fbpx Skip to content

Biztonságban a telefonod. Egy elegáns bumper-tok hibridet, egy különleges védőhabos fóliát és egy autós-asztali tartót kaptunk nemrég tesztelésre a SzifonStore-tól.

Az SGP Linear Crystal Series tokjából kaptunk egy lime tesztdarabot. Ez egy átlátszó műanyag hátlappal, és a telefont körülfogó zöld színű védőkerettel rendelkezik, tehát az átlagos bumper-nél nagyobb védelmet ad a telefonodnak. Ha netán képernyővel lefele esne le a telefonod, akkor a tok kis túllógása megvédi az üveget.

Nagy előnye, hogy mind iPhone 4S-hez, mind iPhone 4-hez használható, illetve hogy egyáltalán nem tapad meg nadrágzsebben, megkönnyítve a telefon elővételét/eltételét. Gyárilag kapunk hozzá egy védőfóliát, egy tisztító kendőt, 10 darab vaku fényét fókuszáló korongot (amiből nem világos, miért kell ennyi), és egy, az Apple logót megvédő fóliát. Kapható zöld, matt fekete és rózsaszín színben is, utóbbit természetesen inkább hölgyeknek tudnám ajánlani.

Az idAmerica New York-i székhelyű vállalat Cushi habfóliája azoknak az iPhone 4 vagy 4S tulajoknak való, akik nem szeretnek telefonjukon tokot használni, de annak hátlapját megóvnák a károsodásoktól. Egy könnyű és domború felületű matricáról van szó, amely a hátsó üvegfelület integritását egy sima fóliánál sokkal jobban védi, egyúttal pedig egyedivé és izgalmassá teszi a telefonodat. Nagyjából 1 hetet volt rajta a készüléken, mely alatt számtalan dícsérő szóval találkoztam és többen is elkérték megtapogatni a telefont.

A tesztidőszak alatt meglepő módon nem koszolódott az intenzív használat ellenére sem. Rengeteg színben és mintában tudjátok megvásárolni, személyesen viszont a képeken látható Cushi Stripe (vagyis csíkos) mintájút tudom ajánlani. Nagyon izgalmas termék, élmény volt tesztelni. Ha nem extrém körülmények között használod az iPhone-t, különösen ajánlott.

Végül pedig az SGP cég Mobile Stand S20-asa: egy elegáns és univerzálisan iPhone tartó, amelynek egyaránt helye van autónk szélvédőjén és íróasztalunkon. Egy tapadókorong és vákuumos rögzítés segítségével mindenféle sima felületen megtapad, tartókarja 360 fokban forgatható (így lehetőség van a telefon álló vagy fekvő módban való használatára is), függőlegesen pedig 30 fokban állítható. Használható iPhone 3G, 3GS, 4, 4S-el is, én más tartókkal szemben preferálnám, mert nem kell a telefonunkat védő tokot eltávolítani a behelyezéshez. A tesztelés során rázkódásnak tettem ki a tartót, de még ebben az esetben is stabilan tartja a bele helyezett készüléket, az nem lötyög benne és nem fordul el, amikor nem akarjuk. Autós navigációhoz, vagy íróasztali mozizáshoz ajánlott.

Mindhárom ideális lehet karácsonyi ajándéknak iPhone-t használó párunk vagy ismerősünk számára. Az SGP Crystal Series tokot 7490 Ft-ért, az id America Cushi matricát 4390 Ft-ért, az SGP S20 autós tartót pedig 6990 Ft-ért tudjátok megvásárolni. Bármelyiket is veszitek, garantáltan tetszeni fog neki. (x)

Olvasd el a hozzászólásokat is

8 Comments

  1. Tökmindegy, hogy mit is adsz karácsonyra, a lényeg, hogy a szifonstore-ból legyen vásárolva 🙂
    Boldog Karácsonyt mindenkinek!

  2. sziasztok. nekem a SGP S20 autós tartó nagyon bejott, allandoan az a problémam, hogy a jelenlegi tarto allandoan lepottyan a szelvedorol, szokom hasznalni dj pulthoz is mint ipod szinten az asztalhoz rogzitve mint ahogy a kepen lathato, de szamtalanszor leesik, nem birja el. megszeretnem kerdezni hogy valoban annnyira nagyon jol e tapad a itt bemutatott tartó, mert ha igen akk rogton rendelek magamnak és a páromnak is… elore is koszonom valaszod
    (u.i. Szlovákiára is postáztok???)

  3. @VIP: ?

  4. SGP S20 tartót csak ajánlani tudom, nekem is ilyen van !

  5. @diario: Igen, elég jó ez a tartónk valóban, a SzifonStore-ban találsz még további képeket és leírást róla. (http://www.szifonstore.com/ujdonsagok/1210-sgp-kuel-s20-autos-tarto-szuerke.html)
    Szlovákiába való szállítás megoldható, ennek költsége 1500 Ft, viszont sajnos csak PayPal vagy banki előre utalással tudjuk vállalni (utánvéttel nem). Ha bármi kérdésed van állunk rendelkezésedre az [email protected] email címen.

  6. Én vettem magamnak karácsonyra egy iPhone 4S-t!Szerintem ez volt a legjobb ajándék! 🙂

  7. Az utolsó képen annyi Apple termék van, pont még egy iPhone a tartóban ötletes lett volna… Vagy van, csak nem az a bizbaz a tartó? 🙂

  8. Karácsonyi csillagászáras termékek… A két drágább 25 dodó, a harmadik 16. Csak gratulálni tudok!


Add a Comment