fbpx Skip to content

Három nappal az iOS 10.3, a watchOS 3.2, a tvOS 10.2 és a macOS Sierra 10.12.4 hatodik bétáinak megjelenése után az Apple elérhetővé tette a hetedik fejlesztői bétákat.

Az iOS 10.3 beta 7 természetesen OTA frissítésként is elérhető a fejlesztői béta profil telepítése után; a macOS Sierra esetén pedig a Mac App Store Frissítések füle alatt telepíthető az új verzió. A watchOS-hez és a tvOS-hez egyelőre nem érkezett újabb béta.

iOS 10.3 beta 7

Az iOS 10.3 beta 7 build száma 14E5277a.

Újdonságok

Az iOS 10.3 beta 7-ban az alábbi újdonságok találhatóak az előző bétához képest.

  • Egyelőre nem ismertek az újdonságok, nézz vissza később!

Ha felfedeztél valamit, ami újdonság, akkor azt jelezd hozzászólásban! 🙂

Szerinted ezek nem akkora újdonságok, vagy csak neked nem elegendőek? Írj az Apple-nek: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

iOS 10.3 beta 7 letöltési linkek

Az iOS 10.3 beta 7 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről:

iPhone:

iPad:

iPod:

macOS Sierra 10.12.4 beta 7

Az új build verziószáma 16E191a.

kiadási információk alapján ez a verzió várhatóan hibák és a teljesítmény javításait tartalmazza.

A macOS Sierra esetén a Beta Access Utility-vel lehet engedélyezni a béta verzióra való frissítést.

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért frissítettük az iOS 8 beta verziójához a gyakran ismételt kérdések cikket az adott témában. Ha kérdésed van az iOS 10 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 8 beta: a leggyakrabban feltett kérdések, ez jóformán minden, még az iOS 10 beta kapcsán elképzelhető kérdést is lefed!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 10-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, a watchOS 3-ról szólókat meg itt, a tvOS 10-ről készülteket itt, a macOS Sierra kapcsán pedig itt olvashatsz.

Olvasd el a hozzászólásokat is

13 Comments

  1. Esetleg percenként nem akarnak egy bétát kitolni? Nekem nagyon hiányzik. Jó lenne, ha nem az összes buildet szórnák ki a népnek, értelem úgy sincs semmi. A plusz két emósjózsitól amúgy sem esik hasra senki…

  2. Sziasztok megint kérhetnék egy Modem Firmware verziót az iPhone 7-nek?

  3. 1.03.21

  4. @dnp: a 10.3-ban nincsenek új emojik (tudtommal). az Apple úgy ad ki bétákat, ahogyan kedve tartja, ha nem bétázol, akkor eleve nem is érint, ha meg bétázol, akkor meg pont hogy jó, hogy jön frissítés, amiben az általad jelentett hibákat javíthatták.

  5. @dnp: És még mindig köztudott, hogy a emódzsikat nem az Apple developer mutukái farigcsálják-szépítgetik 🙂

  6. @Jadeye: ok, de miért ad ki bétát changelog nélkül?
    Ennek nem az lenne a célja, hogy egy szűkebb csoport tesztelhesse a rendszert, a teljes felhasználói körre való kiadás előtt?
    Ehhez akik tesztelnek, jó lenne tudni, hogy mi változott…

  7. @tzolesz: van changelog, linkelve is van, fizetős fejlesztői fiókkal olvasható is, viszont NDA alatt van, hivatalosan nem lehet(ne) közzétenni. nem mintha amúgy sok értelme lenne, mert legtöbbször nulla haszna van.

    a fejlesztői béta lényege elsősorban a saját magad által fejlesztett app felkészítése az új rendszerre. a nyilvános béta lényege az új verzió széleskörű tesztelése. ha jelentettél be hibát, akkor azt ellenőrizni is tudod, megvan-e még.

  8. @dnp: Az új fájlrendszer bevezetése miatt biztos probléma a sok béta? Nem lehet, hogy azt csiszolják, hogy akik majd csak a végleges verziót teszik fel minél kevesebb hibába fussanak? Ez elképzelhetetlen, csak az emojik jelentik a frissítést? Látszólag számodra igen…

  9. Frissítés kereése… 😀

  10. @Neo78: lett róla felvéve hibajegy.

  11. Amúgy meg tényleg sehol nem írta le az Apple hogy kötelező minden betat kipróbálni! Ergo ha vmit zavar hogy ennyi van hat használja az ucso hivatalosan kiadottat és a betat meg el kell felejteni. Sőt a cikkeket róluk sem kötelező elolvasni és pláne nem muszály fikazos posztokat írni hozzájuk amik picit sem építő jellegűek, csak azért hogy írjon vki vmit!
    Bocs ha v kinek ezzel a kis mimoza lelkébe gazoltam! ????

  12. engem kicsit az zavar hogy huzzak ezt a 10.3-at mint a retestesztat! hatterben inkabb az ios11-el foglalkoznak az is tuti, a10.3-at meg az uj ipadekkel adjak majd ki kb..

  13. kchris: Es? Mit ad pluszba annyira a 10.2.1-hez kepest amire neked egetoen szukseged van es nem birod? Csak megsugom, hogy a beta mellett van alpha, weekly meg daily release is biztos, csak azok nem publikusak. Ha akarod kiprobalod, ha akarod nem. Nem vegfelhasznaloknak keszulnek ezek a build-ek. Ez az oldal is csak azert irja le, hogy kijott a ikszedik beta, hogy lasd dolgoznak azert a fiuk. Tajekoztatas. Nem kell ebbe semmit se bele latni. Foleg nem emoji-t.


Add a Comment