fbpx Skip to content

Alig hat héttel a watchOS 3.1.1 visszavonása után után az Apple ma este mindenki számára elérhetővé tette a watchOS 3.1.3-at.

A frissítés fejlesztéseket és hibajavításokat tartalmaz az Apple Watch tulajdonosok számára, illetve a 3.1.1-nél az egyes esetekben helyreállítási módot eredményező frissítési hibát küszöböli ki. A frissítés mindegyik típusra elérhető és természetesen ugyanazokat a funkciókat kapta meg az összes óra.

Újdonságok

A hivatalos információkban az Apple a következőket írja:

  • Ez a frissítés fejlesztéseket és hibajavításokat tartalmaz.

A frissítés most is az iPhone-on lévő Watch alkalmazáson keresztül telepíthető.

A hivatalos verzió buildje 14S960, tehát újabb, mint a legutóbbi béta 14S959-es buildje, így ez még azoknak is megjelenik frissítésként, akiknek a béta van az óráján.

Ha esetleg azt tapasztalnánk, hogy a frissítési folyamat megszakadt, akkor várjunk, ha pedig az óra már a piros felkiáltójelet mutatja, akkor az ebben a támogatási dokumentumban található lehetőségeket lehet megpróbálni az óra szervizbe vitele előtt:

Mint minden frissítés után, itt is elképzelhető, hogy lesznek hibák. Így amennyiben gyorsabb merülést, vagy furcsa dolgokat produkál az Apple Watch, érdemes visszaállítani és újra beállítani.

Olvasd el a hozzászólásokat is

10 Comments

  1. Na, akkor várunk pár napot az önkéntesekre ????

  2. Nekem az utolsó frissítés óta szervizben van az órám ????. Hitegetnek folyamatosan. 4 hétig elvileg bevizsgálták, múlt héten pedig most hétfőre ígérték a cseréjét. Azóta sem hívtak!

  3. Feltettem mukodik!:) meg nem talaltam ujdonsagot benne.:)

  4. @acsi: Nekem szintén ez volt, csak nem frissítés miatt. Telekom elküldte szervízbe 1 hónap és 11 napot vártam a cserére. (Legalább a szíjjat is cserélték volna… ááá) Végig én hívogattam és kérdezgettem minden illetékest, semmit nem tudtak, csak annyit, hogy Hollandiába küldik ki. Egy minimális összeget jóváírt a Telekom a számlámon mint kompenzáció, de ez édeskevés. Szóval az Apple szervízelése ilyen téren nagyon rossz sztem.

  5. @ba3525:
    A Telekom intézi ilyen esetekben a szervizelést, honnan tudod, hogy az 1 hónap 11 napból, mennyit volt az órád a Telekomnál és valójában mikor küldték ki? Ha lenne Magyarországon Store, akkor minden egyszerűbben menne. (Pl pár hónapon belül elhasználódott lightning kábel csere)
    Azt meg remélem te se gondolod komolyan, hogy a szíjat is cserélhették volna…

  6. @Agent_H: A legnagyobb baj, hogy a Telekom (pontosabban néhány jól képzett ügyfélszolgálatos) zokszó nélkül elküldi a Telemaxhoz az Apple cuccokat szervízelésre. Ott meg a jól képzett szervízesek elnézegetik egy ideig, hogy mi a fene ez…

  7. Sziasztok,én ma reggel szerettem volna frissíteni,de amint elindítottam a frissítést furcsa dolgokat produkált az óra a karikában lévő kis rovatkáknál előre hátra ugrált és piszkosul nem haladt előre a dolog.:)majd kb.egy óra után megjelent a piros kör benne a piros felkiáltójel,hiába próbáltam bármit,totál behalt.Hívtam a szervízt ott közölték,hogy negyedórán belül én vagyok az ötödik aki jelezte ezt a hibát.Mondta a szervízes,hogy vigyem be két-három hét.Elég felháborító,hogy már az előző frissítésnél is produkálta ezt a hibát(nekem akkor nem) erre most megint kiadnak egy ilyen verziót ami kinyírja az órát.

  8. @Titanasilver: Szia , az előző watchom (S0) ((( most S1-et használok )))) kopás és pixelhiba miatt az icenter 1 hónap alatt cserélte. 2 hét után eléggé idegesítő volt,hogy semmit nem mondanak. Utána napi rutinná vált nézegetni a sorszámom a garanciacheck oldalon…Tádám , szinte napra pontosan 1 hó alatt megérkezett a 0 perces watchom..amit utána nem sokkal el is adtam és jött az S1 ( akkor még nem lehetett kapni sehol a 2-est sajna )

  9. Sziasztok előző verzióban volt olyan lehetőség hogyha a kezemen volt az óra akkor is letudtam zárni hogy kérje a jelkódot erre valami megoldást valaki hogy tudom ezt a lehetőséget visszahozni mert szükségem van rá ,köszönöm

  10. Sejti valaki, hogy amikor el akarom indítani a Kontaktokat miért lép ki a menübe?


Add a Comment