fbpx Skip to content

A 2016-os WWDC-ről már írtunk korábban, így nem újdonság, hogy a kevesebb mint 2 hét múlva kezdődő eseményről az Apple most ismét tájékoztatta az újságírókat.

Borítókép: A 2016-os WWDC meghívója, június 13. és 17. közöttre.

A szokásos Apple keynote idén a San Franciscó-i Bill Graham Civic Auditoriumban lesz megrendezve, ahol bemutatják majd többek között az új OS X-et és az iOS 10-et is. De vajon mire számíthatunk még az idei WWDC-n?

A WWDC alapjában véve egy fejlesztői konferencia, ahol logikusan a szoftverekről lesz szó. Az Apple a saját rendszereinek frissítéseit szokta itt bemutatni, majd pedig ősszel ezek a szoftverek megjelennek hivatalosan is a felhasználók számára. Addig természetesen a fejlesztők használhatják ezeket, és az Apple is folyamatosan fejleszti, javítja, hogy a nagyközönség számára már problémamentesen fussanak. Ez nem mindig sikerül, mert az utóbbi időben többnyire baki is előfordult.

Azonban úgy látszik, idén új hardvereket is bemutathat az Apple. Múltkor írtunk már, hogy érkezhet új Apple Router, illetve Thunderbolt Display frissítésre is számíthatunk. Én azt is meg merem kockáztatni, hogy MacBook Pro frissítés is érkezhet a WWDC-n, mivel a 13-as gépből több mint 1 éve nem adtak ki frissítést. Erről is írtunk már korábban itt és itt.

A WWDC tehát június 13-án kezdődik a keynote-tal, magyar idő szerint este 7-kor, amit természetesen mi is élőben közvetítünk az Apple-lel karöltve. Ti mire számítotok az Apple idei eseményén?

Olvasd el a hozzászólásokat is

9 Comments

  1. IOS10-zel várok valami nagy durranást, hamár egy ilyen szép, kerek verziónál vagyunk. Valami olyat, ami illik az iphone 7-hez, mert szerintem még az is tartogat meglepetéseket, a kiszivárogtatott funkciókon kívül.

  2. Új watch-ot várok régivel kompatibilis szíjakkal 🙂

  3. Én már magyar siri-nek is örülnék.

  4. Magyar Siri nem lenne rossz.

  5. Az iTunes is a 10. verziótól támogatta a magyar nyelvet….

  6. @Alexno1: az iOS meg a 4.0 óta támogatja hivatalosan, Siri meg eleve nem is volt az 5.0 előtt az iOS-ben.

  7. De ha jol emlekszem itt szoktak az uj nyelveket bejelenteni. Mindig van 2-3 orszag pluszban hatha most kozejuk jutunk

  8. Hány órakor lesz magyar idő szerint?


Add a Comment