fbpx Skip to content

Persze nem ingyen, és nem nálunk. Ugyan eddig is tudtunk letölteni videókat, zenéket a YouTube-ról, azonban most már maga a YouTube is megengedi majd, hogy offline hallgassuk kedvenc dalainkat.

Screen Shot 2014-11-13 at 11.03.37

Persze ez nem minden, a Google integrálja majd a teljes zenei áruházát YouTube Music Key néven. Ezt egyébként az alkalmazásban már elérhető, feltéve, hogy frissítettünk. Az alkalmazásban lévő YouTube Mix segítségével könnyedén hallgathatunk zene listákat később akár reklám nélkül.

Bizonyos országokban már feliratkozhatunk a bétára, tehát online weben is nézhetjük, hallgathatjuk zenéinket akár reklám nélkül, illetve ugyanezt megtehetjük offline módban is. Ehhez persze előfizetés szükséges melynek ára 9.99 dollár havonta. Ez bizony drága, legalábbis ahhoz képest, hogy eddig is tudtuk hallgatni vagy adott esetben le is tölthettük a YouTube-on lévő zenéket, nem hiszem hogy az átlagember ennyit fizetne azért, hogy ne legyen előtte reklám, vagy a YouTube offline megoldását használja.

youtube-mix

Hazánkban sajnos nem lehet a bétára sem feliratkozni, és maga a szolgáltatás sem tudjuk, mikor fog elindulni hivatalosan. A YouTube készített egy videót is, amivel bemutatja az új funkciókat:

Te mire használod leginkább a YouTube-ot?

Olvasd el a hozzászólásokat is

9 Comments

  1. Éppen múlt héten lett elegem a YouTube-ból, mert sorba tiltják le az általam felrakott családi videókat a bennük szereplő zene miatt. Nem értem miért jogsértő tartalom egy családi képekből álló slideshow, némi aláfestő zenével. Ráadásul a számok egy részét megvásároltam, nem letöltöttem. Próbáltam a Vimeot, de ott eléggé korlátozott a feltölthető adatmennyiség.

  2. Eddig is nézhettél reklámok nélkül online videókat csak le kell tölteni hozzá az AdBlock Plus-t

  3. @areon: mobilon?

  4. Mi van akkor ha saját zenémet rakom a videó alá akkor is letilt?

  5. @kisjakab: Amikor megveszel egy zenét, akkor a hallgatás jogát veszed meg. Mároedig közzé tenni ilyen formában túlmegy a sima használaton. Gondolom láttál annak idején eredeti videokazettán filmet az FBI warning-gal az elején. Ott is benne van, hogy nem vetítheted nagy közönségnek.

  6. @Jadeye: Nálam Safarin keresztül reklámmentes a Youtube, fél évben talán 1x találkoztam reklámmal. Emiatt fel sem rakom a yt appot.

  7. @Jadeye:

    Igen azon is. AdBlock for Wi-Fi networks az app neve, készítője Artem Tselikov. Pár napja ingyenes volt, gondoltam kipróbálom, de ma már pénzt is adnék érte. Tényleg működik, azóta egy iAD felülettel nem találkoztam. Egy hátránya, hogy csak Wi-Fin teszi a dolgát.

    Üdv,

  8. Úgy látom már megy a magyar oldal a bétára feliratkozáshoz.
    A hírek szerint egyébként a Youtube Music Key magában foglalja a Google Music All Access-t is, és fordítva is igaz: akinek van az All Accessre előfizetése, az a Music Key-t is megkapja.
    Úgyhogy a 10 dolcsiért ezeket kapjuk:
    https://www.youtube.com/musickey
    https://play.google.com/music/listen


Add a Comment