iOS 7 és OS X logó a Moscone Centerben (képek)

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap végül kikerültek az új iOS 7 és OS X grafikák is a Moscone Centerben. Itt is látszik a flat dizájn, amit majd megtapasztalhatunk az iOS 7 és szerintem most már az OS X alatt is. Egyelőre azt nem tudjuk, hogy lesz-e új oroszlán. Eddig mindig előre tudhattuk, mi következik, de most csak annyit lehet látni, hogy OS X.

wwdc-2013-flat-ios7

screen-shot-2013-06-07-at-2-17-05-pm

Természetesen az iOS 7 logóból már rögtön háttér is készült:

photo 1-3 photo 2-2

Letöltés, minden eszközre: szifon.me/wwwdcios7hatter

További cikkeinket a WWDC-vel kapcsolatban erre találjátok:

Illetve ne felejtsetek el élőben követni minket hétfőn este 7 órától! 🙂

Ezek még érdekelhetnek:


 1. @Daniel Pitt: Háát nemtudom.. Szerintem ez ténylegesen 2-3 év múlva lesz, amikor jönnek a 64 bites ARM procik, és pl az Airekbe majd azt pakolnak.. újraírják az egész rendszert kijön az OS 11 …

 2. @Daniel Pitt: Az kéne még… A w8 a tökéletes elrettentő példa erre.

  Amúgy csinosak a bannerek 🙂 De ha kérhetném, akkor az OSX-et inkább a motorháztető alatt javítsák, ne az iOS-es marhaságokat dobálják bele.

 3. @Jadeye@Jadeye: Én úgy hallottam, hogy volt már jb 6.1.3-ra (A5) csak nem akarták kiadni az iOS 7 előtt, hogy ne tudják javítani. Persze ez lehet hogy csak pletyka, de van benne logika.

 4. Az a nagy flat dizájn mánia egy őrületesen nagy faszság? Mért kell utánozni a Microsoftot?? Régen az Apple mutatta az irányt, most meg w8 miatt a flat lett a divat, és ap Applenek muszály azt követnie… Szegény Steve ha élne 🙁

 5. @iGyuri: Az Applenek azért kell ezt követnie, mert Jony Ive már a kezdetektől ezt az utat szerette volna. Nézz rá akármelyik Apple termékre, a minimalizmus köszön vissza mindegyikről, ehhez képest a szoftver felülete egy giccsparádé, ami nem illik a gépekhez. Most hogy ugyanannak az embernek a kezében van a szoftver és a hardver interfész, összefésüli őket. Nincs ezzel semmi baj. Ő egy művész, akinek van egy meglátása. Hétfőn kiderül szoftverben is olyan remek e, mint hardverben.

 6. @ef-dani:
  Hát azt meg kell vallani hogy hardverileg gyönyörűet alkotott, magasan a legszebb termékek. Viszont a szoftvert ami igaz hogy a szöges ellentéte volt, de mégis illet hozzá, és legalább akkor a w8 előtt csinálták volna, mert így tényleg őgy néz ki hogy csak divatból lesz új desing.,

 7. @iGyuri: Várjuk meg azt a hétfőt én azt mondom. Attól mert flatről szólnak a pletykák, nem biztos, hogy olyan okádék lesz, mint a W8. Ezt a molinót is ha megnézzük, színátmenetek, térhatás, ugyanez a WWDC logó és app. Nem tisztán flat, minimalista, de közel sem annyira, mint a Metro.

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!