fbpx Skip to content

Alig 6 nap van hátra a WWDC 2013-as eseményig, tegnap este pedig az Apple elérhetővé tette az eseményhez a WWDC alkalmazást az App Store-ban. Az app egyébként ingyenes és igazából a fejlesztőknek ad útmutatást, hogy merre mit találnak a WWDC ideje alatt.

Azt egyelőre nem tudni, hogy az alkalmazással vagy anélkül élőben követhetjük-e majd a nyitó keynote-ot. Érdemes megnézni az app fejlődését 2011-től kezdődően: ugyan 2012-höz képest nem sokat változott, de mégis ott van az a pici, ami miatt szebb lett. A gombok már nem kifele dudorodnak, az ikonok is mintha picit karcsúbbak lennének.

BL2FgdrCMAAvcSt.png-large

(2011-2012-2013)

ios-wwdc-flat

[appstore id=”640199958″]

Apróságok, de jól látszik merre halad az Apple, úgy látszik, az iOS 7 változni fog.

Természetesen megindultak a pletykák is, hogy az iOS 7-be már belerakják az OS X alatt megszokott gyors fájlátvitelt, az AirDrop-ot. Ezt én kifejezetten szeretném, többször volt már, hogy át szerettem volna küldeni az iPhone-ra 1-1 fájlt, és számomra jelenleg az email erre a legkönnyebb megoldás.

Még több pletyka érkezik arról, hogy kapunk új MacBook Air-t és frissül a Retina MacBook Pro is. Esetleg az Air és rMPB is megkaphatja a legújabb Intel processzort, éz Air talán retina kijelzős is lehet. Szerintünk gépfrissítés mindenképp lesz, iPad és iPhone frissítés csak ősszel várható, azonban az iOS 7-re nagyon kíváncsiak vagyunk.

Ne felejtsetek el feliratkozni a Facebook eseményünkre, hogy le ne maradjatok az élő közvetítésről:

liveback

Olvasd el a hozzászólásokat is

4 Comments

  1. Én már nem tudtam kivárni ezt a frissítést (iOS7). Váltottam HTC ONE-ra. Nem bántam meg. Igényes készülék (eddig) hibamentes futással.
    Nem lettem Android fan, de ez a készülék már simán adja az iPhone érzést. Ha nem jön ki valami nagy dobással az Apple, akkor nem térek vissza iPhone-ra.

  2. valahol olvastam/láttam WWDC 2013-mas háttérképeket, nem tudjátok, hol érhetőek el esetleg? 🙂

    köszi

  3. köszönöm szépen 🙂


Add a Comment