fbpx Skip to content

Amikor pár napja megjelent a 7.0.5 adott készüléktípusokra, rögtön kiderült az is, hogy a jailbreaket nem érinti a kérdés, és a vállalkozó kedvűek már akár maguk is módosíthatták az evasi0n 7 binárisát úgy, hogy az elfogadja a 7.0.5-re frissített készüléket. Most hivatalosan is frissült az evasi0n 7, így már alapból támogatja a 7.0.5-öt is.

evasi0n_1.0.5

Az evasi0n 7 új verziója semmi egyéb változást nem hoz, így ha már korábbi verzióval lett jailbreakelve a készülék, semmi szükség nincs az új verzió használatára. Ez mindössze azoknak szükséges, akik vagy még nem jailbreakeltek, vagy már 7.0.5 van a készülékükön.

Mivel a 7.0.5 pedig csak a kínai felhasználók számára hozott hálózati kapcsolódási problémákat javító frissítést, így az európai felhasználók esetén még csak nem is nevezhető “kötelező érvényűnek” a 7.0.5 telepítése.

Letöltés

Az evasi0n 7 letölthető a http://evasi0n.com/-ról:

download for Mac OS X download for Windows

Jailbreak után érdemes betartani pár aranyszabályt, hogy ne legyenek problémáink. Ez pár egyszerű, és magától értetődő dolog, de tényleg érdemes rájuk odafigyelni. Bővebben: Aranyszabályok, ha jailbreakeltél

Korábbi cikkünk az evasi0n 7-ről, a felmerülő kérdések esetén előbb ezt érdemes elolvasni: Megjelent az evasi0n 7 – untethered jailbreak iOS 7-re!

Olvasd el a hozzászólásokat is

19 Comments

  1. Meg annak jó, akinek restore-olni kell vmiért, és volt jb-je.

  2. Véleményetek szerint érdemes felrakni jailbreaket pl. 7.1 miatt ami elvileg jobb lesz és gondolomaarra is jönni fog jailbreak?! 😀

  3. A legutolso beta azt hiszen nincs jb

  4. @sultan, @RafaTzara: a 7.1 beta 4 már bezárta az evasi0n 7 által használt egyik fontos kiskaput, a beta 5 csak továbbment ezen a vonalon. hogy tehát mikor lesz a majd megjelenő hivatalos 7.1-re jailbreak, az igen jó kérdés.

  5. De akkor miért kellett hivatalos 7.1 előtt kiadniuk a Jb-et én nem értem. Most akkor vagy lesz egy lassú 7.0.4/5 jailbreakkel, vagy egy aránylag gyorsabb 7.1 rendszer jailbreak nélkül…sehogysem jó. De így az biztos, hogy jóideig nem lesz még Jb 7.1-re…

  6. @bcsab1: “miért kellett hivatalos 7.1 előtt kiadniuk a Jb-et én nem értem”
    azért, mert az iOS 7.0-tól kezdődően támogat mindent egészen a 7.1 beta 3-ig. így is hónapokat kellett várni, hogy legyen egyáltalán jailbreak. mindig ez van, ezért macska-egér játék: kiadnak egy új jailbreaket, azt az Apple javítja egy új verzióban, aztán azt is feltörik, azt az Apple megint javítja, stb, így megy a végtelenségig. de ez sosem volt másképp, amióta van jailbreak, azóta így megy.

  7. Szerintetek mikor fogja tamogatni a sn0wbreeze az IOS7 -et?
    Anno nagyon tetszet hogy a ios 6 -ot egybol fel tudtam rakni jailbreakkel egyutt csak ki kellet valasztani a .ipsw fajlt es kesz. Nem kellet hozza az itunes.

  8. Mondtam én,hogy kinyírják a jb-ket a 7.1el.
    A 7.1 jóval stabilabb,gyorsabb kár volt ellőni az exploitokat a hivatalos kiadása előtt.:/
    Jó le is lettem oltva,hogy az evasion-os fiúk tudják mit
    csinálnak.:)
    Persze lehet van még vmi a tarsolyukban,amit meg félreraknak az iOS8-hoz.

  9. @xnotimeforlovex: egy rakás exploitot javít az Apple akkor is, amikor azokat nem publikálják jailbreakben. ez a jailbreak megjelenése óta így megy. nincs ebben semmi meglepő. lásd ebben a hozzászólásomban. aki még mindig fennakad az ilyesmin, az nem követte a híreket az elmúlt 7 (lassan 8) év során.

  10. @Jadeye:
    Nem akadtam fel ezen,teljesen világos számomra mi megy a háttérben.
    Csak amikor kidobták a 7.x-re az evasion-t volt egy kommentem(szvsz a 7.1 javítja) és arra kaptam a lehurrogást,hogy biztosan jb-elhető lesz a 7.1 is.
    Holott nyilvánvaló volt,hogy javítják a publikusban.
    Azért azt elismerhetnéd jóval kisebb az esélye,ha nem adják ki az
    evasiont a publikus 7.1 előtt,hogy az azt lehetővé tevő hibát kijavítsa az Apple.
    Egyébként meg nem jb-elek szal nem érint a dolog.:)

  11. @xnotimeforlovex: akkor mégsem érted a dolog működését. attól, hogy az a jailbreak nem fog működni, ami most megcsinálja egészen a 7.1 beta 3-mal bezáróan a készülékeket, még mindig lesz majd újabb hiba, amit majd ki lehet használni. ilyen erővel sose adjanak ki jailbreaket, mert akkor azt az Apple javíthatja? igen, javítani fogja, ez (is) a dolga. de mivel emberek fejlesztik az iOS-t, így hibáznak, és ezeket a hibákat ki lehet használni.

    nagyjából erről szól ez a dolog, de erről már van külön cikkünk is régóta: http://szifon.com/2013/08/19/gyakori-kerdesek-miert-nincs-meg-jailbreak-adott-ios-verziora-miert-kell-ennyit-varni/

  12. @Jadeye:
    Én azzal érvelej,hogy a 7.1 egy sokkal gyorsabb,stabilabb verzió az előzőkhöz képest és könnyen lehet,hogy erre már nem lesz jb!Én ezért gondolom azt,hogy várhattak volna a kiadással.
    Persze megértem a te nézőpontodat is.

  13. Mi van akkor ha korábban fel raktam a 7.1 bétát de utána vissza raktam a 7.0.5 öt akkor most ebben az estben már nem tudok jalybreaket használni?

  14. @xnotimeforlovex: eddig mindig lett jailbreak, úgyhogy ettől nem kell tartani. csak maximum időbe telik.

    @trigmegistos: ha a jailbreakre gondolsz a “jalybreak” szóval, akkor mivel a 7.0.5-öt kizárólag iTunes-os restore-ral tudtad visszatenni, így nem igazán érthető a kérdés, hiszen azzal gond nélkül megy. egyedül az OTA frissítéssel felkerült rendszerek esetén nem megy, csak egy restore után.

  15. 7.1 4 béta volt rajta majd vissza mentem 7.0.5 re. Lehet jalibreakelni vagy sem? A modem verzió megváltozott vagy sem? Köszi

  16. @trigmegistos: egy hozzászólással fentebb ott a válasz. mi köze a modem verziónak a jailbreakhez? most mit akarsz csinálni vele? a jailbreak nem függetlenítés, sosem volt az.

  17. Bocs igazad van! Ezt én néztem be! Bocsánat!!

  18. Sziasztok!

    Nálam a Cyndia valamilyen portugál zagyvaként jelent meg. Hol rontottam el?

    Köszi!

  19. Már működik. A magyar nyelvi csomag kellett hozzá. :disappointed: :thumbsdown:


Add a Comment