Ilyen lehet a Lightning-jack adapter, amit az iPhone 7-hez kaphatunk majd (videó)

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egészen “valós” videó került fel a külföldi portálokra egy Lightning-jack adapterről, ami részese lehet majd az iPhone 7 dobozának.

screen-shot-2016-07-28-at-11-42-22-am

Mint már azt a pletykák alapján tippeljük, az iPhone 7-ben nem lesz jack csatlakozó, így az Apple-nek valamilyen átalakítót kell(ene) adnia, hogy az eddigi fül- és fejhallgatóinkat használhassuk az új készülékkel is. Erről az átalakítóról került elő most egy videó, ami nem egy gagyi kínai kábelt mutat meg, hanem egy olyat, mintha az valóban egy eredeti Apple termék lenne.

Természetesen ettől még lehet, hogy csak valaki készített egy, az eredetihez hasonló Apple kiegészítőt, de én is ugyanígy képzelem el ezt az átalakítót. Szerintem az Apple továbbra is a jack csatlakozós EarPods-ot fogja adni a készülékhez, de egy ilyen átalakítót is mellékelhet majd, illetve későbbiekben Bluetooth-os AirPods-ot is vásárolhatunk majd az iPhone-unk mellé.

Ti mit gondoltok erről?

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Mondjuk jobban örülnék ha olyan (Y) csatit csomagolna hozzá, amin keresztül tölteni is lehet. De biztosan nem lesz így. Azt majd megvehetjük 19.990 Ft-ért.

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!