fbpx Skip to content

2014-ben is gyarapodtunk, mind az olvasók, mind a csapat részéről. Őszintén nem panaszkodhatunk, remek olvasótáborunk van immáron hetedik éve.

ujev_cover-1

Minden évben próbálunk az olvasóknak kedvezni. Idén számunka egyértelműen legnagyobb fejlesztés a Szifon.com dizájn váltása volt, amin több hónapon keresztül dolgoztunk és számos teszt verzió után mutattunk be nektek. Teljes mértékben megváltozott a weboldal felépítése, a mobil felület és az iPad felület is.

Külön köszönetet szeretnék mondani a csapat minden tagjának: Árpinak, BencénekDaninak, Gergőnek, Horinak, Jadeye-nak, Jimny-nek, Tothurnak, akik egész évben helytálltak nektek és persze segítettek egymásnak is! És persze nektek, olvasóinknak is, hogy hűségesen követitek az oldalon megjelenő híreket! 🙂

Idén egyébként szépen gyarapodott a látogatottság is, jól látszik, hogy az Apple továbbra is tartja a felhasználói táborát, sőt, hónapról, hónapra nő, így mi sem panaszkodhatunk, egyre több emberhez jut el a Szifon.com, ami mára már szájról-szájra terjed. 2015-ben is tervben van pár projekt, nektek, hogy még könnyebben jussatok iPhone-nal kapcsolatos hírekhez, tippekhez trükkökhöz.

Boldog Új Évet Kívánok az egész csapat nevében, szilveszter előtt pedig érdemes ezt a cikket elolvasnotok: Tűzijáték fotózás iPhone-nal!

Olvasd el a hozzászólásokat is

13 Comments

  1. Viszont kívánom.;)

  2. Viszont!

  3. Nektek is!! És az olvasóknak is!!

  4. B.U.É.K. mindenkinek!

  5. Viszont mindenkinek!!

  6. Boldog új évet!

  7. Boldog Ujevet mindenkinek!

  8. Viszont

  9. BÚÉK!

  10. Mindenkinek BUÉK! 🙂

  11. BUÉK mindenkinek és eredményekben gazdagabb iOS rendszert a jövőben!

  12. BUÉK Mindenkinek!


Add a Comment