fbpx Skip to content

Az Apple hivatalosan is megerősítette a szeptember 7-i eseményt azzal, hogy kiküldte a sajtó kiválasztott képviselői számára a meghívókat.

september7

A menetrend szerint 7-én, helyi idő szerint reggel 10 órakor kezdődik majd az Apple keynote-ja. A helyszín pedig idén ismét a San Franciscó-i Bill Graham Civic Auditorium lesz.

A keynote-ot szokás szerint itt a Szifon.com-on mi is élőben közvetítjük majd, magyar idő szerint este 7 órától. Ahogyan az utóbbi években már megszokhattuk, az Apple oldalára most is kikerült az esemény linkje, tehát lesz videós közvetítés.

Az idei meghívó képe túl sokat nem sejtet abból, hogy milyen bejelentések várhatóak, de magyar Sirire továbbra is kár számítani, mert akkor azzal már biztosan találkozhattunk volna az iOS 10 beta verziói során. Persze ami nyilvánvaló, az az új iPhone bemutatása, illetve várhatóan közlik az iOS 10, a watchOS 3, a tvOS 10 és a macOS Sierra pontos megjelenési idejét. Aznap elképzelhető, hogy még csak a GM verzió fog ezekből megjelenni, a hivatalos, mindenki számára elérhető változat pedig várhatóan egy héttel később érkezhet.

Előző évben az iOS 9 GM verziója a keynote napján megjelent, a hivatalos időpont pedig szeptember 16. volt. Idén ezek alapján az iOS 10 hivatalos megjelenésére a szeptember 14. a tippelhető.

Szintén az előző évben az iPhone 6s esetén szeptember 12-én indult az előrendelés, és 25-én jelent meg a készülék. Az iPhone 7 esetén szeptember 10-én indulhat az előrendelés és a megjelenés 23-án lehet (vagy 1-1 héttel később) – no persze csak abban az esetben, ha hozzák a múlt évi mintát.

Ha kíváncsi vagy, milyen lehet majd az iPhone 7, és mikor jelenhet meg, akkor az alábbi cikkeinket érdemes elolvasnod:

Olvasd el a hozzászólásokat is

14 Comments

  1. A homályos körökből következtetve lehet egy VR szemüveg bemutatása is.

  2. Az Apple feltalálta a bokeh effektet, erről is szó lesz. 🙂

  3. Vagy a színekből ítélve Iphone 6C ????

  4. @dokk: Hát bízunk benne hogy ez egy célzás, hogy a Plus dupla kamerája tudhat akár utólagos fókusz állítást (mint pl. Lytro kamera) 🙂

    Naptárba mindenesetre beírva az esemény 🙂

  5. @smschamp: Kizárt, arról már jöttek volna pletykák, még ha semmi közük nem is lett volna a valósághoz.

  6. Hahaha jól kitalálták. 7-edikén mutatják be az Iphone 7 et ????

  7. Ilyenkor az uj keszulek bejelentésekor, a régieknek esik valamit az áruk? Engem az SE erdekelne.

  8. @Goethe: Mivel nem az SE utódja mutatkozik be, így nem valószínű hogy olcsóbb lesz. Pláne hogy fél éves készülék az SE. A 6S/6S Plus árainak kellene csökkenniük elvileg…

  9. Három órával korábban kéne elkezdeni az eseményt, milyen jól hangzana hogy iPhone 7 szeptember 7-én, 7 órától

  10. M.O idö szerint este 7 töl lesz 7 èn iPhone 7 bemutató. ????

  11. és az első 7 megrendelő / vevő megkapna 7 dollárért ….

  12. Hamar bokeh akkor

  13. Ha mar bokeh akkor egyertelmuen a kameras ujitasok lesznek kiemelve


Add a Comment