fbpx Skip to content

Most pénteken megjelenik az iPhone 6s és iPhone 6s Plus hazánkban is. Erről már írtunk nektek korábban, bizonyára sokan kiválasztottátok már, hogy hol veszitek meg az új készülékeket.

IMG_1029

Ilyenkor sokan eladják a régi iPhone-jukat, amik idén leginkább az iPhone 4, 4s, 5, 5s készülékek lesznek, de elvétve iPhone 6-ról is váltanak az emberek. Ilyenkor a mi üzletünkben is sok használt készülék van, péntektől érdemes folyamatosan figyelni a HasználtSzifon.com-ot, illetve ha nem akarsz vesződni az eladással, akkor érdemes behozni hozzánk a használt iPhone-odat.

Amennyiben régebbi készüléket keresel, mindenképp figyelj oda a garanciára, illetve a típus hibákra. Ezeket sokszor nehéz észrevenni, például az iPhone 4s esetén a Wi-Fi ment tönkre, amit egy átlagember nem próbál ki, miközben megvásárolja a használt iPhone-t. Korábbi cikkünk a témában: Gyakori kérdések: mire figyeljünk használt készülék vásárlásánál?

A HasználtSzifon.com a fenti esetek miatt készült, nektek. Mi kipróbáljuk, bevizsgáljuk, kijavítjuk a hozzánk behozott iPhone-okat, és úgy adjuk el garanciával, hogy azokkal ne legyen probléma, vagy ha mégis becsúszik, vissza tudod hozni hozzánk. Péntektől nagyon sok készülék érhető el majd a használt piacon, ha nem akarsz belefutni az árversenybe, vagy éppen nem akarsz vesződni az egész eladással, hozd be hozzánk.

Elérhetőségeink:

  • WestEnd City Center, 1062 Budapest, Váci út 1-3. // Aluljáró szint, Arany János Kkrt 5. (a Hisztéria Kávézóval szembeni folyosó jobb oldalán, a Cafe Perté-vel szemközt)
  •  +36 30 663 7378
  •  [email protected]

Olvasd el a hozzászólásokat is

16 Comments

  1. Skacok csináljatok valamit ezzel a használt szifon weboldallal, mert Iphoneról alig használható. Értem ezt a szűrési feltételek hallozása nem működik, csak egy feltétel alapján lehet; aztán az ár szerinti rendezés se megy mint a karikacsapás. Ha Iphone-okat is ilyen nagy mennyiségben árultok, akkor legalább menjen jól a weboldal az adott készülék gyári Safari böngészőjében !

  2. @egyket: Igen tudunk róla, pár héten belül az is frissülni fog. 🙂

  3. Az hogy érdemes bevinni, kissé túlzás, mert ez a szifon jó lehúzós. Garantált Garanciát meg minden tisztességes kereskedő is tud adni, csak nem vesz le ésszerűtlenül

  4. Hibatlan allapotu 128as 6 plus sacc per kb mennyi er nektek?:) (silver, 0 karc)

  5. @egyket: semmilyen böngészőben nem megy, asztali gépen sem! 🙂

  6. iPod touch-ot be lehet esetleg vinni beszamitani egy regebbi iPhone-ra?

  7. Engem is érdekelne az ipod touch-os dolog:)

  8. ott bármit csak akkor van értelme eladni ha nincs türelmed megvárni a megfelelő vevőt ugyanis Ők is kb majd annyiért fogják eladni mint amennyiért te szeretnéd csak jóval olcsóbban fogják beszámítani mivel valamit nekik is muszáj keresni rajta ami ha belegondolsz teljesen normális.

  9. Karcmentes, hibátlan, tokban hordott 5C 16GB, telekomos, dobozával, mindenével együtt mennyit ér nálatok? Mármint beadásra?

  10. Merthogy van egy iPod touch 5g-m 32GB-os kb 1.5 eves es szeretnem eladni hogy vagy egy 4S-t vagy egy 5-ot rafizetessel vegyek

  11. Ha egyszer válaszolnának a feltett kérdésekre…..:)

  12. @szorian: ismerősöknek szoktam venni jófogásról meg hasonló oldalakról iPhonet. 24 órán belül vevőre talál ha korrekt áron árulják az iPhonet, nem nyomott árra gondolok. amelyik iphone hetekig fent van azokkal valami gond van. nagy türelem sem kell hozzá eladni.

  13. @Ed Harley: ? Ha arra gondolsz, hogy mennyiért veszitek be ezt meg azt, nem tudom megmondani, nem én ülök ott. Ott van fent a telefonszám.

  14. [korrektúra on] “vagy ha még is becsúszik” helyett “vagy ha mégis becsúszik” [korrektúra off] 🙂

  15. @rgbx: meggyógyítva, köszi 🙂


Add a Comment