Elérhető a flat WWDC’13 alkalmazás, érkezik az AirDrop és MacBook Pro/Air frissítés

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig 6 nap van hátra a WWDC 2013-as eseményig, tegnap este pedig az Apple elérhetővé tette az eseményhez a WWDC alkalmazást az App Store-ban. Az app egyébként ingyenes és igazából a fejlesztőknek ad útmutatást, hogy merre mit találnak a WWDC ideje alatt.

Azt egyelőre nem tudni, hogy az alkalmazással vagy anélkül élőben követhetjük-e majd a nyitó keynote-ot. Érdemes megnézni az app fejlődését 2011-től kezdődően: ugyan 2012-höz képest nem sokat változott, de mégis ott van az a pici, ami miatt szebb lett. A gombok már nem kifele dudorodnak, az ikonok is mintha picit karcsúbbak lennének.

BL2FgdrCMAAvcSt.png-large

(2011-2012-2013)

ios-wwdc-flat

Apple Developer
  • Apple Developer
  • Méret: 17.38 MB | Verzió: 10.0.4
  • Ár: Ingyenes | Értékelés:

Apróságok, de jól látszik merre halad az Apple, úgy látszik, az iOS 7 változni fog.

Természetesen megindultak a pletykák is, hogy az iOS 7-be már belerakják az OS X alatt megszokott gyors fájlátvitelt, az AirDrop-ot. Ezt én kifejezetten szeretném, többször volt már, hogy át szerettem volna küldeni az iPhone-ra 1-1 fájlt, és számomra jelenleg az email erre a legkönnyebb megoldás.

Még több pletyka érkezik arról, hogy kapunk új MacBook Air-t és frissül a Retina MacBook Pro is. Esetleg az Air és rMPB is megkaphatja a legújabb Intel processzort, éz Air talán retina kijelzős is lehet. Szerintünk gépfrissítés mindenképp lesz, iPad és iPhone frissítés csak ősszel várható, azonban az iOS 7-re nagyon kíváncsiak vagyunk.

Ne felejtsetek el feliratkozni a Facebook eseményünkre, hogy le ne maradjatok az élő közvetítésről:

liveback

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Én már nem tudtam kivárni ezt a frissítést (iOS7). Váltottam HTC ONE-ra. Nem bántam meg. Igényes készülék (eddig) hibamentes futással.
    Nem lettem Android fan, de ez a készülék már simán adja az iPhone érzést. Ha nem jön ki valami nagy dobással az Apple, akkor nem térek vissza iPhone-ra.

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!