fbpx Skip to content

Magyarországon elsőként a Vodafone tette nyilvánossá az iPhone SE árait és tarifacsomagjait, ami, ahogy korábban is írtuk, hazánkban április 6-án rajtolhat el.

Screen Shot 2016-03-29 at 00.56.31

A Vodafone-tól már 1Ft-ért is elvihetjük a készüléket, de ettől függetlenül rengeteg tarifacsomag közül választhatunk. Amennyiben nem szeretnénk előfizetéssel megvásárolni, akkor a feltöltőkártyás SIM-kártya mellé 149 990, illetve 152 990Ft-ért vásárolhatjuk meg az iPhone SE-t.

Screen Shot 2016-03-29 at 00.58.09

Ha nem akarunk borsos havidíjat, akkor például a Vodafone Go+ C-t tudjuk választani, ekkor a készülékért közel 90 000Ft-ot kell leszurkolnunk, illetve továbbra is 2 éves hűséget aláírnunk a Vodafone-nak. A többi szolgáltató árairól egyelőre nincs bővebb információnk.

Ti mit gondoltok a Vodafone iPhone SE tarifacsomagjairól?

Frissítés: időközben a Telekom árai is elérhetőek lettek

Cikkünk megjelenése után a Telekom oldalán is megjelentek az árak, amelyek ide kattintva érhetőek el.

telekom-iphone-se

Olvasd el a hozzászólásokat is

65 Comments

  1. Meg a trenel is….

  2. a T-nél annyira nagy lett az akció, hogy már összeomlott az oldal és csak néha elérhető… btw ott 3990 a kezdőrészlet és ugyanennyi a havi részlet is, 64 gigás modell esetében, Next M díjcsomaggal (a többivel biztos drágább)

  3. Érdemes a 16gb-osat választani Online felhőbe mentve rendszeresen?
    mennyi lehet a tényleges tárterület ami fennmarad, amikor kiveszem a dobozból?

  4. @Cylon: hosszú távon jobban jársz a nagyobb kapacitású modellel.

  5. @Jadeye:
    És mekkora helyet vesz el a rendszer alapból kb.?
    2 gb? Bocsi, de elképzelni sem tudom 🙂
    Gondolom, hogy hosszú távon jobban megéri, még gondolkodok rajta, szívesen olvasok ha van aki hozzászólna ehhez, minden véleményt szívesen fogadok.
    Egyelőre a 16gb-oson gondolkodok, mert elég drága a 64-es. de lehet, hogy megérné.

  6. @Cylon: 64-est vegyél!
    Az os 2GB+, és a 16GB-ból kb. 10-11GB használható.

  7. @Cylon, @twingo16v: a formázás miatt eleve nem érhető el a teljes 16GB. az iOS helyfoglalása készüléktípustól is függ. 16GB-os készülék esetén nagyjából 12GB használható.

  8. még nem jött corporate árlista, de azzal a tarifával amit én használok nettó 84000 ft-ra számítok, ami nem olyan rossz, szerintem 🙂

  9. @Jadeye: több mint 2 éve használom, és elférek a 16 GB-ban. Igaz zenét nem hallgatok, videózni nem szoktam vele. Csak fotók. Tárhely optimalizálás sincs bekapcsolva, abban még van egy kis tartalék. Szóval szerintem ésszerű általános használattal el lehet férni a 16 GB-os változaton is.

  10. @Kovács Péter: nem mondtam, hogy ne lehetne elférni, de hosszú távon ettől függetlenül jobb a 64GB, pláne úgy, hogy az iPhone SE-ben már ott van a 4K-s videórögzítés is. a mellé a 16GB önmagaddal való kitolás. nyilván nem most lesz érdekes a 4K, hanem majd 10 év múlva, amikor a mai 1080p lesz olyan, mint most a nem HD.

  11. @Cylon: Szvsz a 16 Gb ha nem hallgatsz sok zenét, nem pakolod tele játékkal és nem fényképezel vele 1000+ képet, akkor elégnek kell lennie. Ha esetleg mégis, akkor pedig ajánlom figyelmedbe az ingyenes +5, +10 Gb kapacitású ingyenes felhő tárhelyeket vagy esetleg az egyéb, de fizetős tárhelyeket. Én pl. iCloud tárhelybővítésre előfizettem 0,99 € / hó összegben amiért 50 Gb-ot kapok, mert már egyre kellemetlenebb volt, hogy vagy az iPad vagy az iPhone mentésén kellett faragni azért hogy minden elférjen egyszerre a felhőben.

  12. Más:
    Annak szerintetek mi az oka, hogy mind a Vodafone, mind a T-mobil oldalán csak szürke és rózsaszín színben lehet előrendelni őket? A többi szín miért nem elérhető?

  13. @Pomk: két dolog lehet. az egyik, hogy ez egy hiba. a másik, hogy előrendelésre csak ebben a két színben kaptak. talán az ügyfélszolgálat utána tud ennek kérdezni.

  14. @Pomk: @Jadeye: @Kovács Péter: @twingo16v: Köszi a véleményeket.
    Nem tudom használja-e valaki a MEGA appot, elvileg 50gb ingyenes tárhelyet ad. Ezen gondolkozom most, hogy 16gb+MEGA használata, vagy fektessek be plusz 40.000-et a 64GB-os verzióba.

  15. @Jadeye: Megkérdeztem a T chat vonalán, és csak ebben a 2 színben fogják forgalmazni: fekete és rózsaarany….

  16. @Jadeye: Köszi, rákérdezek.
    Micsoda nagyvonalúságról tesz bizonyosságot az, hogy most a T felajánlotta a “személyre szabott” kedvezmény keretein belül azt a visszautasíthatatlan ajánlatot, hogy 1.100 Ft-al olcsóbban előrendelhetem a készüléket most, hogy lejárt a 2 éves hűségidőm… 🙂

  17. @Force77: jó lesz az rozéarany néven is, ha már ezt aggatta rá magyarul az Apple. 😀 mondjuk az furcsa, hogy csak ezt a két színt árusítanák majd.

  18. @Cylon:
    Így van, MEGA-ról el is felejtkeztem. Van nekem is, bár nem nagyon használom.
    iCloud az automatikus mentés miatt kényelmesebb számomra.

    @Force77:
    Most beszéltem chaten az ügyfélszolgálattal, a hölgy azt mondta, hogy az előrendelés idejére ez a 2 szín elérhető, de elképzelhető, hogy a későbbi forgalmazás során a többi szín is rendelhető lesz.

  19. @Jadeye: nem nagyon értem mi lehet az ooka, hacsak olyan nem, hogy tudományosan megvizsgálták, hogy aki fehéret, vagy sima aranyat venne, és nem tud, az megveszi a 6S-t 🙂

  20. Tök mindegy a szín. Úgy is tokba teszed. A méret meg igen is számít. 32GB-nál kisebbet nem szabad venni.

  21. @White64GB: igaz végülis, csak gondoltam a fekete 5S mellé nem veszek fekete SE, de nem fokozom, mert azt hiszem ezt hívják gúnyosan “third worl problem”-nek 🙂

  22. 16gb-ot is elfernek, a 64gigas 6s-nel jo ha 6-7gb-ot lakom be. Persze egyszer elpattanok es egy 24oras time lapse videot akarok csinalni akkor nem leszek szarban 😀 mas… Cortex camot probaljatok ki. Nem minden esetben hasznalhato, pl emberek fotozasa…amugy 27megapixeles kepeket lo es zajtalanabb, lemeretezem akkor pedig mar csodas a kepminoseg 🙂

  23. @kvaezo:

    A Next M 15ezer havonta. Tök mindegy hol veszi meg az ember részletre, összeadva ugyanannyi. Szolgáltatás terén a Voda a legjobb, ott nem érdemes készüléket venni, T-nél viszont annak érdemes vásárolnia, akinek nincs pénze egyben kifizetni.

  24. @White64GB:

    Igaz nem szolgáltatónál, de én például 16GB-os verziót fogok venni. Az igények nem egyformák, nekem van számítógépem, fényképezőgépem is. Vannak, akiknek a nagyobb méretre van szükségük, ez ilyen dolog!:)

  25. @Pomk: Nekem azt mondta az ügyfélszolgálatos, hogy nem is lát cikkszámot a másik két színre 😀

  26. Ha már 64-esben agyalnék akkor a plusz 40-hez még hozzáteszek 60-at és a páromat is meglepem egy rozéarany szépséggel 🙂

  27. @Pomk:

    Kései Valentin nap, vigyék párban! A fekete jól néz ki, rozéarany meg jó lesz a nőnek, hiába ronda!:)

  28. Ez tetszett. De viccet félretéve én is elgondolkodtam h baratnomnek is veszek egy rosegoldot. Neki most 4s-e van. En meg a lumiamrol pötyögtem. Jo lenne valami páros akció. 😀

  29. Vodánál csak 16GB érhető el, elég karcsú az úgy, meg az árazás ott elég pocsék értem miért nem a vodánál vásárolnak az emberek. xd
    Nekem alapból csak az appok foglalnak 13gb-t szóval nem rértem, hogy fértek el 16gb-on. xd

  30. @Cylon:

    Vegyél, csajok imádják, mostanában még órákból is azt a színt választják! Te meg nyugodt lehetsz, hogy a (szerintem) ronda szín alatt olyan telefon van, amiért nem fog naponta nyavalyogni neked, hogy nem működik.:)

  31. @farkas63:

    Szolgáltató cég és nem GSM üzlet. Szerintem nagyon jól csinálják, a tarifacsomagok verhetetlen árban vannak, miért adnák olcsón a telefont hozzá? Abban igazad van, náluk készüléket nem érdemes venni, de, aki megveszi egyéb forrásból, annak nincs jobb ajánlat a Vodánál, feltéve, ha korlátlan csomagban gondolkozik! Ez a 16GB téma meg lerágott csont, kinek ez, kinek az! 🙂

  32. @Mumus: Akinek nem kell jó mobilnet annak a voda is jó!

  33. @Mumus: Tarifacsomag verhetettlen árban van? minden szolgáltatónál ugyan ezek az árak vannak, de vodánál nem lehet elhozni olcsón és olcsó havidíjat fizetni mint pl, t-nél.

  34. @gunar:

    De ezek megint annyira szubjektív vélemények. Ki mit tapasztal jónak? Ne fikázzunk már valamit személyes sértődöttségből! Soha, semmi bajom nem volt a Voda nettel, 4G-vel 75%-nál rosszabb még nem volt a térerő. Valószínű csak olyan helyen mozgok. Szóval ez ilyen dolog. Nekem pl. a Telekommal volt folyamatos problémám, de nem fikázom, másnak még a T is megfelel! 🙂 Ez gonosz volt, de csak vicc:)

  35. @farkas63:

    Nem! Voda korlátlan SMS, MMS, hívás 500 mega net 10e/hó, ugyanez T-nél 15e, telenornál is hasonló. Voda korlátlan vodán belül 5e/hó, telenornál, T-nél 8000 Ft. Nem kötekedés, de nem ugyanannyi, nézd meg, hogy az SMS nem korlátlan, vagy a beszélgetés csak hálón belül van másoknál. Komolyan, készülékárakkal összeadva a havidíj mindegyiknél ugyanannyi lesz

  36. @Mumus: “korlátlan SMS, MMS, hívás ”
    Júj de jó. Igaz az okostelefont használók többsége valószínűleg megelégedne 2-3 óra korlátlan beszélgetéssel és kb. 20 ingyen SMS-el, de korlátlan nettel, de ehelyett 10 ezer forintért is kiszúrják a szemünket pár száz megával. De mindegyiknél, ebből egyedül a UPC kivétel, csak ők meg az “albérlet” miatt baromi bizonytalanok – számomra.

  37. T-nél se 15k.

    Next M 11k
    Red Basic EU 10k
    Telenor MyTariff L 10k

    NEXT S 6500
    Vodafone Go+ 5000
    Telenor MyTariff M 6000

    Azért nem olyan nagy küönbségek vannak mint te leírtad. xd

  38. @ef-dani: Mondjuk ja igaz, 2016-t írunk és még mindig ilyen 500mb és 1gb netet adnak, a legnagyobb is 5gb net amit lehet venni teló előfizúhoz, dejóóóó.
    Ha lenne digi előfizúm simán digis mobil előfizúm is lenne.

  39. Ezért is nem terjedt még el itthon a mobiltv mert nincs korlátlan net.

  40. @ef-dani:

    Mint a készüléknek a neve is utal rá, TELEFON. Mint olyan, azt szokták az emberek telefonálásra használni. A készülékbe épített funkciók használata internetet igényel, de elfelejtik sokan, hogy ezek a funkciók az eredetihez képest másodlagosak. Egy-egy email-t megnézek rajta, de nem írok, mert van laptopom is és az pedig többnyire arra való. Egy váratlan eseményt lefényképezek telefonnal, de komolyabb dolgokhoz használom a fényképezőmet, mert az is van. A kocsiban van beépített GPS, de sokszor gyalog megyek, és, ha nem találok valamit, megnézem a telefonon. Az okostelefont használók többsége (tiszt. a kivételnek) felesleges dolgokat csinál, chatel, facebook-on lóg, szelfiket tölt fel és ezekhez hasonlók. Számomra ezek feleslegesek, ha neked nem, az még nem jelenti azt, hogy szerinted hülye, vagy különc lennék, mint ahogyan engem sem érdekel, ha munkára használod, mert épp az is megfelel neked. Okiratokat nem fogok telefonon szerkeszteni. Ez ilyen, ha tetszik, ha nem! Nehogy már egy telefon, vagy tarifa miatt képes legyél vérig sértődni, mert az komolytalan!:)

  41. Ja persze és még egy, bár nagyon kevés embernek hasznos, hogy EU-n belül pont nulla Ft felárért használom a telefonomat Vodánál. Nem nagy dolog, havonta minimum egyszer külföldön vagyok, amíg ez nem volt, addig a pár nap alatt plusz 10e Ft volt a számlám. Nyilván nem akarom fényezni a Vodát, csak a saját tapasztalatom, hogy nekem gondom még nem volt vele, attól másnak lehet. Teljesen mindegy! 🙂

  42. @Jadeye: Ha végül mégis a 16 mellett döntesz, akkor azért van bőven megoldás felhős dolgokra
    Zene: én egyre inkább átszokok az on-the-go streamelésre a Spotify segítségével, mert eleve ilyen a csomagom is, hogy lehet tolni neki, tehát ez már nem fogja a helyet
    Képek: a Google Photos appal folyamatosan töltheted fel az ingyenes tárhelybe a fotókat, (sőt, az app tudja törölni is a feltöltötteket!), 16 MP méretig, ha meg kímélni akarod a díjcsomagod, akkor gondolom ráér, ha csak este töltöd fel a képeket WiFiről
    Dokumentumok: ott a Google Drive vagy a Dropbox, ha a legjobbakat akarom említeni, utóbbinak csak ugye az a baja, hogy kicsi a tárhely, de különböző trükkökkel akár 10 GB-ig is ki lehet tolni a határt
    Illetve érdemes még megjegyezni, hogy sok olyan alkalmazás akad, amiknek a beállításainál tudod törölni a cache-t, ami ugye akár fél-1 GB-ot is megehet apponként
    A MEGA cuccról meg csak annyit, hogy biztos teljes kényelemben lehet használni, de én nem különösebben bíznék benne, már ugye egyszer-kétszer megszűnt meg átalakult az oldal, nem érezném a cuccaimat ott teljes biztonságban
    Sok szerencsét! 😉

  43. @Cylon: Az eggyel efeletti kommentet írtam neked, csak véletlenül admin bá’nak címeztem, azért remélem találsz valami hasznosat benne 😀

  44. Sokan sírtok az internet csomagok miatt.(teljessen jogossan). Otthon szívatják az embereket ezerrel. 500mb os nettel semmire nem mész. T mobil szégyelje magát, de a vodafone is. Uk ban ugyan az a cég £5 ert korlatlan netet ad egy hónapra, £20 fél èvre a korlatlan net. Mikor lesznek iyen árak otthon? 🙁

  45. @Mumus: nekem a T évek óta jól működik és nagyon elvétve volt gondom a nettel, ráadásul náluk minden csomag 4G-s ergo amikor a párom aki még vodás, viberen szeretne 3G-n beszélni (persze a T-nél azon sem volt probléma) akkor vicc hogy nem megy rendesen és oda kell adnom a telót hogy tudjon pletykálni a sógornőjével órákat. Azért meg nem fogok +7e-t kiadni mert az kuka. Inkább áthozom a számát az üzleti csomagba a T-hez és 2e-ért lesz 2G netje amin tud menet közben is cseverészni viberen, stb más VOIP, SIP vonalakon. Az én telómon is van egy sima Bp-i SIP alapú szám és vonalas tarifával jó minőségben beszélek szinte bárhol ha azon hívnak.

  46. @gunar:

    Viber használatakor nem a nettel lesz gond. Egyébként ne add oda neki a telódat, oszd meg vele a netet, máris kiderül, hogy más a gond, szerintem. A Telekom többször meglopott, hozzáírt a számlához, adatforgalmat számolt, amikor a készülékem ki volt kapcsolva és még sorolhatnám. Mindenkinek más, másért felel meg!

  47. @AppleFan: Itt még újdonság sok minden, hülyék lennének nem kihasználni! Itt a UPC ad korlátlan netet mobilra, persze Voda hálózatán, de azt elfelejtik mondani, hogy 2MB/s sebességen, ami már 10 éve is vicc lett volna. Mondjuk, szerintem mobilra 20Mb/s-nél több teljesen felesleges.

  48. @Wolfcore: igazad van, ez egy járható opció. A különbözetből kijön egy jobb alap NAS is… (nasis (: )

  49. Mumus: elfelejted, hogy az a garantalt savszel, ami a T-nel is annyi, szoval nem hazudnak, nem hazudhatnak mivel mar kitelezo feltuntetniuk a garantalt savszelt infoban.

  50. @farkas63: Nem írtam a T-vel kapcsolatos problémámnál sávszélességről! Nekem akkor számoltak fel adatot, amikor ki volt szándékosan kapcsolva a teló.

    Ha a másikra válaszoltál, akkor én csak azt akartam javasolni gunar-nak, hogy lehet a párjánál nem a vodával van a gond, ezért érdemes kipróbálnia, hogy megosztja neki a netet, akkor mit produkál

  51. Nem, a 2mb/s-re irtam, hogy annyi minden szolgaltatonal.

  52. @farkas63: Nem annyi. Most fejből nem tudom, de Vodánál valami 42Mb/s, T-nél 150Mb/s, de mondok, a számokat annyira nem ismerem, ezekhez képest a 2Mb/s elég lassú.

  53. Ahh, leesett mire gondolsz! Garantált persze, hogy oké, de ez a 2Mb/s eléggé riasztó. Mintha az a névlegeset jelentené, különben vagánykodnának, hogy milyen szuper gyors

  54. Ja, és a mobil táblázatban az első oszlopban lévő sebességet nézd meg 🙂

  55. @Mumus: A TELEFON funkciója a mai okostelefonoknak egy darab kommunikációs megoldása. Ahogy az SMS és az MMS is. Ezen kívül ott van a számtalan VOIP alkalmazás, amiket a felhasználók használnak, mivel olcsóbb és sokkal szerteágazóbb, mint a szolgáltatók ósdi szarjai. Jó, hogy te örülsz neki, hogy korlátlanul telefonálhatsz, de le merem fogadni, hogy itt a szifonon, de igazából az összes okostelefont vásárló közül akik tudják mi az az okostelefon, kb. 10-ből 1 ha ezen a véleményen van.
    Nem kell ahhoz az okostelefont miniszámítógépnek gondolnom és egész nap nyomkodnom (mert nem teszem), hogy úgy gondoljam, hogy ez a gyakorlat aminek tapsolsz nem jó.

    A 2Mb/s-es netre pedig csak annyit, hogy utoljára akkor éreztem sebességnövekedést, amikor még a szüleimnél 56k-ról átváltottunk 512-re. Illetve, amikor a szolgáltató lekorlátoz 32k-ra. Azóta tök mindegy, hogy mennyi. Érzésre ugyanolyan sebességgel használom a netet itthon a 100Mb/s-es Digin, mint bent a 8Mb/s-en. Nyilván ha torrenteznék nem így lenne, de a többi nem érdekes, mert FullHD filmet is akadás nélkül streamelek. Inkább adnának a szolgáltatók normális mennyiséget lassabb sebességgel, mint elméletileg gyors netből nevetséges mennyiséget.

  56. A hazai árakhoz egy kis adalék! Én is külföldön élek és nálunk a szolgáltatóm feltöltős csomagban kb 1500 hufért ad havi két giga netet és mivel az összes ismerősöm ugyanennél a szolgáltatónál van még ingyen is hívhatjuk egymást, plusz, ha megadsz egy adott telefonszámot és mindkettőtöknek ugyanilyen csomagja van, akkor egész hónapban ingyen sms-ezhettek! Mindezt 1500 huf-ért! Egyetlen egy dolog drágább, mint otthon, az a roaming! Viszont, ha utazunk, akkor meg mindig helyi sim kártyát veszünk, de tapasztalataim alapján, mindenhol jobb feltételek vannak mobilnettel kapcsolatban, mint otthon!

  57. Amúgy én tuti nem vennék otthon előfizetésre iPhone-t! Utoljára kb a 4S-t érte így megvenni, onnantól, ha beleszámoltad a havidíjat, aminek én kb a felét sem használtam ki, akkor ugyanott vagy, mintha boltba vennéd meg, de legalább nem független telefont kapsz!

  58. @ef-dani: Persze, igazad van, nincs is ezen vita, csak azt akartam szemléltetni, hogy attól, ha valakinek elég a 16GB és nem VOIP-ot használ, nincsen semmi gond vele. Sokan írják, hogy kevés a 16GB. Persze, nekik, elfogadom. Akkor ne akarjanak meggyőzni róla, hogy nekem mi a jó! 🙂

    Szerintem sem fontos a netes sebesség egy bizonyos felett, de a 2Mb/s azt gondolom még telefonon is érezhetően lassú, de ez is lényegtelen, mert nem UPC-t használok.

    Én még maradi vagyok és az is maradok, alig SMS-ezek, kényelmesebb telefonálni. Amikor nagyon muszáj írni, akkor is bediktálom inkább. Halálom, amikor megyek az utcán és majdnem fel kell lökni, mert nyomkodja a barom, mellette vigyorog és a képzeletbeli barátaival beszél függő módjára!

  59. Tényleg nem nagy biznisz részletre venni. Sokszor még többre jön ki, mert olyan tarifával veszed amit úgysem használsz ki. Azt gondolom, h 5S-ről még mindig nem éri meg váltani, nem ad annyi pluszt. Nekem csak a 2gb ram kéne belőle, a tobbi hidegen hagy. Meg unalmas lenne meg x évig ua a dizájn. 5-ről/4S-ről már megéri a váltáska.

  60. @Wolfcore: Köszi, leesett h nekem címzed! 😀

  61. @Mumus: Dehogy kevés az a 2 megás net… Telefonra untig elég lenne.

  62. Na. Csak hogy aktualizálunk 🙂 Vodánál jól sikerült az árazás. Az 5S ára a 8GB-os internettel lement 61900 + ÁFÁra, az SE-t pedig belőtték az 5S jelenlegi árára, ami szintén 8 GB nettel, 66900 + ÁFA
    Szerintem remek!!! Durva, hogy az új modell, a kifuttatottal azonos árra került!!!!


Add a Comment