fbpx Skip to content

Egy nappal a harmadik fejlesztői verzió megjelenése után az Apple pár perccel ezelőtt elérhetővé tette az iOS 9 és az OS X El Capitan publikus béta verzióját a vállalkozó szellemű tesztelők számára.

iOS9-El-Capitan-publikus-beta

 

A bétaprogramhoz be kell lépnünk az Apple ID-nkkal, és a feltételek elfogadása után már csak ki kell választanunk, hogy az iOS 9 vagy az OS X El Capitan előzetes verzióját szeretnénk telepíteni a megfelelő készülékünkre.

iOS9-publikus-beta

A sikeres regisztrációt követően egy provisioning profil telepítése után a készülék már a Szoftverfrissítés menüpontban meg fogja jeleníteni az iOS 9 előzetes verzióját, mint OTA-frissítés.

A publikus bétába egyúttal ismét bele került a Feedback alkalmazás is, amivel a felhasználók elküldhetik az általuk talált hibákat az Apple felé.

Az iOS 9 előzetes verziójának újdonságait az iOS 9 beta fejlesztői verziókról szóló, korábbi cikkeinkben találod:

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért frissítettük az iOS 8 beta verziójához a gyakran ismételt kérdések cikket az adott témában. Ha kérdésed van az iOS 9 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 8 beta: a leggyakrabban feltett kérdések, ez jóformán minden, még az iOS 9 beta kapcsán elképzelhető kérdést is lefed!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 9-ről szóló eddigi cikkünket pedig itt érheted el.

Olvasd el a hozzászólásokat is

113 Comments

  1. Az jó kérdés hogy a két ujjas kurzor mozgatás miért nem megy sem a beta 3-ban, sem a public beta 1-ben? Beta 2-ben ment. Esetleg én vagyok a béna, vagy valahol be kell állítani?

  2. Ha például nem tetszik, visszaállítható a 8?

  3. @bangoheifetz: valószínűleg kivették. nem az első eset.

    @ilija: például DFU restore, de ez le van írva a public beta oldalán. ha nem olvasod el, mit kell tudni róla, nem javasolt az sem, hogy feltedd a készülékedre a bétát.

  4. van különbség a public beta es a nem public beta 3 kozott?

  5. @solarenqu: van különbség a public beta es a nem public beta 3 kozott? mármint build szám stb.. 🙂

  6. @solarenqu: attól, hogy kétszer is beírod, még nem fog tudni jobban válaszolni senki. de mondjuk feltelepíted, és megnézed? a fejlesztői béta esetén ott van az arról szóló cikkben, hogy mi a build.

  7. bocs véletlen írtam be kétszer.. 🙁 fejlesztőit látom a dev centerben valóban (13A4293g). csak a publicot nem látom sehol.. azért kérdem csak mert ha a public eltér akkor inkább azt raknám fel.. 🙂

  8. Azt sem tudom mi az a public beta oldal, vagy hol keressem, úgyhogy megfogadom és nem okoskodok, majd kivárom

  9. @ilija: linkelve van fent a cikkben a béta oldal.

  10. @Jadeye: köszi

  11. Felraktam a Public betat ugyanaz a build mint a dev beta 3. 🙂

  12. Sziasztok, nekem 2 Apple ID-m van. Egy a Store és egy az iCloud. Melyikkel kell belépnem, ha le akarom tölteni?

  13. Meg mindig halott az Apple beta oldala :/

  14. Mar jo!:)

  15. Az 1.0.1-es watchOs működik az iOS 9 public beta-val?

  16. Nekem valami apple seed kòdot kér.Mi az?

  17. @iDahab: amelyikkel akarsz.

    @ocso26: igen.

    @HajosKris: de mégis mi kéri? a weboldalon az Apple ID-dal kell belépni.

  18. Tudom, hogy valószínűleg egyedül vagyok a problémámmal, aki használta a multitasking képernyőn a kontaktokat (hisz nem véletlenül került ki…), de arra van valami mód, hogy az új Proactive képernyőn rögzítsek pár fontosabbat? Vagy csak ha Siri kisasszony úgy gondolja, hogy ajánlja nekem a barátnőmet meg akikkel sokat beszélek?

  19. @iDahab: Pontosan,hogy kell csinálni és melyik oldalra kell belépni?Már bocs a hülye kérdésért! 🙂

  20. @ef-dani: A zárolt képernyőre gondoltál mint widget? Mert ha igen én szinte mindet kipróbáltam amivel oda gyors hívót lehet kitenni és most az új beta3-nál pl a go-launcher is meg a régebbi síma is azonnal bevisz a homesreenre és eddig ezt nem csinálta, bár nem érzem a plusz dolgot lassabbnak, csak minek. A proactive a amit ha jobbra lököm az alap screent? Szerintem oda nem lehet fixálni semmit hiszen azért van ahogy látom, hogy a sokat használt/utolsó pár dolog kikerül és felkínálja, csak minek oda rögzíteni ha a “redőnyön” is ott lehetnek és be sem lépni külön?

  21. Sziasztok, valaki meg tudná mondani a kétújjas swype selection gesture-t hogyan kell aktiválni iPhone6-on? Állítólag mûködik, de nekem nem csinál semmit, se magyar se angol billentyûvel. Köszi.

  22. Sziasztok.

    Az lenne a problémám, hogy amikor le akarom tölteni a profilt az írja: ” A telepített alkalmazások nem tudják kezelni ezt a fájltípust” . Mi lehet a probléma? Az ios8.4 beta-hoz szükséges profilt már töröltem.

  23. @cotag: érdemes végigolvasni a kérdésfeltevés előtt a hozzászólásokat is, mert ez már elhangzott fentebb, válasszal együtt: valószínűleg kivették ezt a funkciót. ez nem az első ilyen eset.

    @kutyu74: ugye a Safariban próbálod letölteni? ugye iOS 8 van a készüléken?

  24. @Jadeye: Bocsánat, pont az elsô hozzáson siklottam át… Köszönöm a gyors választ.

  25. @Jadeye:
    Szia.
    opera-bol bróbálom, és 8.4 van fent.

  26. @kutyu74: Safari kell hozzá. nyilván így nem fog menni. az Apple ilyen dolgai esetén MINDIG az Apple szoftvereit kell használnod.

  27. @Jadeye:
    Szia.
    Nagyon szépen köszönöm a segítséged!!!
    Már le is jött most telepíti az ios9-et.
    Még egyszer nagyon köszönöm.

  28. @Jadeye:
    Szia.
    Lehet buta kérdés de elő fordulhat, hogy már telepített app-ok nem fognak működni?

  29. @kutyu74: minden előfordulhat. ezért is beta.

  30. Van pár ami nem pl: sygic, F1-MTVA, beszélő óra, TVGO, csak pár amit tudok biztosan

  31. Köszi.
    Már telepítem úgyhogy majd kiderül.

  32. Hali! Meg tudja valaki mondani hogy hol lehet beállítani hogy ne kapcsoljon le a készülék? Mert nekem 30 mp van beállítva szürkén. Nem lehet állítani.
    Bocs, lehet csak ki kell kapcsolni az akkukímélést.

  33. @gunar: Nem, zárolt képernyőn én nem akarok semmi ilyet. Azért zárolt, hogy ott ne legyen 🙂
    A bal oldalt lévő képernyőre gondoltam valóban, és sajnos én is erre jutottam, hogy nem lehet. Kár érte… akkor marad a nevek beírása, csak az meg egyáltalán nem gyors. 🙁

  34. Lehet én vagyok a hülye,de nekem nem ad ki archive-ot mikor rá kattintok :/

  35. @ef-dani: Én is a lehúzható értesítési lapra értettem, az a zár képernyőn is és ugye bárhol lehúzható, azon elfér az ilyen gyors cucc, ikonok, fotók, stb. Sztem nagyon megkönnyíti a használatot.

  36. @gunar: de @ef-dani nem az értesítési központra gondol, hanem a keresőre, ami elérhető a home screeneken teljesen balra lapozva, vagy az ikonokat lefelé húzva. a keresés nem érhető el lezárt képernyőn, az értesítési központ meg igen – hacsak nincs letiltva.

  37. Meghívó kódot kèr… Ez micsoda?

  38. Lenne egy nem idevaló kèrdèsem is, már hetek óta nem működik a vcard exportalása icloudból…. Mi lehet az oka? Kijelölöm az összeset, majd semmit nem csinál….

  39. @Jadeye: Vágom, csak minek ha az értesítő elérhető mindenhonnan és erre is használható már az IOS8 óta, mivel rengeteg erre készített app van már

  40. Én inkább megvárom a hivatalosat

  41. @HajosKris: Azt is lehet, de ha az kijön akkor rövid időn belül a régebbit nem fogja az Apple aláírni és nem tudsz majd visszamenni ha az új nem bejövős! Gondolom ez is inspirálta a publikus beta-ra a céget.

  42. @gunar: Mert nem akarom ezt a szolgáltatást mindenhol elérni, ellenben az értesítő egyéb szolgáltatásaival 🙂

  43. Én mindenhogy pròbáltam,de nem sikerült :/

  44. tudja valaki?!iphone 4s gyorsabb az ios 9 betaval?mint a ios 8.4 el!van már magyar a siribe?

  45. Magyar Sirivel nyugodjatok már le, jó ideig nem lesz!

  46. Az akku idő amúgy 5s-en 9.0 beta 3-al jobb mint a 8.4, sokkal, 20%-nál hozza az ígért 1 óra pluszt, és ha akkor bekapcsolom a Low Powert, hoz még egy órát.

  47. Sziasztok!
    Lehet hülyeséget kérdezek. Feltettem telefonra is meg macbookra is a public bétát. Ha jól sejtem amit innentől csinálok az megy a szemétbe ha kijön a hivatalos verzió? Hogy fog ez mac-en működni, mert abban még új vagyok 🙂 Válaszotokat előre is köszönöm. (nem vagizásból tettem fel hanem kíváncsiságból és az IOS tetszik, az OSX-et még meg se szoktam 10 nap alatt mióta meg van a mac)

  48. @fakem28: nem jól sejted. a publikus béta frissíthető lesz a hivatalos verzióra, frissítéskor pedig nem vész el semmi.

  49. Az iOS 9.0 és a OS X El Capitan is tökéletesen működik! iPhone 6 és MacBook Air Mid 2013! Érdemes telepíteni! Nekem az akkumulátor alacsony töltöttségű mód nagyon bejön! És az új funkciók is!

  50. A WatchOS 2.0 beta 3-at nem érdemes felrakni, mert ha külső BT LE pulzusmérő eszközhöz csatlakozol, mint pl a Pulse H7 szenzora, akkor a Workout appban nem fogja mutatni a HR szenzor adatait. Nekem a mostani iOS 9 beta 3 küszködik a képernyő forgatással, néha fekve marad és csak képernyő lock és unlock után áll vissza. Illetve appok nyitásakor fent hagy egy kis sávot a kijelző tetején a háttérkép színével és csak az elindulás után pár másodperccel ugrik fel a felső bar a helyére.

  51. @Jadeye

  52. Köszönöm a választ!!!

  53. norbiv6: ezen kivul van hatranya a watchOSnek? fogyasztas appok futtatasa? mert ez a hr szenzoros dolog sok embert nem erint… (bocs)

  54. itt a lenyeg a watchos betarol: "Unlike iOS 9 there aren’t many new feature that are worth it especially seeing how native 3rd party apps will not be coming out until the public release. Time Lapse watch faces and Night Stand mode are not worth the head ache and hassle."

  55. Sziasztok!

    Próbálom az IOS 9-et feltenni, de folyamatosan Internal Server Errorba futok. Ötlet?

  56. @Jadeye: Amikor a telefonon a safariban a public beta oldalon belépés után rákattintok a Download profile “gombra” akkor a letöltés helyett ez az üzenet töltődik be. Ha nem elegendő az infó kérlek jelezd! Köszönöm!

  57. @Laszlo Balla: akkor próbáld meg a cikkben lévő linkről letölteni a belépés után, az ugyanazt kell letöltse.

  58. @Jadeye: Próbáltam többször ott is! 🙂 Ott is ugyanaz lett az eredmény! 🙁

  59. @Laszlo Balla: most próbáltam, gond nélkül letölti. töröld a böngésző gyorsítótárát, és próbáld újra.

  60. @Jadeye: beállítások-safari- ban találom a törlés funkciót?

  61. Sziasztok,
    Lenne két kérdésem az IOS 9-el kapcsolatban. Letöltöttem a nyílvános IOS 9 beta verziót és nálam két funkció nem működik. Az értesítésekben nem jelenik meg az akkumlátor és a spotlight nézetben nem jeleníti meg a gyakran hívott kontaktokat és a gyakran használt appokat. Ezeket külön be kell állítani, vagy más oka lehet? Előre is köszi a választ.

  62. @redcar: “Az értesítésekben nem jelenik meg az akkumlátor”
    lehúzod az Értesítési központot, alulra görgetsz, Szerkesztés, és hozzáadod.

    “a spotlight nézetben nem jeleníti meg a gyakran hívott kontaktokat és a gyakran használt appokat”
    Siri be van kapcsolva?

  63. Megpróbáltam az érteítési központban a szerkesztés menűben hozzáadni, de ott sem találtam akkumlátort.
    A spotlight nézetben az alábbiakra gondoltam: “A Spotlight az iOS 9-től kezdőden már intelligens, kapcsolódó javaslatokat is megjelenít majd az adott helyzetünknek megfelelően, vagy feldobja majd azokat a névjegyeket, akiket gyakran hívunk vagy küldünk nekik üzenetet, de az alkalmazásaink használatát megismerve már azt is tudni fogja, hogy reggel első dolgunk átgörgetni a Twittert, kicsit később pedig már készítenénk egy fotót Instagramra.” Ez lehet, hogy csak sirivel működik?

  64. Mármint bekapcsolt siri esetében?

  65. @Jadeye: Még egy kérdés eszembe jutott. Az OSX El Capitan publikus beta verziója mennyire stabil? Ezt lehet tudni? MacBook prot használok, szívesen kipróbálnám, csak félek, hogy esetleg instabil, én pedig mindennap használom a munkámhoz, így nem engedhetem meg magamnak, hogy összeomoljon a rendszer. Mit javasolsz? Fel merjem tenni, vagy inkább ne?

  66. @redcar: “Megpróbáltam az érteítési központban a szerkesztés menűben hozzáadni, de ott sem találtam akkumlátort.”
    milyen típusú készülék?

    “Ez lehet, hogy csak sirivel működik?”
    Siri be van kapcsolva?

  67. @Jadeye: A telefonom iPhone 6 plusz
    Siri nincs bekapcsolva

  68. @redcar: iPhone 6 Plus esetén meg kell jelennie. be van kapcsolva az akku százalékos kijelzése? a Sirit meg akkor esetleg kapcsold be, elvégre Siri javaslatok a funkció neve.

  69. @Jadeye: Az akku százalékot azóta használom, amióta megjelent, természetsen be van kapcsolva, de ennek ellenére sem jeleníti meg az értesítési központban sajnos 🙁 Bekapcsoltam a sirit és abban sincs vátozás a spotlight – ban. Közben észrevettem még egy hibát, az iPhone 6 plusz az egyetlen iPhone, ami az iPadhez hasonlóan ha elfordítom a telefont, van fektetett mód. Ez sem működik nekem, valószínűleg ez még nagyon béta 🙁 Mit lehet tenni, hogy ezek a fentebb kérdezett dolgok (akku az értesítéseknél és a spotlight megjelenítések) működjenek?

  70. @Jadeye: Ezek alapján gondolom mindennapi haszálathoz nem javasolt az OSX El Capitan publikus bétája?

  71. Lenne egy nem idevaló kèrdèsem, már hetek óta nem működik a vcard exportalása icloudból…. Mi lehet az oka? Kijelölöm az összeset, vcard export, majd semmit nem csinál…Tudna valaki valamit mondani erről?!

  72. @Jadeye: Töröltem, de ugyanaz a hibaüzenet… Nem tudom, mi lehet a gond. Az El Capitan simán ment…

  73. @Jadeye: Lenne egy utolsó kérdésem. Visszaraktam a 8.4 – est és töröltem a profilomat is. Mégis tölti le a szoftver frissítés a 9.0 – ás bétát. Ezt hogyan tudom törölni, hogy ne legyen ott a piros 1 – es a beállítás ikonon?

  74. Ipaden másnak sem működik a slide over?
    Egyébként nálam a 2 ujjas tapipad szépen működik, csak valaki írta feljebb h neki meg az nem jó

  75. @kchris: mást nem vettem észre, akku idő ugyanaz, mint 1.0.1-nél estére 60-40% appok futnak rendesen, Facetime audió tökéletes.

  76. Helló. Valaki felrakta már i5s-re? Főleg az akku idő érdekelne, mert az első bétát két nap múlva töröltem, mert kb fél napot bírt a teló teljes töltéssel, vagy még annyit se. Nagyon jó lenne ha valaki tudna vélemènyt mondani. Előre is nagyon köszi.

  77. @redcar: Nem. Persze ha nem zavar, hogy néha újra kelll indítani a gépet, akkor lehet mindennapi használatra is használni, mert annyira nem vészes és sok helyütt tényleg gyorsult a Yosemitehez képest. De nem véletlenül beta. Ha használod, pláne munkához a gépet, akkor abszolút alkalmatlan rá. Ha nagyon kíváncsi vagy rá szerintem tedd fel egy virtuális gépre vagy egy külön partícióra.

  78. @redcar: .
    iPhone Battery Widget (úgy tudom) akkor jeleníthető meg ha párosítva van Watch-al.

    Ami nekem újdonság az a iCloud Drive app. Email-ban kapott mellékletet pedig menteni is lehet.
    Megjelenítés: Settings – iCloud – iCloud Drive – Show on Home Screen

  79. Köszi a segítséget!

  80. En Iphone 5 re telepitettem fel a publikus betat. Tokeletes minden akad hiba de eleg jo lett. Egy olyan kerdesem lenne ha megjelenik a hivatalos ios 9 akkor siman frissithetem vagy majd visszakell allitani vagy kell barmi mast csinalnom?
    Az idojaras appban masnal is a napok neve hetfo,kedd,szerda…az elso betu csak felig latszik?Valoszinu hiba es jelentem…:)
    Szep napot.

  81. @meszi83: simán frissíthetsz majd.

  82. Koszi a gyors valaszt!!

  83. Hello! A public betát felraktam és üres oldalt hoz be a jobbra elhúzható multitasking oldal. Csak a fenti sávban jön be a kereső . A másik probléma, hogy ios 9 alatt az Iclude mentés nem működik, azt írja hogy kevés a tárhely, pedig van még 4Gb és csak 1Gb a mentés. Aki tudja a megoldásokat kérem ossza meg velem.

    A Zynga poker valamiert nem fut Beta alatt, pedig sok $ -om van benne, esetleg erre is valami ötlet.

    Köszi

  84. @savage: ezért beta – a leírásában ott is van, hogy ne telepítsd mindennapi használatú eszközre.

  85. Tehát te sem tudod a választ?

  86. @savage: de, és a válasz ez: ez egy beta, amiben vannak hibák, ezért beta. erre külön fel is hívja az Apple a figyelmet a leírásában. ha gondod van vele, azt jelezd az Apple-nek – vagy tedd vissza a 8.4-et. ez nem a mindennapos használatra való.

  87. Én tisztában vagyok a Beta kockázatával, csak gondoltam hogy itt a Szifon oldalon tudtok nekem segíteni, de látom nem megy a dolog. Köszönöm a hozzáértő segitsegedet. Ha valaki más esetleg érdemben tud segíteni az írjon.

  88. Ok köszönöm a választ. De ha valaki esetleg tudja hogy rakjam vissza azokat a funkciókat kérem írjon, mert lehet hogy csak beállítás kérdése nem a szoftver hibája. (Másnál még ilyet nem olvastam ezért lehet hogy egyedi.)

  89. Hali! Hogy lehet visszarakni a yosemitet ha nincs semilyen mentés? Sehogy nem engedi…

  90. Valaki tudja hogy mért nem lehet a valer alkalmazást használni? Miért nem lehet hozzáadni bank kártyát??

  91. @kriszbet: letöltöd a Yosemite telepítőt, abból csinálsz egy USB-s telepítőt, arról bootolsz, és telepíted? https://support.apple.com/hu-hu/HT201372

    @trigmegistos: mert az Apple Pay nem elérhető jelenleg az USA-n kívül, így csak amerikai bank által kibocsátott bankkártyát tudsz hozzáadni, ráadásul a régiót is USA-ra kell hozzá állítani. ha nem amerikai a bankkártyád, akkor nem lehetséges hozzáadni, mert akkor a bankod még nem támogatja, anélkül meg nem megy. az Apple Pay működéséről itt olvashatsz: http://szifon.com/2014/10/07/hogyan-fog-mukodni-a-gyakorlatban-az-apple-pay/

  92. Ezekután a további béták is publikusak lesznek?

  93. @szanyizoli: ha nem is pont ugyanaz a build lesz mindig, mint a fejlesztői, de ilyenkor már a publikus verzió is rendszeresen frissül.

  94. @Jadeye:Sikerült. Köszönöm.

  95. @iGyuri: dugd töltőre és próbáld újra.

  96. Ugyanaz 🙁

  97. A beallitasokra kattintva meg ugyanaz mintha a bezarra kattintott volna, nem tortonik semmi, csak eltunik ez az ablak.

  98. Sziasztok!

    Feltettem, egy két érdekességet megosztanék veletek. Alapvetően nekem az iPad 4 jobban merül ezzel, mint a 8.4-gyel, alacsony töltöttségi mód nem használható, meg sem jelenik, kicsit lassabb. Ami még ezen a modellen nincs meg, az a jobb oldalról elővarázsolható multitasking sáv. Lehet, hogy csak beta probléma, de az is lehet, hogy erre már ez nem lesz elérhető. Alapvetően tetszik, jó lesz majd, én bízom abban, hogy megfelelő teljesítmény es akku idő lesz majd a végleges verzión iPad 4-nél is 🙂

  99. Sziasztok.
    Nem tudja valaki, hogy az ios 9 public beta verzióját ipsw-ben nem lehet letölteni valahonnan? Ota frissítéssel az iphone 6 plus eléggé döcögős. Visszaállítás sem segít. Iphone 6-on jól megy.

  100. @T_Z: így van, nekem óráét is és a telóét is mutatja a Battery glance az iphoneon

  101. i6-on nagyon bug-os… Sokszor nem jelez ha hivnak, de van olyan is, hogy cseng, de sotet kepernyo fogad… Semmit nem lehet kezdeni vele, ujrainditast kovetoen jol mukodik, kb. 2-3 ora utan ismetelten ezt tapasztalom

  102. @sulfiddj:
    Szia.
    Nekem ugyan ez az észrevételem. Nagyon sokszor nem jelez ha hívnak.
    Az sms jelzésének ismétlődése egyáltalán nem működik 🙁 Már jeleztem az Apple felé és remélem a következő beta-ban javítják. Nekem i5-ön egyáltalán nincs az értesítési központban battery lehetőség. Valahol külön be kellene állítani? Vagy i5-nél nincs is ilyen lehetőség? Amúgy mivel ez egy beta ezek a problémák biztos javítva lesznek. Viszont a régi nagyon idegesítő ” hívás bug ” mintha javult volna :-)))))))

  103. Sziasztok!

    Az lenne a kérdésem, hogy a jegyzetek Icloud szinkronizációja nem működik az Iphone és Pro között nálam. Lehet ez amiatt, hogy az El Capitan nyilvános bétája van fent a Pro-n és IOS 8 az Iphone-on? Azt látom, hogy a safariban megnézve a Pro szinkronizál az Iphone nem. van ötlet?

  104. @Laszlo Balla: elég csúnyán raktam össze 🙂 namégegyszer!

    Azzal kapcsolatban lenne a kérdésem, hogy azt tapasztalom, hogy a jegyzetek Icloud szinkronizációja nem működik az Iphone és Pro között nálam. Lehet-e ez amiatt, hogy az El Capitan nyilvános bétája van fent a Pro-n és IOS 8 az Iphone-on? Azt látom, hogy a safariban megnyitva az Icloudot a Pro szinkronizál az Iphone nem. van ötlet, hogyan lehetne, hogy a szinkronizáció az Iphone-nal is megtörténjen? Köszönöm!

  105. @Laszlo Balla: a bétáról szóló tájékoztatóban az Apple leírta, hogy mivel módosul a jegyzetek által nyújtott lehetőségek köre, így ha azt az egyik eszközödön frissíted az új verzióra, akkor az a béta előtti rendszereken nem fog megjelenni. a megoldás erre az, hogy az iPhone-ra felteszed az iOS 9-et, és ott is váltasz az új jegyzetekre.

  106. @Jadeye: Köszönöm! Tartottam tőle. Az IOS 9-et pedig továbbra sem tudtam a telefonra felrakni…


Add a Comment