HasználtSzifon.com: iPhone 6-ra vagy 6s-re váltanál? Hozd be hozzánk használt készülékedet!

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Most pénteken megjelenik az iPhone 6s és iPhone 6s Plus hazánkban is. Erről már írtunk nektek korábban, bizonyára sokan kiválasztottátok már, hogy hol veszitek meg az új készülékeket.

IMG_1029

Ilyenkor sokan eladják a régi iPhone-jukat, amik idén leginkább az iPhone 4, 4s, 5, 5s készülékek lesznek, de elvétve iPhone 6-ról is váltanak az emberek. Ilyenkor a mi üzletünkben is sok használt készülék van, péntektől érdemes folyamatosan figyelni a HasználtSzifon.com-ot, illetve ha nem akarsz vesződni az eladással, akkor érdemes behozni hozzánk a használt iPhone-odat.

Amennyiben régebbi készüléket keresel, mindenképp figyelj oda a garanciára, illetve a típus hibákra. Ezeket sokszor nehéz észrevenni, például az iPhone 4s esetén a Wi-Fi ment tönkre, amit egy átlagember nem próbál ki, miközben megvásárolja a használt iPhone-t. Korábbi cikkünk a témában: Gyakori kérdések: mire figyeljünk használt készülék vásárlásánál?

A HasználtSzifon.com a fenti esetek miatt készült, nektek. Mi kipróbáljuk, bevizsgáljuk, kijavítjuk a hozzánk behozott iPhone-okat, és úgy adjuk el garanciával, hogy azokkal ne legyen probléma, vagy ha mégis becsúszik, vissza tudod hozni hozzánk. Péntektől nagyon sok készülék érhető el majd a használt piacon, ha nem akarsz belefutni az árversenybe, vagy éppen nem akarsz vesződni az egész eladással, hozd be hozzánk.

Elérhetőségeink:

  • WestEnd City Center, 1062 Budapest, Váci út 1-3. // Aluljáró szint, Arany János Kkrt 5. (a Hisztéria Kávézóval szembeni folyosó jobb oldalán, a Cafe Perté-vel szemközt)
  •  +36 30 663 7378
  •  info@hasznaltszifon.com

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Skacok csináljatok valamit ezzel a használt szifon weboldallal, mert Iphoneról alig használható. Értem ezt a szűrési feltételek hallozása nem működik, csak egy feltétel alapján lehet; aztán az ár szerinti rendezés se megy mint a karikacsapás. Ha Iphone-okat is ilyen nagy mennyiségben árultok, akkor legalább menjen jól a weboldal az adott készülék gyári Safari böngészőjében !

  2. Az hogy érdemes bevinni, kissé túlzás, mert ez a szifon jó lehúzós. Garantált Garanciát meg minden tisztességes kereskedő is tud adni, csak nem vesz le ésszerűtlenül

  3. ott bármit csak akkor van értelme eladni ha nincs türelmed megvárni a megfelelő vevőt ugyanis Ők is kb majd annyiért fogják eladni mint amennyiért te szeretnéd csak jóval olcsóbban fogják beszámítani mivel valamit nekik is muszáj keresni rajta ami ha belegondolsz teljesen normális.

  4. @szorian: ismerősöknek szoktam venni jófogásról meg hasonló oldalakról iPhonet. 24 órán belül vevőre talál ha korrekt áron árulják az iPhonet, nem nyomott árra gondolok. amelyik iphone hetekig fent van azokkal valami gond van. nagy türelem sem kell hozzá eladni.

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!