fbpx Skip to content

Szerintem az senkit sem lep meg, hogy az új iPhone szeptember elején jelenhet meg, az Apple minden évben erre a hónapra pozicionálja az iPhone startját.

at-t-iphone-7-launch

Azonban addig, ameddig az Apple hivatalosan nem küldi ki a meghívókat, csak tippelni tudunk, illetve néha más cégek is “elszólják” magukat a rajttal kapcsolatban. Így tett most az AT&T is.

A fenti képen a cég által küldött dolgozói beosztás látható, amin a szeptember 9-i és 23-i napokat különösen kiemelik, mert ezeken a napokon nagyobb forgalomra lehet majd számítani. Természetesen az nincs megerősítve, hogy ez az Apple rajtja lenne, de ahogy az Apple-t ismerjük, valószínűleg ezekre a dátumokra számíthatunk.

A kérdés persze továbbra is az, hogy milyen lesz az új iPhone, mert a jelenlegi pletykák szerint sok újdonságra nem számíthatunk, holott ez elvileg nem “csak” egy “s” frissítés lesz.

Nektek mitől függ, hogy idén megveszitek-e az új készüléket? Mi lenne az az újdonság, ami miatt váltanátok?

Olvasd el a hozzászólásokat is

37 Comments

  1. Ha nyerek a lottón veszek egyet de ha nem akkor maradok a réginél, ami valószinübb!

  2. Miért kell ahhoz nyerni a lottón? 😀

  3. Attól függ, hogy a specifikációi mennyivel lesznek jobbak, mint a 6s-é. Ha annyival nem lesz jobb, a 6-ost csak 6s-re váltom majd.

  4. 5S-t 7S-re van értelme váltani másra nem, 6-st 7S-re ugyan úgy, de inkább i8-ra, ki az a barom aki évente cseréli -.-

  5. Nos én. ????

  6. Ki az, aki nem?! ????

  7. Nekem mar a combosabb akku is megtenne egy valtashoz, de ahhoz sokkal jobbnak kellene lennie a mostaninal.

  8. Ha már IP védettséget kapna, én cserélném!

  9. Eddig nem 1 het volt a keynote es a szallitas ota eltelt ido? Na majd azert kivancsi leszek mennyit kell majd ra varni elorendelesben.gondolom a szokasos 1 honap ha keson reagal az ember

  10. Én szerintem a mostani, iPhone 6 plus után szépen megrendelelem a note 7- et.
    Hacsak be nem jelentenek valami tényleg nagy innovációt.
    Az az igazság hogy kb 1 éve fagyogat a telefonom, 2 naponta minimum ujra kell inditanom, ha kihangositva szeretnék egyik hivásról a másikra válltani 5 ből legalább kétszer LEFAGY.
    Tehát nekem ne papoljon senki (már) az IOS remek futásáról, optimalizáltságáról.
    Nem ios csak egyszerűen fos.
    Mondom ezt úgy hogy 2008 óta iPhone-om van…

  11. Szlac: utálom az ilyen hozzászólásokat. szerintem fogd a telefonod és vidd el szervizbe. Pont ugyanezt csinálja egy mini Pc mint amit írsz kiderült hosszú a vezetek és nem kap elég áramot. Nekem is 6 plusz-om van és semmi baja. A tied sem azért ilyen mert szar az iOS. Valami kontakt hiba bújhat meg a háttérben például.. mutattak videót hogy a note7 rám kezelése annyira szar hogy az alkalmazásokat mindig újra tölti mert kirúgja a memóriából, ezért indításkor nem poccre indulnak. Ez nem egyedi hibának tűnik, na ez viszont az android/Samu szarsága.

  12. Mindenesetre ha az ember követi az iPhone modelleket szerintem nem jár jelentősen rosszabbul ha mindig cserél és eladja a régit mintha 3 évig leharcol egy telefont és akkor vált.. nyilván nem akkor értem a vételt mikor meg csak a GSM boltok forgalmazzák extra áron és olyan eladást hogy a hülyének is megérje mert akkor nagy a bukás. De amúgy… érzésre azért jobb és végig garis a telefon pl.

  13. @szlac: hidd el meg mindig jobb ???? egyszerre hasznalok droidot es iost, valo igaz nem olyan mar mint regen, de meg mindig fenyevekkel elorebb van optimalizaltsagban. Nem akarom szidni a droidot, nem lehet ra egy rossz szavam sem, de meg mindig gordulekenyebb es osszeszedettebb az ios

  14. Nálam a mérete a kritikus tényező. Ha fizikailag nagyobb mint az 5-ös sorozat (+SE) akkor nem fogok váltani.
    Amúgy a vízálló kivitel, és a szabadon használható NFC csábító lenne, és egy erősebb aksit is bele tudnék képzelni…

  15. Minden gyartonal bele lehet nyulni a szarba.esdig 5db iphoneom volt eddig eggyel voltak kissebb bajok csak.Mindenhol van szar csak nem mindegy mekkora szazalekban nyulsz bele. Note 7 retina scanner videot meg nem ertem mert ott van h vedd le a szemuvegedet mielott beolvastatod,fogalmazzunk ugy h nem tett meg mindent h jol sikeruljon a dolog

  16. @kchris
    Magasról teszek rá hogy mit utálsz…;)
    Szerintem már megkopott az ios régi fénye, szervízben meg nem fogják javitani azt a szoftveres hibát, ami ios 9 es nyolc alatt is létezett okoska.
    Tartom a véleményem, max ha nem tetszik a note akkor eladom és majd vissza térek iosra

  17. Igen lefagy.
    Ez számodra sci-fi?
    Nem csak nekem van ilyen problémám.

  18. @pete66:
    Tényleg életszerű, hogy valaki egy telefon feloldásához leveszi a szemüvegét. Meg netalán a kontaktlencsét is kiveszi. Nem nagyon értem hogy minek egy telefonba egy ilyen.
    Csak arra próbáltam rávilágítani, hogy tök mindegy milyen telefont veszel. Előtte érdemes belenézni fórumokon hogy mit írnak a felhasználók. A Note 7-nél is lesznek fikázások.

  19. @szlac: “azt a szoftveres hibát, ami ios 9 es nyolc alatt is létezett”
    esetleg az ilyesmit érdemes jelezni az Apple-nek, mert rajtuk kívül senki más nem fogja tudni orvosolni, ha az iOS-ben meglévő hibáról van szó. http://szifon.com/2015/01/18/gyakori-kerdesek-hogyan-kuldheto-visszajelzes-az-apple-nek/

    a szimpla lefagyások többségét pedig egy restore, vagy adott esetben az azutáni új iPhone-ként való beállítás orvosolja. ha nem teszi, akkor ott más hiba van, mert ha az iOS hibája lenne, akkor kivétel nélkül mindenkinek folymatosan ezt csinálná, akinek ugyanaz az iOS-verzió van a készülékén. erről viszont nincsenek hírek. a hiba nálad lesz. http://szifon.com/2012/12/21/gyakori-kerdesek-mit-tehetunk-ha-furcsa-dolgokat-produkal-a-keszulekunk/

  20. Nekem az eddigi pletykák alapján egyáltalán nem jött be a 7, szerintem ha nem lesz megnyerő majd HTC 10 re cserélem a jelenlegi i6+om.
    Ami hiányozna nagyon az a jailbreak által nyújtott hatalmas módolási lehetőségek. Kár hogy androidon ilyen testre szabhatóság nincs még romokkal se (bár mondjuk ez nem az apple érdeme)

    @szlac én megértelek nekem is fagyogat + csinálja a jó kis dolgait nekem olyan mintha beszart volna kijelző elkezdi össze vissza nyomogatni magát (ezt csinálja olyan 1-3 lezárásig /újra indításig utána kutya baja)
    Még jó hogy csak 1 év gari volt rá így már nem az apple gondja, én meg azért nem viszem szervizbe hogy ránézzenek azt “jó kijelző csere xx ezer”

  21. @princesama1: “Kár hogy androidon ilyen testre szabhatóság nincs még romokkal se”
    nem értek az Androidhoz, de legjobb tudomásom szerint rootolás után bármit, de még anélkül is elég sok mindent meg lehet tenni vele, csakúgy, mint a jailbreak esetén az iOS-szel.

    “nekem olyan mintha beszart volna kijelző elkezdi össze vissza nyomogatni magát”
    ez könnyen lehet hardveres hiba. ha garanciális, akkor vidd vissza, cseréltesd ki. előtte vedd fel másik készülékkel videóra, hogy önmagától érint, hogy meg tudd mutatni, ha a szervizbe vitelkor épp nem produkálná. hardveres probléma bármely gyártó készüléke esetén előfordulhat.

  22. https://www.youtube.com/watch?v=1rXhrFX1-II
    Ilyet azért egy androidon sem láttam még.
    Illetve sajnos már nem garis a telóm, de nem is lenne pénzem most megcsináltatni szal tűröm, nem olyan vészes talán napi 1-3x jön elő

  23. @princesama1: várj, az, hogy egyes tweakek esetén nem találsz két pillanat alatt megfelelő megoldást, attól még a testreszabhatóság, mint lehetőség megvan. még akár a kernelbe is belenyúlhatsz Androidon, vagy rootolás nélkül is feltehetsz egy új launchert a UI kinézetének módosításához, míg ezekre iOS-en jailbreak nélkül gyakorlatilag nincs lehetőséged.

    az, hogy milyen tweakek érhetőek el Androidra, az teljességgel más kérdés, és független a testreszabhatóság tényétől.

  24. Én nem nevezném azt nagyon testre szabhatónak ha pl felteszel egy nova launchert és más ikonokat kapsz, attól a beállítás ugyan úgy néz ki, rendszer ikonok ugyan azok stb stb .
    Lehet hogy kernelbe bele lehet nyúlni de ha nem értesz hozzá nincs értelme, itt meg csak leszedsz egy tweaket és kész is.

  25. @princesama1: kevered a két dolgot. az, hogy nem találsz meg két kattintással valamit, az nem jelenti azt, hogy nincsen rá, és hogy ettől kevésbé lenne testreszabható. a testreszabhatósága megvan, mindössze utána kell járnod, hogy mit és honnan kell leszedni rá, hogy olyan legyen, amilyennek akarod. de ezzel kapcsolatban akkor talán érdemesebb lenne valami androidos oldalon körbekérdezned, mert szinte biztos, hogy tudnának rá megfelelő megoldást kínálni azok, akik nálad tájékozottabbak a témában.

  26. @szlac: Ha lefagy, go be a szervízbe és cseréltesd ki, nekem is anno a 2. i5S lefagyott (1.-nek szar volt a touch ID-je), kicserélték simán.

  27. Ilyen eset ha hardveres, az két év és térítés nélkül cserélik. Persze a szanaszét moddolt sw is okozhatja, azzal viszont értelemszerűen elhajtanak a búsba.

  28. @Jadeye:
    Ha adsz nekem egy youtube videot ami kb hasonló mint amit írtam elfogadom az érved hogy én nem jártam eléggé utána a dolgoknak

  29. @princesama1: mégis honnan tudnék neked ilyen videót linkelni? nem használok androidos készüléket. mint írtam:

    de ezzel kapcsolatban akkor talán érdemesebb lenne valami androidos oldalon körbekérdezned, mert szinte biztos, hogy tudnának rá megfelelő megoldást kínálni azok, akik nálad tájékozottabbak a témában.

  30. 1ev apple vari es 1ev jotallas azaz 2ev. Szoval vidd vissza 🙂 vettem egy 6s-t, total kaosz volt, vissza is vittem. Visszaadtak, hogy jo es az egesz rendszert ujratettek rajta. Nem volt jo, visszavittem megint. Csereltek es azota 2jatek van ami hajlamos magatol kilepni, semmi mas nem fagyott ki, a telefon maga pedig soha. Lekopogom…:)

  31. @princesama1:
    nem jottem ra, h mi a kulonleges a linkelt videoban. nem volt sok idom, szoval teli van indiai youtube video farmerrel a lista:
    https://www.youtube.com/watch?v=I4F7Q6eyGKY
    https://www.youtube.com/watch?v=g4Mh60dkPsk
    https://www.youtube.com/watch?v=ztnfN1ONcos
    https://www.youtube.com/watch?v=fNkRBPg9n-Q
    https://www.youtube.com/watch?v=YUy2LUvQ6vI
    https://www.youtube.com/watch?v=Nui2Mftjcmc
    https://www.youtube.com/watch?v=92WZgCB21DU

    ha irtok konkretumot, mi a kulonleges a linkelt videoban, keresek lock screen appot es/vagy launchert ami root nelkul is tudja.

    peace,
    s

  32. Nekem úgy jó az IOS ahogy van, JB nélkül is. Számomra egy droid sokkal bonyolultabbnak, nehezebben kezelhetőnek tünik.
    De mindenkinek meg vannak a preferenciái: amikor 5S-ről SE-re váltottam, a régi telót felajánlottam páromnak. Neki most egy gyári romos Sony xperia Z2-je van, amit bár én a kategóriáján belül jónak tartok, valamiért mégsem szeretem.
    Azt mondta, ő meg az enyémet nem szereti, nem kell neki.
    Kár azon vitatkozni, melyik a jobb. Mindenkinek az, amelyiket jobban szereti…

  33. nem ertem ezt a hardveres hiba van a telefonban de penzbe kerul ezert nem javittatom meg de leirom hogy rossz… autoban is elojonnek hibak azt is javittatja az ember.. hogy par ev utan ne egy romhalmazzal jarjak.. vagy ilyet csak en es a kisebbseg csinalok? latok betort kijelzoket a villamoson, szerintem annal igenytelenebb dolog nincs. raadasul kicsit balesetveszelyes is.

  34. @kchris: vannak, akik a 0,99€-t is sajnálják egy appért – na akkor gondold végig, hogy egy (általában jóval) a lélektani határos 10 000Ft feletti költségű kijelzőcsere esetén mit mondanak. meg legtöbbször nem is maguk az árak a drágák, hanem a fizetések az alacsonyak mellé. (ezért is szokott időnként akciós lenni a kijelzőcsere az egyes szervizekben.)

  35. @syck: talán az első video ami tükrözi azt amit én akarok a többi nem, viszont akkor tévedtem, de mondjuk ioson még mindig egyszerűbb 😀

    @kchris: hát nem tudom most azért a 1-3 alkalomért nem fogok 45-ezret kiadni majd ha teljesen beszarik akkor muszáj lesz

  36. Lejárt a hűségidőm, (5S) rendeltem egy agyondicsért samsung galaxy s7 edge-t. Két hétig nálam volt. Mindent megpróbáltam vele, nem tudtam megbarátkozni. A samsung túl sok mindent próbált beletenni, összezavarodik tőle. Minden fórumot kiolvastam, nagyon sokat gondolkoztam mi legyen. Az egy gyönyörű készülék hatalmas akkumulátorral. Ezt már egy letisztult oprendszerrel írom egy új 6s-ről. Csak tanulságul.


Add a Comment