fbpx Skip to content

Egészen “valós” videó került fel a külföldi portálokra egy Lightning-jack adapterről, ami részese lehet majd az iPhone 7 dobozának.

screen-shot-2016-07-28-at-11-42-22-am

Mint már azt a pletykák alapján tippeljük, az iPhone 7-ben nem lesz jack csatlakozó, így az Apple-nek valamilyen átalakítót kell(ene) adnia, hogy az eddigi fül- és fejhallgatóinkat használhassuk az új készülékkel is. Erről az átalakítóról került elő most egy videó, ami nem egy gagyi kínai kábelt mutat meg, hanem egy olyat, mintha az valóban egy eredeti Apple termék lenne.

Természetesen ettől még lehet, hogy csak valaki készített egy, az eredetihez hasonló Apple kiegészítőt, de én is ugyanígy képzelem el ezt az átalakítót. Szerintem az Apple továbbra is a jack csatlakozós EarPods-ot fogja adni a készülékhez, de egy ilyen átalakítót is mellékelhet majd, illetve későbbiekben Bluetooth-os AirPods-ot is vásárolhatunk majd az iPhone-unk mellé.

Ti mit gondoltok erről?

Olvasd el a hozzászólásokat is

6 Comments

  1. már csak eg DAC hiányzik abból az átalakítóból, amit ugyanígy képzelsz el.

  2. RIP Steve

  3. @Molnár István Fotográfus: Elférhet a lightning csatlakozóban. A 30 tűs átalakítóban van, ha abba bele tudták préselni, akkor biztos megoldották ebbe is.

  4. Mondjuk jobban örülnék ha olyan (Y) csatit csomagolna hozzá, amin keresztül tölteni is lehet. De biztosan nem lesz így. Azt majd megvehetjük 19.990 Ft-ért.

  5. @BoRRoNeo: Jaaaaaaa! :O


Add a Comment