Töltsd le a WWDC’13 Passbook jegyedet, és kövesd az élő közvetítést!

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ahogy telnek a napok, már beszámoltunk arról, hogy valószínűleg MacBook frissítésekre és persze az iOS 7-re számíthatunk az idei WWDC-n. Arról is beszéltünk már, amikor Tim Cook a D11 interjú alatt elmondta, hogy az Apple tartogat meglepetést még az új OS X-szel kapcsolatban is. Írtunk a WWDC’13 alkalmazásról és annak frissített felületéről, de érdemes elolvasni a plastik.hu-n is a cikket ezzel kapcsolatban: Apple flat.

Az idei WWDC’13-as App Store alkalmazás már Passbook integrációt is kapott, tehát akik vásároltak jegyet, azok a WWDC alatt akár a Passbook segítségével is bemehetnek, ez egyébként így néz ki:

wwdc-app-passbook-100040102-medium

Amerikában egyébként egyre jobban terjed a Passbook, és ahogy észrevettük, a hazai iPhone felhasználók is erőszeretettel használják ezt kedvezmények igénybevételére. 🙂 Így mi is készítettünk nektek egy WWDC’13 Pass-t, ami nem csak hogy jól mutat a Passbook-ban, hanem adott esetben értesítést is küld a kezdésről.  Nem mellékesen egy apróságot is találtok a Pass hátoldalán (amit az élő közvetítés alatt sorsolunk ki), ha a jobb alsó sarokban rányomtok az “i” betűre!

breezi_placeit-2

Letöltéséhez nem kell mást tenni, mint meglátogatni a legalább iOS 6 szoftverrel rendelkező iPhone-oddal a szifon.me/wwdcpass oldalt. Ezt egyébként Mac felhasználók is nyugodtan megtehetik böngészőből. Azonban a Windows-os felhasználók mindenképp a telefonjukat használják.

passbookszifon-1

create-qr-code

Van itt még valami

Hori kolléga elkészített nektek pár WWDC’13-as Szifon hátteret is, ami így néz ki:

photo-4

Letölteni pedig erre tudjátok őket:
iPhone 3G/3GS
iPhone 4/4S
iPhone 5

Apropó! Ne felejtsetek el feliratkozni a Facebook eseményünkre, hogy le ne maradjatok az élő közvetítésről:

liveback

Ezek még érdekelhetnek:


Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!