlesztői bétáit.

A watchOS 3.2 beta 7 szokás szerint az Apple Watch appban jelent meg a Szoftverfrissítés menüpontban, a béta profil telepítése utána; a macOS Sierra esetén pedig a Mac App Store Frissítések füle alatt telepíthető az új verzió. Az iOS-hez és a tvOS-hez egyelőre nem érkezett újabb béta.

watchOS 3.2 beta 7

Az új build verziószáma 14V5249a.

kiadási információk alapján ez a verzió várhatóan hibák és a teljesítmény javításait tartalmazza.

A watchOS 3.2 az összes Apple Watch modellre elérhető lesz.

macOS Sierra 10.12.4 beta 8

Az új build verziószáma 16E192b.

kiadási információk alapján ez a verzió várhatóan hibák és a teljesítmény javításait tartalmazza.

A macOS Sierra esetén a Beta Access Utility-vel lehet engedélyezni a béta verzióra való frissítést.

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért frissítettük az iOS 8 beta verziójához a gyakran ismételt kérdések cikket az adott témában. Ha kérdésed van az iOS 10 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 8 beta: a leggyakrabban feltett kérdések, ez jóformán minden, még az iOS 10 beta kapcsán elképzelhető kérdést is lefed!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 10-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, a watchOS 3-ról szólókat meg itt, a tvOS 10-ről készülteket itt, a macOS Sierra kapcsán pedig itt olvashatsz.

Olvasd el a hozzászólásokat is

4 Comments

  1. hello!
    dav acc nélkűl watch-ra nem lehet bétát feltenni?
    (mint ios-re a public bétákat)

  2. bocs: developer acc
    🙂

  3. @n4nom4n: ha letöltöd rá a watchOS béta profilt, akkor *elvileg* fel tudod tenni fizetős fejlesztői fiók nélkül is, de érdemes regisztrálni fejlesztői listán a készüléket, és akkor semmi gond nem lehet.

  4. frissült az itunes is… f4sza, h a mini lejátszó bezáró ikonja (x) csak véletlenszerűen jön elő…


Add a Comment