fbpx Skip to content

Abban már szinte biztosak lehetünk, hogy a cég elhagyja a jack csatlakozót, és ezzel egy teljesen új generáció veszi kezdetét.

Borítókép: Vezeték nélküli AirPods fülhallgató koncepció.

Amennyiben nem lesz jack csatlakozó, úgy az EarPods valószínűleg Lightning-átalakítóval, vagy már alapból Lightning csatlakozóval fog érkezik az új készülék mellé. Külföldi oldalakra pedig felkerült egy védjegybejegyzés is, amiben az Apple közeli cég levédi az AirPods-ot. Ez lehet a vezeték nélküli megfelelője az EarPods-nak.

Kép: Jonathan Brown aláírása a védjegybejegyzési beadványon.

Az Entertainment In Flight LLC nem közvetlenül maga az Apple, hanem sokkal inkább egy fedőcég, ami így anélkül tud bejegyeztetni egy védjegyet, hogy azt azonnal felkapja a sajtó, ezzel elárulva egy, még be sem jelentett termék nevét. Jonathan Brown, aki a védjegybejegyzési beadványt aláírta, az eddigi információk szerint az Apple-nél is dolgozik.

Egyébként ilyen fedőcég használata nem az első eset az Apple részéről, korábban ugyanis hasonló módszerrel jegyeztették be a CarPlay, az iWatch és iPad védjegyeket is (még ha az iWatch helyett később végül az Apple Watch név mellett döntöttek is).

Véleményünk szerint az Apple minden bizonnyal előrukkol majd egy saját, vezeték nélküli fülhallgatóval, főleg, hogy mióta a Beats-et megvették, meg is jelentek már a márka vezeték nélküli fejhallgatói. Azt viszont szinte biztosra vesszük, hogy nem ilyet fog adni a cég az iPhone 7 mellé.

Olvasd el a hozzászólásokat is

1 Comment

  1. Helló!

    Kimondottan örülök ennek a fülhallgatónak. Végre meglépik. Ami elszomorít, hogy pont most vettem egy beats powerbeats2 vezeték nélküli fülhallgatót :(. Előbb tudom ezt az információt, akkor biztos nem ruházok be re.


Add a Comment