fbpx Skip to content

Többen is belefutottak abba, hogy az iOS 9.3-ra való frissítéskor nem tudták aktiválni a készüléküket. Az Apple időközben elismerte a hibát, és ezen felül azt is közölték, hogy ez érintheti az iPhone 5s és korábbi, valamint az iPad Air és korábbi készülékeket, amelyekre kiadnak majd egy frissített verziót.

ios9.3-visszavonva-cover

Emiatt tegnap éjjel a legtöbb készülék esetén visszavonták a 9.3-at, így ezekben az esetekben jelenleg nem lehet frissíteni, valamint egyúttal kiadták az új buildet az iPad 2-höz.

A hiba oka az, hogy egyes régebbi készülékek a frissítés után újból aktiválást kérhetnek, és egyúttal meg kell adni a korábban használt Apple ID-t és jelszót ahhoz, hogy a folyamat befejeződhessen. Egyes esetekben előfordulhat, hogy például a felhasználó nem emlékszik az Apple ID-ja jelszavára, és így nem tud továbblépni, ezzel pedig az eszköz aktiválatlan marad mindaddig, amíg a jelszót meg nem tudja adni az érintett.

Az Apple ezért ezeken a régebbi eszközök esetén visszavonta a hétfőn megjelent frissítést, és egy újabb verziót fog közzétenni az elkövetkezendő napokban, ami esetén már nem lesz szükséges az Apple ID és jelszó megadása.

Jelenleg tehát csak az iPad 2 esetén érhető el az új build, amit az iTunes segítségével lehet a frissítésben reked eszközökre telepíteni.

Aki belefutott ebbe a hibába, az az ebben a támogatási dokumentumban található lehetőségeket tudja megpróbálni még a frissített verzió megérkezése előtt:

A visszavonás eredményeként azokon a régebbi készülékeken, amelyekre már letöltődött ugyan a Szoftverfrissítés menüben megjelent OTA-frissítés, de az még nem került telepítésre, az alábbi hibaüzenet jelentkezhet:

frissites-nem-ellenorizheto

Ennek az oka a hibaüzenet szövegével ellentétben nem az internetkapcsolat hibája, hanem az, hogy az Apple közben visszavonta a frissítést, így a készülék már nem tudja lekérni hozzá az aláírást. Ebben az esetben a Beállítások, Általános, Használat alatt lehet törölni az így már feleslegessé vált frissítési fájlokat. Ezután pedig egyelőre azt fogja mutatni a készülék a Szoftverfrissítés menüpontban, hogy a szoftver naprakész: a frissítésre akkor lesz lehetőség, ha az Apple kiadja a frissített 9.3-at az érintett eszközökre is, amelyre a napokban kerül majd sor.

Az alábbi, dinamikusan frissülő cikkünkben folyamatosan ellenőrizhető, hogy melyik készülékek esetén érhető el az iOS 9.3:

Letöltés

A frissített iOS 9.3-as build letölthető az iTunes segítségével, vagy innen:

Összefoglalva

Jelenleg tehát kizárólag ezekre a készülékekre érhető el a 9.3: iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE, iPad 2 Wi-Fi+3G (frissített 9.3 verzió érhető el!), iPad mini 3, iPad mini 4, iPad Air 2, iPad Pro, iPod touch 6G.

Ezekre viszont átmenetileg nem: iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5s, az iPad 2 Wi-Fi+3G kivételével a többi iPad 2, iPad 3, iPad 4 és az iPad Air. Az itt felsorolt készülékek esetén meg kell várni, hogy kiadjanak egy frissített 9.3-at.

Amint megjelenik a többi készülékre a frissített verzió, új cikkben számolunk be róla!

Olvasd el a hozzászólásokat is

78 Comments

  1. Nesze neked 7db béta!

  2. @tomika24: jogos. Vicc, hogy 7 db beta után a végleges produkál egy ilyen hibát.

  3. tenyleg vicces a dolog… de tipikus, 6/6s-re mukodik. regi keszulekekre optimalizalas de foleg a teszteles meg kevesbe hangsulyos…

  4. Újabb eszközöknél marad ugyan az a verzió, Air2 és 6s(13E233 és 13E234)?
    Csak mert pont ma reggel szántam el magam és lefrissítettem mond a két eszközt.

  5. Nekem i6s is szarakodik!

  6. Ez érdekes. Megjelenés után azonnal frissítettem a saját cuccaim (6S és Ipad Air) meg a barátnőmét is (5C és iPad 4) Tökéletesen működik minden.

  7. Túl sokat hibázik mostanában az Apple.

  8. I6s minden rendben, de tenyleg sokan hibazik. Elegge felcseszett volna ha nalam all be ilyen problema egy 300.000 res telonal….

  9. Én rögtön lefrissítettem OTA-n az 5S-t, működik, de az akku idő kb. a fele a bétákéhoz képest.
    Akkuidő szempontjábol a béta5 volt a legjobb.
    3nap készenlét 7óra használat.
    Most meg 60óra / 3 óra 🙁

  10. Remek ez a 9.3 (nem) a fentieken túl egy rakás fotós/grafikai app, amiből nincs iPad verzió szarakszik. Camera roll egyiken sem működik, galéria elérhetetlen, amelyiken mégis, ott a képeket nem mutatja.
    Pl. Hipstamatic, Tadaa SLR, GifMe…a többit meg sem néztem, mert a vérnyomásom így is 200, főleg azok után, h ezek nem ingyenes termékek.
    A többi appot, melyeknek van a galériához elérésük még meg sem néztem…
    Hangsúlyozom, ezek csak azok az appok, melyek nem rendelkeznek iPad verzióval. A rendes iPades appoknál a galéria továbbra is működik.
    Szerencséjükre, mert ha azok is ez csinálták volna, marha gyorsan felgyújtottam volna az iPad Air2-t.

  11. Nekem a uj szoftver megjelenésének más napján történt meg a frissités! Kb 2 óra alatt letöltötte ituneson! Késöbb letöltöttem egy appot az appstoreból! Utánna allandóan kérte az Apple ID meg az iloude jelszavait! Hiába adtam meg a helyes jelszót nem reagált csak ismételten a jelszót kérte! Nem tudtam se az itunesba se a appstoréba belépni be se töltötte! Gondoltam magamban,hogy másnap beviszem a szervizbe! Mivel már este volt mikor feladtam a próbálkozást 200-as vérnyomással! Másnap reggel bekapcsoltam a telót és csoda történt Működött! Ma reggel ismét jelentkezett a hiba de már jelszót nem kért! Azt kérdezném , hogy ezt a készüléket is ujra kell frissiteni! Ámbár azt irja , hogy az ön szoftverje naprakész! Előre is megköszönöm annak aki tud válaszolni!?!?

  12. 13E234 tipus i6s készülék!

  13. Nekem frissités előtt is és most is a kamera egy pillanatra az első betöltésnél lefagy. I6s

  14. @kispeugeot207: nem kell. csak azokat kell (majd), amelyiknél nem sikerült a frissítés.

  15. Égő.

  16. Akkor nálam csoda történt; egy gond volt az i6s gyorsabban merült , ez most beállt …, egyedül az iPad air2-nél kicsit lassabban tölti be a cuccokat de nem vészes.
    Sőt amit eladtam 4s, 5s, iPad 4, állítólag azokkal sincs gond.

  17. Ami nagyon érdekes és amit mar én is és más is leírt …, miért nem jelentkeznek ezek a hibák a bétában.., és még valami; miért van az, hogy 2 egyforma tipusú krszuleknél máshogy jönnek elő vagy épp nem jönnek elő a hibák…

  18. Már elnézést de ez nem olyan , mintha az egyik " kacat" lenne a másik meg nem … 🙂

  19. Köszönom a választ! Ez a hiba elmúlik vagy visszaterő probléma lesz!?

  20. @jagBp: minden készüléken más és más beállítások vannak, más a szolgáltató, az internetkapcsolat, más környezet. ezekből adódhat ilyen különbség.

    @kispeugeot207: ez egy egyszeri eset volt most. a jövőre vonatkozóan azt kijelenteni nem lehet, hogy nem fog előfordulni ilyesmi többet.

  21. Jadeye ; értem én de úgye a hibajavitások nem ezért szoktak jönni …

  22. Nem értem, mikor tanulják már meg az emberek, hogy nem kell agyba-főbe rögtön frissíteni! Én már a 3G-mnél megtanultam ezt! Most i6-omon van egy teljesen tökéletesen működő 9.0.2-őm jb-vel és nincs is szándékomban frissíteni!

  23. Sziasztok!
    Tegnapelött frissítettem a telefonom (iPhone 6), és azóta nem hajlandó rezegni a készülék, pedig ugye be van kapcsolva hogy rezegjen. Próbáltam már mindent funkció ki-, majd visszakapcsolását, újraindítást, restoret. A restoreolt telefonon működött a rezgés, de amikor visszatettem a biztonsági mentést, újra nem működött. Édesapám (6s), és édesanyám (6) telefonján nem tapasztaltam ezt. Valami ötlet? 🙁

  24. Ezzel a a gáz, hogy nem egyedi esetről van szó, hanem már rendszeressé vált, hogy tuti, hogy egy új verzióval elcsesznek valamit. Olyan még nem volt, hogy nem. Azért az már több mint furcsa, hogy ahogy kiadnak egy verziót, szinte azonnal kiderülnek a problémák és milliók szívják a fogukat. Még mindig nem értem, hogy ezek hogyan tesztelnek. Gyanítom, sehogy. Csinálnak valamit, aztán nesze neked. Köszi a supportot, de ezzel így jól ki lehet törölni. Csak azt tudnám, hogy ezeken a kíjnótokon mit vigyorognak annyit. Biztosan azon, hogy jól kibasznak azokon, akiknek Epöl termékeik vannak. Már szebb nem jut eszembe. Az a gáz veletek Epöl, hogy kezdtek megbíztatalanok lenni. Én már annak örülök, hogy egyáltalán képes működni a telefonotok.

  25. Amikor a telfonomat kellett aktiválni, azt csinálta ezzel a kétlépcsős biztonsági izébizével, hogy elküldtem, hogy küldjön kódot. Aztán arra várhattam, mert az nem volt hajlandó jönni. Biztosan eltévedt az éterben. Na hát így. Most akkor ezt fogják megcsinálni?

  26. Kérdés: Hogyan lehet beállítani, hogy ingyenes app letöltés és telepítésnél NE KÉRJE a telefon az ID-met? Mert állandóan kéri. Köszi

  27. Kérdés 2: Az mit jelent, hogy a “Jelkód igénylése” -> “Azonnal” ?
    Hát itt választhatok az “Azonnal” és az “Azonnal” között. Pipát kivenni nem lehet. Ennek így mi értelme van?
    Köszi

  28. No comment. 7 bèta basszus…7 bèta…

  29. A következő történt velem Március 15-én tehát az iOS9.3 megjelenése előtt! 2009óta van iphone a tulajdonomban 3gs volt az első készülékem azt hiszem 3.1-es szoftver volt a készüléken anno ,nos azóta volt 12db iphone-om (3gs,4 2db,4s 2db,5 3db,5s 2db,6,6s) amelyekre mindig visszaállítottam a biztonsági mentéseket így még az első beállítások is rajta vannak a készüléken illetve az első sms-ek is (2009.12havi dátummal) ,ami engem zavart és ami miatt töröltem mindent miután az iExplorer programmal a biztonsági mentésen felül kimentettem az sms-ket ,hogy a kamera appba belépve kb5-8mp-ig is kell várni miután tudok egy képet készíteni. A készülékemet csak és kizárólag 1 apple ID-vel használom a kezdetek óta és tudom is a jelszavát 🙂 így teljes nyugodtsággal kijelentkeztem a törlés előtt a iphone keresés funkcióból és töröltem mindent akkor a készülék újraindult és a “Hallo” kijelző jelent meg ahol kiválaszthattam a területi beállításokat illevte a nyelvet ,ekkor az aktivációs zár fogadott amit bár furcsáltam mert mint mondtam kijelentkeztem a készülékkel az iphone keresése funkcióból ,de mindegy hát beírtam azt az apple ID-t amit 7éve használok és a jelszavát is tudom illetve a 6s készüléket is saját magam vettem októberben egy hivatalos Német apple store-ban ahol a nevemre állították ki a számlát és magam vettem le a dobozról a fóliát. Nos a készülék az apple ID beírása után kiírta ,hogy ezzel az Apple ID-val ezt a készüléket nem lehet feloldani…..mondom mi van?????!!!! Megpróbáltam többször is ,de semmi még a http://www.icloud.com oldalra is bejelentkeztem és onnan is törltem a készülékemet az iphone keresési listából ,de ez semmilyen eredményt nem hozott. Mivel este 8óra volt így már semmilyen apple “hotline-t” nem tudtam elérni kissé idegesen ,de lefeküdtem és megvártam a másnap reggelt amikor felhívtam az apple Magyarországot a 80-as telefonszámot ahol a kedves hölgy közölte magyarul ,hogy ők ebben nem kompetensek és kapcsol egy angol kolléganőt akit ha én nem értek akkor ő szívesen fordít nekem. A kedves angolul beszélő hölgy nem volt angol ,de megértettem magam végül vele neki is vázolva minden apró részletet amit mind addig nem vett komolyan amíg nem mondtam neki ,hogy az icloud.com-on is töröltem a telefont és megvan online a számla illetve van apple care is a készülékre ami bár méregdrága ,de gondoltam kipróbálom tekintve ,hogy 2x kicserélik a készüléket 2év alatt ha bármi baja van és ez az akku gyengülésére is vonatkozik ,de mindegy ez most nem fontos a lényeg ,hogy akkor kezdte el komolyan venni az ügyet és kérte a engedélyemet az icloudba való belépéshez ahol ő is meg tudott győződni a telefon valós törléséről és bár ott nem írnak túl sok infót a telefonról (nem különböztetik meg az iphone6 és iphone6s készülékeket) ,de a hölgy biztosított róla ,hogy valóban jó készüléket töröltem és ,hogy ezek alapján az apple szerveren van a hiba márpedig ,hogy összecserélte a készülékemhez rendelt apple ID-t egy másik apple ID-val , mondom mivaaaan???!!! ilyen létezik!!??? nem hiszem el!!! Basszus akkor ezek szerint ha nekem nincs számlám akkor hivatalosan akár más is lehetne a jogos tulajdonos a saját apple ID-jával! Ekkor a hölgy közölte ,hogy 48órán belül javítják a hibát és újból be tudok majd jelentkezni a készülékemre, mondom mivan?! ,nekem nincs más készülékem és konkrétan 1percig se tudom nélkülözni a készüléket amit munkára használok ,kérdezem önnek van a fiókban csak úgy egy másik iphoneja? Azt mondja természetesen nincs ,de mivel eléggé korán 8:30kor jelentettem be a hibát így remélhetőleg az apple rendszergazdái hamar megoldják a problémát 1órán belül ,mondom rendben. Erre következett pontosan 8óra várakozás ami során már 2x irtam email-t személyesen a hölgynek benne azzal ,hogy nagyon kérem oldja meg egy kicsit gyorsabban és mivel én mostmár 20órája nem tudom használni a készüléket eléggé szomorú vagyok. 16:30kor jött egy német nyelvű levél ,hogy visszaellenőrizve a számlát törölték az aktivációs zárat a készülékről. Ekkor valóban sikerült bejelentkeznem a készülékre és tudtam is használni. Másnap jött egy ügyfél elégedettségi email ami annyira felidegesített ,hogy kerestem egy rubrikát ahova leírtam a történteket illetve azt is ,hogy bár eddig soha nem volt semmilyen problémám ,de ez egy súlyos hiba az apple részéről amivel akár a 300eft-os készülékem számla hiányában egy darab vas lenne amit jobb esetben alkatrésznek adhatnék el. Ami kapcsán írom ezt ,hogy nekem a mostani ios 9.3 “visszahívás” inkább egy server hiba eltusolásának tűnik minthogy a 9.3-as software valós hibájának. Remélem valakinek tudtam segíteni a történetemmel. Nekem a bizalmam az meginogott ,de továbbra is használója maradok az apple termékeknek mert remélem ,hogy több ilyen velem nem fog történni. Illetve ezek után BIZTOS ,hogy soha nem veszek használt készüléket csak is új számlás nevemre kiállított készülék jöhet szóba.

  30. Sziasztok!
    Ha nekem rendben felment 4s-re és műxik,de ha itunes-on keresztül visszaállítanám akkor hibaüzenetet dob.Ha back up módban állitanám vissza akkor pedig a 9.2.1-re akarja vissza állítani.Ez ennek az oka?Köszi a segítséget!

  31. En az elso beta ota a 9.3-at hasznalom. Egyre jobbak lettek, a beta 5-ig. Az volt a legjobb, ezt batran allithatom.
    Annak tok jo akksi ideje volt. A beta 6,7, az sokkal rosszabb lett.
    Viszont ez a vegleges az en air2-esemen tok jonak tunik. Komolyan. Egybol felment, akksi ido is jo. Reggel 0630-kor vettem le a toltorol, most este 7 van. 76%. Ebbol volt kb. 2 ora videozas, kb. 1,5 ora netezes. En meg vagyok elegedve.

  32. @makimano: Jó lesz, ha nem dumálsz annyit, mert ezt a
    Beállítások – Általános – Korlátozások – Jelszóbeállítások-ban lehet beállítani.

  33. Én is borzasztóan megbántam,h 8.akárhányról 9.2.1re frissitettem!Ahhoz képest ez egy rakat sz@r!

  34. Az uzemidőröl még annyit, hogy vannak olyan alkalmazások mint pl.az időkép, az index stb ., hogy beállításban úgy van , hogy csak az alkalmazás használata közben legyen hejmeghatározás.., közben meg szépen érdeklődők akkor is, ha megsem nyitottam…

  35. Én mindig arról hallom a panaszkodást, hogy az aksi idő “rosszabb lett”.
    Nem lett volna már gégen itt az ideje az akkumulátorok üzemidejét “felturbózni”, – ha már ilyen rohadt drága az Apple összes terméke – mint azzal foglalkozni, hogy mennyire közelítsen egy telefon vagy egy iPad vastagsága a papíréhoz. Ez olyan költöi volt. Az aksi időt talán majd a gondolatátvitel fogja egyszer megoldani. Na azt már elfogom hinni, hogy kíméli a környezetet.

  36. @mistercox: ezt nálam is csinálja ,kb 0,5-1 perc míg magához tér… ios 9.2-n

  37. mind kettő i5s-nél már csak az ios 9.2.1-re fissítene. egyiken ios 7 másikon ios 8 van.

  38. i4s is csak ios9.2.1-re ios 6-ról. ezek szerint nem sok mindenre engedik már fel az ios 9.3-at.

  39. aggressor : Pont abba a cikkbe írtál,ahol közlik h vissza vonták a 9.3 szoftvert! Egyes készülékeken !

  40. Amúgy nekem sikerült frissíteni,2jelszó után ne engedett! De az ikonjaim maguktól "random" más helyen vannak! USB csatlakozás után hotspot aktív! Ez mitől lehet??

  41. @seatpay: a kamera gyorsabb lett?

  42. Közben kiadtak egy új 9,3-at..

  43. @jagBp: Honnan veszed? Szerintem nem. Viszont azokon a készülékeken, amelyeken letöltődött, úgy látszik, mintha lenne. Csak frissítés után derül ki, hogy egy darab vas lett a több százezres telefonból.

    Azért az elég bosszantó, hogy az Apple már többedszer teszi tönkre más emberek magántulajdonát. A múltkori “kis” hiba a iTouch cserével sem volt éppen etikus. De ez a mostani egyenesen felháborító. Hogy veszi a bátorságot egy cég arra, hogy tesztelés nélkül kibocsájtson egy frissítést? Meg sem próbálták az összes hozzáférhető típuson? Szerintem az Apple megérett a csődre. Mióta Jobs meghalt a cég egyre silányabb. Az ő idejében ilyesmi nem fordulhatott elő, vagy ha mégis, akkor utána fejek hullottak. Most pedig van egy “bocsi, visszavontuk” közlemény? AZ segít azon, akinek egy darab vas a telefonja? És ráadásul most a régit sem írják alá, tehát semmilyen frissítést sem tudsz feltenni.
    Ha ez az egész igaz lenne, akkor aláírná az Apple az előző, 9.2.1-et. De azt sem írja alá.
    Szerintem @seatpay: irta meg a lényeget: valami nagy gebaszt van az Apple szerverei körül, és emiatt nem működik nem működik az aláírás. Ilyenkor hol van Tim Cook? Ez a probléma több százezer embert érinthet, és napokat kell várni a megoldásra? Tényleg ennyire bénák az Apple-nél? Szegény Jobs forog a sírjában, már ha van neki.

  44. Srácok valaki használja i5-tel az iOS 9.3-at? Érdemes frissíteni vagy valami tapasztalat? Tehát sima i5 NEM 5s!! Köszönöm a választ es a tapasztalatot, ha megosztanatok velem 🙂

  45. @jagBp: Szia!
    4S-en vissza raktam 9.2.1-re, de még nem ajánlja fel a frissítést 9.3-ra.

  46. Lajhjar; az iHungaryn olvastam…

  47. @Anono: Semmi probléma nincs vele.

  48. @Lajhar: mert nem érkezett még meg az új build, csak a cikkben is írt iPad 2 Wi-Fi+3G modellre.

    @jagBp: akkor marhaságot írtak. az iPhone 6-nál korábbi iPhone-okon jelenleg továbbra sem érhető el a 9.3, és nincs új build. csak a cikkben említett iPad 2 esetén lett egyelőre új verzió.

  49. Jadeye; azt írtak , hogy a régebbi készülékekre és a problémát , hogy akinél kérte a régi Apple id azonosítót …

  50. @jagBp: értem, de egyelőre csak az iPad 2 Wi-Fi+3G-re jelent meg a frissített build, ami azonnal kiderül, ha egy régi készüléken rákeres valaki a frissítésre.

  51. Koszi, látom nem sokan használnak mar régi telefont 🙂

  52. Isten nyugosztalja Steve Jobs-ot! Remélem nem forog a sírjában. Ha élne, ezek a baklövések a iOS8 óta nem forulhatnának elő! RIP 7.1.2.
    Apropó.. Két hozzászólást találtam akik Air 2-n frissitettek 9.3-ra. Egy negatív, egy pozitív. Nekem a 8.3-al ragyogóan futott, már bánom hogy lefrissítettem. Aki esetleg Air 2-n használja a 9.3-at, legyen kedves ossza meg a tapasztalatait, hogy érdemes e frissíteni, és használhatóbb e mint volt…

  53. @orkodo:
    Nem mondanám, hogy rosszabb. Talán egy picit simulékonyabbak az animációk is, bár azzal nekem inkább 6s-en volt bajom nem az Air2-n. Akksi is teljesen normálisnak tűnik, bár még nem jutottam el a végéig.
    Hozzáteszem, én MINDIG visszaállítással frissítek iTunes-ban, nem vagyok híve az OTA frissítésnek!
    Én úgy érzem, hogy a 9.2.1-hez képest nem volt veszíteni valóm.

  54. @orkodo: Steve Jobs alatt is volt rengeteg hiba, olvasd csak vissza a frissítések történetét.

  55. @igerywhite: Köszönöm a válaszod. Azt hiszem én is így fogok tenni ezentúl. Én a 9-es szoftver óta tapasztalok némi laggot… Ez a 9.2.1 most egész stabilnak tűnik. Bár az akkumulátor időtartama hagy némi kivánni valót maga után. Kb. Egy hónapja várok alkatrészt a számítógépembe, úgyhogy abszolút rá vagyok utalva a napi több órás használatra az Air 2-vel. YouTube, böngészés nagyon meg tudja csapni. Most hajnali 1:21 van, és 18 óra környékén vettem le a töltőről. YouTube, FaceTime, PokerStars, és némi böngészés után 39%. Tudom hogy a FaceTime azért tudja zabálni, de kicsit sokallom. Ha nem felejted el, akkor megírod ha a “végére jutsz” ?

  56. Sziasztok!
    Ma reggel megjelent a 9.3 frissítés lehetősége a telefonon (iPhone 6) és azóta nem működnek a linkek safarib-ban és messages-ben. A Safari ráadásul “lefagy” ha rajta tartom az ujjamat a linken.
    Nem frissitettem 9.3-ra, újrainditottam a telefont.
    Tapasztalt ilyet más is? Lehet vele kezdeni valamit? (9.2.1)
    Zoli

  57. @orkodo:
    Ahogy elnézem te sookal többet nyúzod a vasat mint én, nálam tök másodlagos eszköz.
    Többnyire csak böngészgetek, fb, word-be sszoktam dolgozgatni, néha egy kis póker stb…Ezeket is inkább itthoni környezetben, tehát viszonylag alacsonyabb fényerő mellett.
    Tehát hülyeség lenne most órákban, vagy napokban összehasonlítgatni, hogy kinek mit bír.
    Ha ennyire parázol inkább annak kéne utána nézni, hogy aláírja e még az apple a 9.2.1-et. Ha igen, akkor gyorsan ráugrani és ha nem jön be még vissza tudod állítani.
    6s-en kimerem jelenteni, hogy azért többet bírt valamicskével, nem “placebóhatás” 🙂

  58. @igerywhite: A parázás fő oka, hogy drága volt, és nem szeretném ha ideje korán élvezhtetlen lenne a használata. Amikor kijött a iOS9, valami borzasztó volt használni. Fel is hívtam az ügyfélszolálatot, és kértem hogy rögzítsék, ez a szoftver valami kritikán aluli fos lett. Mondta az ügyfélszolgálatos, hogy nem én vagyok az első, aki panasszal élt náluk. De hiába teszek panaszt, meg rajtam kívül mondjuk itthonról 100-an, ez esetben szerintem teljesen felesleges. Köszi a linket, meg az infókat! 🙂
    “Szerencsére” pont most nincs számítógépem, ahol ezt meg tudnám csinálni. Mire megjön az alkatrész, szerintem addigra már nem fogja aláírni az apple a 9.2.1-et.

  59. Sziasztok iPhone 6s Safari nem működik megfelelően nem nyit meg oldalakat force touch sem üzemel . IOS 9.3 fut esetleg ez is bug vagy a készülék hibás . Tegnapig minden ok volt.

  60. @nyaki77: és ha a Safari beállításaiban:
    – átállítod a keresőt másra, mint a Google?
    – kikapcsolod a JavaScript használatát?

  61. @Jadeye: köszi részben működik, de force touch- al kifagy egyből.

  62. 5s-t frissítettem iTunes-szal, DFU módban, majd bekapcsolás helyett az azonnal felkínált backup-ot választottam. Gondolom azért nem futottam bele a hibába, mert így nem kért aktiválást. Ja, és én minden frissítés előtt kikapcsolom az iCloud-ot, hogy azzal az elején ne kelljen szenvednem. Azt gondolom így szerencsém volt, most nem piszkálom, majd frissítek, ha lesz valami, egyelőre jó és nálam nincsen hiba vele.

  63. Nem tudom kinyitni a linkeket az iphonomon, se safariban, se jegyzetekbol, email sehonnan. Munkam soran napi 100-200 linket kapok ugyfeleimtol/kollegaimtol es egyszeruen ha ranyomok lefagy az adott program… Javitsa majd szerintetek az uj 9.3 ezt a hibbat vagy restore megoldja a dolgot ? Koszi

  64. Nálam is gondok lettek: ma reggeltől: Google kereső van beállítva, beírok bármit, keresés. Találatot kidobja de bármire klikkelve semmi sem történik. Hosszan nyomva ki is fagy a Safari. A dolog máshol nem jött elő (Google saját programjai) újra rakva, visszaállítva icloud és iTunesból is, semmi eredmény. Új eszközként ismertetve, elsőre megy. Aztán elkezdem manuálisan rátölteni a dolgokat meg beállítani, majd megint nem mükszik… Elkezdtem visszafelé törölni a dolgokat hol lehet hiba de semmi… Bármi ötlet? Alap programokkal beállítások nélkül csak nem használnám… iPhone 6 128 GB. Ios 9.3

  65. Előző javaslatodra a java kikapcsolva. Megy a dolgot. De miért?!?!?!?! Valami elmélet hogy ne hülyén haljak meg?!?!

  66. Sziasztok én végig használtam a 9.3 összes bétáját addig semmi gond nem volt jött a végleges felraktam meg jött valami hálozati frissités is és azota eltünt az lte a beállitásokban az van hogy 2g 3g 4g lte nincs mi lehet a hiba ????
    Ota-ként frissitettem a telefont.
    Iphone 5S
    Válaszotokat elöre is köszönöm!!!!!!

  67. @Jadeye: Szia!

    Nekem iphone 5s készülékem van. Sokáig beta verziot használtam, aztán vissza raktam a 9.2.1-et. Sem ota frissítést nem lát a készülék, sem itunes-on 9.3-at. Ez normális?

  68. Jadeye

    Én azt tudom hogy 4G=LTE de miért tünt el miért így irja ki ??????

  69. Nekem sincs lte csak 4g! I6s!?

  70. Bocs értem!

  71. @Burgesz: éppen erről szól a cikk, hogy az Apple visszavonta a frissítést az iPhone 6 előtti készülékek esetén.

    @LeslieE30: mert megváltoztatták a kijelzést 4G-re. ettől még az előfizetésed sávszélessége nem változott.

  72. @Mumus: ..szerintem ezt akkor csináltad amikor még aláírta a 9.3-at az Apple, mert amióta visszavonta, 3194-es hibát dob az iTunes akár hogy indítod (sima /DFU)… szerintem

  73. @vtechun:

    Igen gyorsabb ,sokkal!


Add a Comment