fbpx Skip to content

Már biztos találkoztatok vele, hogy a héten fólia akció van nálunk. Ez azt jelenti, hogy a már méltán híres OTAO fóliáinkat ingyen rakjuk fel, természetesen tökéletesen buborékmentesen.

otaocikkkozi

Korábban már írtunk az OTAO fóliákról, amiről bővebben itt tudsz olvasni: OTAO LAMBO – ütés- és esésálló fóliák iPhone 4/4s illetve 5/5s-re! Időközben érkezett az iPad Airre is, tehát mostantól ők is védhetik a készüléküket. Tehát amennyiben ezen a héten, vagy egészen jövő hét keddig betértek hozzánk, és vásároltok valamelyik OTAO termékünkből, kollégáink ingyen felrakják a fóliát az iPhone-otokra vagy iPadetekre.

Figyelem! Ugyan csak péntekig élne az akciónk, de a nagy sikerre való tekintettel meghosszabbítottuk, így április 1-ig bármikor jöhettek még. Nyitva tartásunkról bővebben itt olvashattok.

Olvasd el a hozzászólásokat is

14 Comments

  1. Ipod touch 5g re nincs?

  2. Az iPod Touch 5G-re az iPhone 5 folia is jo, annyi hogy a kamera es a hangszoro helye is rajtavan de tokeletesen illeszkedik, nekem is az van rajta

  3. Úr isten Magyarországon már olyan balfaszok az emberek hogy egyedűl nem tudják felrakni a fóliát?

  4. Biztos nagy hulyeseget kerdezek, de a folia az fenyes vagy matt?

  5. Retina mini-re lesz valamikor?

  6. Nagy sikerre való tekintettel? 6000 ért?

  7. Iphone 3gs-re van folia?

  8. Kár, hogy iPhone4-re sincs, csak fel lehet iratkozni. Gondolom, mire megjön, már nem lesz ingyenes a felrakás, hiszen már péntek van.

  9. Tök felesleges ilyen drága fóliát venni. Ok, a 250 forintos tényleg szar, mert hamar karcolódik és kopik, de ha egy kicsit jobbat vesz az ember az már elég. Nekem esett már le arcal előre 1m-ről, és semmi baja nem lett. Nyilván nem fogok rá fémgolyót gurítani 2m-ről, ez nem is életszerű, de az olcsóbb fólia is nyújtja szt a védelmet. Meg én elvből nem fizetek valamiért több eztet, ha tudom, hogy az előállítása 100 forint alatt van.

  10. Simán van olcsobb jobb minöségü folia. 3M VentureShield, autokon használják kőfelverődés ellen, se telfonra kivágva is tökéletes,víz tiszta, töredék áron, én is ezt használom Iphone 3-> 4s-> 5s telefonon.

  11. Nem mindenki tudja buborék és pormentesen felrakni magának a fóliát és ilyen áru terméknél nem örül senki, ha nem tökéletesen rakja fel, de persze megint a magyar hozzáállás. Ahelyett, hogy örülnénk, hogy segítenek, hülyének nevezzük azt aki nem tudja felrakni magának.
    Mellesleg 100K telefonra nehogy már sok legyen egy 6000-es üvegfolia.. Bőven megéri, ha megúszol egy képernyőcserét már jól jártál. A tapintása meg akár csak az eredeti képernyőé, de talán még annál is jobb. Én Spigent használok, de ha esetleg betörne szívesen kipróbálnám ezt is.

  12. árú*


Add a Comment