fbpx Skip to content

Várható volt, hogy előbb-utóbb megindulnak az iPhone 7 pletykák. Így most arról számolhatunk be, hogy a jelek szerint kiszivárgott egy, az új készülék megjelenését bemutató vázlatrajz.

Borítókép: Állítólagos iPhone 7 render, amin alul már nincs jack-aljzat.

Elég valósnak tűnik az alábbi kép, jól láthatóak rajta, amiről már hónapok óta pletykálnak különböző újságírók, blogok, így mi is szót ejtettünk róla. Vegyük szemügyre, mi bukkant most fel!

Rögtön balra látható, hogy a dupla kamera is kiemelkedik majd a házból, ami a jelenlegi információk szerint 7.3mm vastag lesz (ez egy picivel vastagabb, mint a jelenlegi iPhone 6s, ami 7.1mm), alul pedig látható, hogy nincs rajta jack-aljzat. Jobb oldalt felül észrevehetjük a pirossal írt iPhone Pro nevet, illetve a készülék hátulján pedig a már az iPad Pro-ban is megismert Smart Connectorral találkozhatunk.

Kép: A kiszivárgott vázlatrajz az állítólagos iPhone 7 külső megjelenéséről.

A Smart Connector jelenleg csak az Apple billentyűzetével működik, de már külső gyártók is elkezdtek a kiegészítőkön dolgozni. Szerintem 1-2 éven belül nagyon sok kiegészítőt majd ezen a porton keresztül fogunk csatlakoztatni.

screen-shot-2016-03-13-at-23-20-53

Korábban már volt szó arról, hogy megváltoznak az antenna csíkok is, de ezt meg pont nem támasztja alá ez a kiszivárgott vázlatrajz. Nekem tetszik ez az állítólagos új készülék, érdekes lehet majd a Smart Connector a közeljövőben.

Ti mit gondoltok erről?

Olvasd el a hozzászólásokat is

47 Comments

  1. Na akkor osszegezzuk… Vastagabb lesz a mostaninal es ennek ellenere lekerul rola a jack aljzat. Most csak en vagyok aki ezt nem erti?

  2. Ja es tovabbra is kiall a kamera… Wtf?

  3. Ha tényleg csak ennyi inovációt tudnak kihozni az új iPhone-ból, akkor remélem hogy legalább a felére csökkennek majd az eladási számok, hogy kicsit térjenek észhez. Pff…

  4. @zojacska: pontosan mit szeretnél az új készülékbe? mert azt már számtalanszor leírták sokan, hogy ez nem jó, az nem jó, de nagyon kevésszer látni azt, hogy mi lenne jó.

  5. Gyakorlatilag semmi újat nem látok a formában az elmúlt két évhez képest 🙁

  6. A home gomb ezek szerint nem integrálódik a kijelzőbe. KÁR. Nem tudom minek erőltetik ennyire a kamera fejlesztését… 2 kamera.. minek? Aki ennyire fotózni akar az vesz egy rendes gépet, nem a telefonjával fog bohóckodni. Jack dugó tűnjön el, elavult technológia.

  7. 3GS óta vagyok ájfonos,de nem értem,ok zárt rendszer,de hogy elveszik a lehetőséget a 3,5-es jackdugo használatától! Vastagab ok,de akkor legyen nagyobb az aksi! Meg fogok tőlük válni,pedig minden évben megveszem az ujabb modelleket! A kameráról meg csak annyit hogy agyalágyultak,nem a mpixel számot kell növelni,utána pedig azon dolgoznak hogy a képfeldolgozó egység el tudja tüntetni a fos szemcsés részleteket!

  8. @Lolka: ameddig az Apple nem mutatja be az új készüléket, addig semmi sem biztos.

  9. Amit én szertnék: oled kijelző, tűnjön el a káva a picsába, sokkal jobb akku. Holnapra jobb időt.

  10. Lolka: ha tudnad hogy mi ertelme van a dupla kameranak akkor nem irnal hulyesegeket. Itt pont hogy nem a mpixel novelesrol van szo. Az egyik kamera csak fekete feher szines helyett azzal sokkal sokkal jobb kepet lehet kihozni… sotetben leginkabb.. van mar ilyen a P9-es tan huawei. Amugy ha tenyleg ez lesz akkor azt 6ssnek kene elnevezni nem 7-nek

  11. Na remek.. Még nyár sincs, de már kezdődik a pletykálkodás. Megint nem lesz semmi meglepetés, mert minden infót, tippet lelőttök előre, aztán persze, hogy elégedetlenek az emberek, mert nincs meglepetés. Amíg nem volt ennyi pletykálás, sokkal érdekesebb volt az egész. Most kb annyi az Apple esemény, hogy igen, erre számítottunk, ja, ja, erről is írtak már, semmi meglepetés..

  12. @Jecy: Szerintem a cikk címe elég árulkodó volt, nem közelező elolvasni, utána meg offolni a szerkesztőket!! Amúgy nagyobb akku tényleg jól jönne. ????

  13. @kchris: A “sokkal sokkal jobb” képtől baromi messze van. Jobb, ez tény, de közel sem akkora ugrás, mint amekkorának be van harangozva. Kb. akkora az ugrás az 6s-hez képest, mint a 6 és a 6s közt. Nézned kell, hogy lásd, hogy az tényleg jobb. A Huawei nem egy évet ugrott egy év alatt, hanem kettőt.
    Azt meg úgy 2011 óta minden évben tudjuk, hogy az idei fényképek rohadtul részletesek és a színhűek. A tavalyiak pedig mind szarok 😀

  14. @Lolka: ha valóban 3gs óta iphone user vagy, és mindig megveszed az újat, akkor a 6s utan veszel valami androidot, és visszafogod sírni! 😀 😀 nem tudsz már szabadulni 🙁

  15. @dokk: így van a káva tünjön el az a baj hogy az S7 Edge egy használható méret és 5,5″ de a plus az használhatatlan az a baj az edge-el hogy android van rajta mert most kicsit le vagyunk maradva vagy nem is kicsit ha a 7-et sem lesz értelme megvenni akkor még lehet hogy én aki 2007 óta csak iphonet használ elhagyom az Apple telefont ráadásul mostanában egyre szarabb az ios is.

  16. Nagyobb akku kell , nem baj ha vastagabb a telo .
    az Edge nem olyan rossz keszuulek az operációs rendszerek van a baj , es igy összeségében jobb az iPhone !!

  17. Nem veszitek figyelembe, hogy 2mag vs 8, 1.9 vs 3ghz stb… Az apple max azert szenya, mert tuti van mar 4,6 de 8magos procijuk is, de mindig azt adjak ki ami pont gyorsabb mint a tobbi telefonban levo. Dupla kamera akkor lenne szamomra izgi, ha hasonloan mukodne mint pl a cortex cam app ami lo vagy 100kepet 1-2mp alatt aztan azokat osszesimitja. Lesz belole mondjuk vagy egy 26megapixeles kep 6s eseten, de lemeretezve 6s szintre a kepminoseg ezerszer jobb lesz. Atlagolva 2kamera kepet, a nem azfedett reszeket levagva egy sokkal jobb kepminoseg lenne kihozhato. Szamomra mar az is elorelepes lenne, ha tudnek rawot loni, a tiff semmivel sem hoz tobbet, tudom arra most is kepes a keszulek. A home gomb eltuntetese engem zavarna, de ugy is ez lesz elobb-utobb. Kov iphone tovabb birna egy teljes nappal, szamomra akkor erne meg a valtas, viszont ugyan ugy megvarnam az S szeriat amiben az utolag felfedezett hibakat kikuszobolik.

  18. @Jadeye: Mi, akik innovációra vágyunk, azok mind a wow faktort hiányoljuk az új modelleknél! Nincs új fejlesztés a cuccokban, csak upgrade – ez nekem nem egyenlő egy új technológiával-! Valahol olvastam egy kimutatást, hogy az új iPhone-ok megjelenésekor egyre kevésbé akarják a régi felhasználók lecserélni a telót és én is így vagyok ezzel. Amíg futnak rajta az appok és gyors, addig minek? Egyszerűen nem mutatnak be semmi olyat, amitől úgy érezném, hogy nekem ez kell. És az Apple mindig is abban volt zseniális, hogy ők – pontosabban Steve Jobbs- találták ki, mi kell nekem, de Steve halála óta ezt egyre kevésbé érzem. Tehát, ha megtudnánk mondani, mi kellene az új modellbe, az valszeg más készülékeknél már létezne és egyszerűbb lenne váltani arra, én ezt nem akarom! Azt akarom, mint a 3g vagy 4 esetében, hogy ők nyűgözzenek le!

  19. @totopad: többek között azért nincs már wow-faktor, mert minden kiszivárog előre.

  20. Nincs új fejlesztés a cuccokban, csak upgrade… Ahogy a kolléga is írta.

    Én azt várom az iPhone 7 től, hogy lepjen meg. Tök mindegy hogy kiszivárog valami vagy sem. Legyen egy olyan fejlesztés ami “instant get” érzést hozza ki. A blogon ezt a kifejezést már nagyon régen írták. És ne a jack dugó legyen a forradalom, mert vagy vehetek masik fülest vagy egy gyönyörű átalakítót jó pénzért. Mi lenne jó az új készülékbe? Azt nekik kellene tudni. $233 milliárd tőkével csinaljanak már valamit. Ahogy a többiek is írták, egyre kevesebben vesznek új telefont, mert minek, amikor a régi is megy. Szerintem elég figyelmeztető jel hogy 2016 q1 ben 2x több s7 et adott el samsung mint Apple iPhoneból. Persze nem lehet mindig a toppon lenni,de apple mindig is innovatív volt, fel tudta keverni az állóvizet.

  21. @AppleFan: ha egyszer már évek óta mindig mindent lehet tudni az új készülékről hetekkel, hónapokkal a bejelentése előtt, akkor nem igazán marad semmi, ami meglephetne, hiszen már mindent tudsz előre.

  22. Nem érted. Nem baj.

  23. @Jadeye: Nem tudom eldönteni, hogy direkt nem akarod érteni amiről a kollégák beszélnek, vagy tényleg nem érted 😀

  24. Mekkora örömködés lett volna itt egyeseknél, akik hiányolják az innovációt, ha a Force Touchot az iPhonenal mutatja be az Apple, nem a Watchcsal és nem arról szólt volna egy éven keresztül minden második hír, hogy ez érkezik iPhoneba… Pfff.

    Egyébként @AppleFan, a Samsung örülne ha csak a felét eladta volna az 50 milliónak az S7-ből, nemhogy 100 milliót. Összesen adtak el 2x annyi telefont, mint az Apple, de ez mindig is így volt. És azt nem az S7-nek köszönehetik kicsit sem. Abból egy hónap alatt adtak el annyit, amennyit az Apple az első hétvégén szokott. Nem sok figyelmeztető jel van ebben. Pláne, hogy az innováció hiányáról beszélsz te is, a 6s meg az S7 közt, előbbiben van több (egy).

  25. @Jadeye: Már a 3gs, 4 idejében is volt kiszivárogtatás, tudom, emlékszem rá, mégis meg tudtak mindenkit lepni, ma már nem! Nem lehet mindent arra fogni! Attól az innováció még innováció!

  26. Nem azert, de gyorsan fejlodott a technologi, milyen wow faktort vartok? Hatalmas innovaciot mit hozzanak ossze? Mi az amit nem tud a telefon, de jo lenne? Jelenleg nem sok dolgot lehetne megvalositani, aki projectort akar a telefonba, az pedig nem normalis. Hologramm es tarsai meg odebb vannak. Steve bacsi jokor volt jo helyen, ugyesen csinalta, de emberileg egy katasztrofa volt. Rukkoljatok elo megvalosithato es mindenki szamara csabito ujjitassal a kijelzon es az akku idon kivul, kivancsi vagyok.

  27. @Peet33: ez oké, értem, de azt szerintem senki nem írta le, hogy mégis mi lenne az a hűha-élmény, ami kell bele. én legtöbbször csak a fanyalgást látom, hogy ez sem jó, meg az sem jó. nyilván amiatt meg, hogy szinte mindent lehet tudni az új készülékről előre, persze, hogy csalódás, hogy valóban az jelenik meg, és nem valami sokkal újabb, szebb, jobb.

  28. Durvan lopja az otleteket az Apple. Szanalom.

  29. Nekem hiányozni fog a jack, mert az iPhone nagyon jól szól, de a gyári nekem nem jött be. Komoly összeget áldoztam egy minőségi headsetre, a Bluetoothos meg mindig akkor merül le amikor nem kéne és le is szűkíti a választékot. Vagy mit gondoltok lesz rá vmi áthidaló megoldás?

  30. Steve idejeben tenyleg az volt hogy egy teljesen uj technologiak jelentek meg: a kapcitiv erintokepernyo… 3G azaz nagy savszel a telefonon az edge-el ellentetben.. akkor terjedt a wifi.. akkor kezdtek el hasznalni nagy felbontasu kijelzot.. ilyen uj technologia ami alappillere lehetne egy mobilnak ma mar nem jelenik meg. az hogy az amugyis 300ppis kijelzot felnyomjak 600ra vagy lecserelik amoledre, vagy 3G helyett LTE lesz mar nem nagy durranas. Nincs ma ilyen uj technologia, az uj forcetouch csak kiegeszito dolog. Ha most lenne Steve o se tudna nagyot durrantani mert most epp ilyen ciklusban van a technologia. O nem ujdonsagokat talalt ki csak elokapart dolgokat hogy hogyan is lehetne Jol felhasznalni.

  31. Szerintem egyre több mindent kapunk , de már semmi sem elég !!! Nekem mindíg nagy öröm az újabb iphone 2 évente szoktam váltani . Én elégedett vagyok és voltam az összessel !

  32. Én 6rol valtottam samu s7re.sokak szerint megbanom,legyen az en bajom. De! Nekem i4ota minden volt,minden evbe. Az utobbi idobe a rendszer toketlenkedese,a kijelzo se az igazi,meg meg sorolhatna az ember. En mit szeretnek az i7 keszulekbe? Amit a samu adott a samusoknak,azt hogy figyelembe vettek amit az emberek kertek! Legyen az h a kamera ne alljon ki, fejlettebb kameraszoftvert, fejlettebb kijelzot,akar super amoledet. Sok alkalmazasa van ami tamogatja a szabadteri sportot, itt jo lenne a vizallo keszulek. Dual kamera? Minek? Nem fognak vr-el foglalkozni, arra van mas eszkoz nem egy telefon,de szerintem az apple-nak esze agaba sincs dual kamerat berakni a keszulekeibe. A home gomb elhagyasa? Haaaat sztem ettol iphone az iphone kulleme. Epp nagy es fantasztikus lepes lenne a kijelzobe epitett ujlenyomat olvaso,biztos mindenki csodalkozna. Es meg ami tetszik az en keszulekembe a s7-be, hogy nagy a kijelzo,de a keszulek nem otromba meretu.azonos a parom 6s plus keszulekevel,de az enyem merfoldekkel kezreallobb, ezzel a kihasznalt es kihasznalatlan teruletre szeretnek gondolni. A rendszer is lehetne stabilabb meg mindig. Elhiszem h jobb mint az android de mar nem merfoldekkel. Szoval egy alsohangon negyedmillios keszulektol az ember tobbet varna mar,mint presztizstelefont vagy csucsuri lanyok szelfikeszuleket! Legyen hasznalhatobb az itunes is! Ne kelljen az embernek egy fel napot eltolteni egy zene felrakasaval vagy a kepek lementesevel. Ja es a 16gb elfelejtese! Felelmetesen keves! Roviden enni! Lehet leoltani a samu miatt!

  33. Én mindenevő vagyok. Nem foglak oltani. 😀 De nyugi majd biztos kapod az ívet. 😀

  34. Szerény véleményem hogy az SE 64GB ez a tuti teló!Mindent tud amit kell!Mik kellhet még?

  35. @kchris:
    Azert itt sem fenekig tejfel a dolog. 2007ben vegtelensok ember valtott PDA+Mobiltelefon komborol iPhonera, ugy, hogy a mobiltelefonja tudott 3G-t, mig az iPhone nem. Az Apple ekkor kiszort egy vegtelenul elavult radioval felszerelt telefont a piacra.

    Az iPhone 3G-ben megerkezo UMTS tamogatas es a GPS az elvarhato minimum volt, amit mar elotte bele kellett volna tenni az eszkozbe. (plane, hogy elotte mar PDA-k nagy szazalekaban volt beepitett GPS)

    Nem beszelve a brutalisan alacsony felbontasu kijelzorol (3.5″ 320×480, 164dpi), mert en peldaul egy ennel nagyobb felbontasu VGA kijelzovel (3.6″ 480×640, 222dpi) rendelkezo PDA-rol valtottam “lefele”, igy lathatova valtak a pixelek.

    Szoval, ha igy nezzuk, szerintem akkor sem volt mar innovacio, egyszeruen mindig jottek az ujabb technologiak, es azok kerultek az eszkozokbe. Nem is emlekszem semmilyen nagy innovaciora, senkinek a haza tajarol az elmult idokbol. Jobb CPU, tobb RAM, nagyobb hattertar, jobb kijelzo, hangosabb hangszoro, tisztabb mikrofon, gyorsabb halozati kapcsolatok.

  36. @Bakfitty: Pontosan ezt gondolom én is. Sajnos még nem tudtam megvenni, de előbb utúbb meglesz. 🙂
    Vajon mennyibe fog kerülni az SE 64GB, amikor megjelenik szeptemberben az iphone 7?
    Valószínűleg kicsit lemegy az ára, bár azért remélem addigra összejön 😀

  37. Cylon:Nekem már sikerült megvennem és bátran ajánlom!Akinek a 4″ az isten mint nekem is,az nagyon meg lesz elégedve!

  38. 2 kamera… Vicc. Inkabb vegyek meg a samu 7 kamerajat. Na az nagyon beszaras 6s el szemben. Rendesen elszegyeltem magam mikor ugyanazt lefotoztuk egy bulin és megmutattuk egymasnak

  39. Na ez sem az lesz ami miatt méretet növelek. 🙂 iPhone SE, és marad is minimum még 2 évig. Aztán remélem lesz egy másik pici készülék megint. Nem akarok tepsit hurcolni magammal.
    Mi az ami nagy durranás lenne? Egy dolog, amire mindenki összeszarná magát: JOBB AKKU. Ennyi. Ezzel lehetne most durrantani, nem a többi léggömbbel. AKKU. És pont.

  40. Én olvastam valamit régen, hogy azért szedik ki a 3,5 csatit mert 2 hangszóró kerül az aljára…
    Erre most csak 1 van és nem lesz 3.5? Ennek mi értelme?
    —————————–
    Ha már itt vagyok lenne egy kérdésem, miért van az hogy ki van kapcsolva a frissítések automatikus letöltése ellenben még is letöltögeti? (törlöm mindig a tárhely/helyhasználatból a frissítést de egyszerűen mindig leszedi miért?)

  41. @princesama1: az App Store-os alkalmazás-frissítések automatikus letöltésének kikapcsolása semmiben sem befolyásolja az iOS-frissítések letöltődését.

  42. @Jadeye:
    Akkor leírnád pls hogy hol kapcsolhatom ki?
    (Én az “Alkalmazásokat” néztem alk. frissítésnek nem a frissítést)

  43. @ef-dani: Azert ok az Apple en meg a vasarlo, mert nekik kell eladni a termeket nekem. Ha tudnam mi lenne az igazi innovacio, naluk dolgoznek. Steve Jobsnak sikerult megalmodni evekkel elore, mitol fog megorulni a nep, sajnos egyre kevesbe latom ezt manapsag.

  44. @cezarhernandez: “Steve Jobsnak sikerult megalmodni evekkel elore, mitol fog megorulni a nep”
    honnan tudod, hogy hány évre előre fektette le az irányelveket? nem volt ostoba ember, és tisztában volt vele, hogy igencsak véges a hátralévő ideje.

  45. @Jadeye: Ha abbol indulunk ki, hogy a 4″-nal nagyobb kijelzo nem kell mobiltelefonba szabalyt, a halala utani elso fejlesztesi ciklusban figyelmen kivul hagyta Cook, nem hiszem, hogy megtartottak az iranyelveket, ha voltak is.

  46. Ha nem csináltak volna SE-t akkor most 6S-em lenne. De pechjükre, a pici telefonra még mindig vevő a nép. Majd talán jövőre jön az SES és akkor majd azt veszek 🙂


Add a Comment