YouTube – reklámok nélkül és külön zene résszel, akár offline is

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Persze nem ingyen, és nem nálunk. Ugyan eddig is tudtunk letölteni videókat, zenéket a YouTube-ról, azonban most már maga a YouTube is megengedi majd, hogy offline hallgassuk kedvenc dalainkat.

Screen Shot 2014-11-13 at 11.03.37

Persze ez nem minden, a Google integrálja majd a teljes zenei áruházát YouTube Music Key néven. Ezt egyébként az alkalmazásban már elérhető, feltéve, hogy frissítettünk. Az alkalmazásban lévő YouTube Mix segítségével könnyedén hallgathatunk zene listákat később akár reklám nélkül.

Bizonyos országokban már feliratkozhatunk a bétára, tehát online weben is nézhetjük, hallgathatjuk zenéinket akár reklám nélkül, illetve ugyanezt megtehetjük offline módban is. Ehhez persze előfizetés szükséges melynek ára 9.99 dollár havonta. Ez bizony drága, legalábbis ahhoz képest, hogy eddig is tudtuk hallgatni vagy adott esetben le is tölthettük a YouTube-on lévő zenéket, nem hiszem hogy az átlagember ennyit fizetne azért, hogy ne legyen előtte reklám, vagy a YouTube offline megoldását használja.

youtube-mix

Hazánkban sajnos nem lehet a bétára sem feliratkozni, és maga a szolgáltatás sem tudjuk, mikor fog elindulni hivatalosan. A YouTube készített egy videót is, amivel bemutatja az új funkciókat:

Te mire használod leginkább a YouTube-ot?

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Éppen múlt héten lett elegem a YouTube-ból, mert sorba tiltják le az általam felrakott családi videókat a bennük szereplő zene miatt. Nem értem miért jogsértő tartalom egy családi képekből álló slideshow, némi aláfestő zenével. Ráadásul a számok egy részét megvásároltam, nem letöltöttem. Próbáltam a Vimeot, de ott eléggé korlátozott a feltölthető adatmennyiség.

  2. @kisjakab: Amikor megveszel egy zenét, akkor a hallgatás jogát veszed meg. Mároedig közzé tenni ilyen formában túlmegy a sima használaton. Gondolom láttál annak idején eredeti videokazettán filmet az FBI warning-gal az elején. Ott is benne van, hogy nem vetítheted nagy közönségnek.

  3. @Jadeye:

    Igen azon is. AdBlock for Wi-Fi networks az app neve, készítője Artem Tselikov. Pár napja ingyenes volt, gondoltam kipróbálom, de ma már pénzt is adnék érte. Tényleg működik, azóta egy iAD felülettel nem találkoztam. Egy hátránya, hogy csak Wi-Fin teszi a dolgát.

    Üdv,

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!