fbpx Skip to content

Két hónappal a tvOS 10.1.1 megjelenése és hat béta verzió után ma este az Apple kiadta a tvOS 10.2-t, amely szokás szerint fejlesztéseket és hibajavításokat tartalmaz.

Megjelent a tvOS 10.2!

Erről, ahogyan azt már megszokhattuk, a tvOS most sem árul el sokat a frissítést feldobva.

Letöltés

A frissítés az Apple TV-n a Beállításokban a Rendszer / Szoftverfrissítés menüpontban érhető el, tehát OTA frissítésként.

A hivatalos tvOS 10.2 buildje 14W265, ami újabb, mint a legutóbbi beta verzió, így akinek az van az Apple TV-jén, annak a hivatalos verzió is megjelenik majd frissítésként.

A tvOS kizárólag a negyedik generációs Apple TV-re érhető el.

Olvasd el a hozzászólásokat is

9 Comments

  1. Megjelent hozzá az Apple TV Remote 1.1, ami iPad-en is fut.

  2. Valaki másnak is megbolondult az apple tv 4???? Amióta frissítettem folyamat magától bekapcsol aztán ad egy hiba üzenetet hogy air play csak 7.4 felet lehetséges és az eszköz ami bekapcsolja az csak 10.10 felett működik de semmi sem kapcsolódik hozzá se teló se számitógép sem pedig más.

  3. @trigmegistos: ellenőrizd a hálózatban lévő eszközeidet, mert valami mégis megpróbálhat ezek alapján csatlakozni hozzá.

  4. @Jadeye: trigmegistos kollégának van valami igaza, nálam is előugrott, Nincs semmi a hálózaton. Samsung TV-n HDMI-CEC és Smart view app-pal az iPhone-on. Egyszer láttam azóta (még) nem.

  5. @csekmet: Samsungot használok én is de kikapcsoltam a távezérlőt is de semmi ugyan úgy csinálja. Már ujra telepítettem a rendszert is rajta de még mindig csinálja.

  6. @Jadeye: WD mycloud om van airport extrem time capsule abba csatlakozik a kábelen minden minden itunes ki van kapcsolva mindegyik gépen és minden telefonon. Még az airport expres en sem megy az is le van kapcsolva. Valaki másnál fent állnak a hibák? De a gépemen is észre vettem egy érdekes dolgot hogy felinstaláltam az új rendszert mégpedig hogy az akum egyszer csak hibát jelez és a kapacitása 86% de még is gond van vele. na ezek az újítások szart sem érnek ezt nem dobtam volna piacra ennyi hibával.

  7. @trigmegistos: azért az akkumulátor elhasználódásával kapcsolatban nem sokat számít a szoftver, azt kidobta volna egyébként is.

    nincs ilyen tévém, úgyhogy ezt passz. esetleg Apple Support. vagy rá kell keresni interneten, írnak-e külföldi oldalakon hasonlót.

  8. Igazándiból nem ehhez a cikkhez szerettem volna hozzászólni, de a másiknál nem lehet bejelentkezni. Érdekes, itt be vagyok lépve, átkattintok a másikra, ott meg nem? És belépni sem tudok. Ott, de itt igen 🙂
    Nem akartok végre felvenni valakit aki profin meghegesztgeti ezt a wp motort nektek?


Add a Comment