fbpx Skip to content

Az utóbbi pár nap folyamán volt szerencsém egy Ultra-Case UltraSlim bumpert használni, erről fogok most egy tesztet írni nektek.

Ezeket a termékeket már korábban is nézegettem, mivel szinte minden Cydiás csomagleírásnál ez a reklám fogadott, és egyszerűen nem lehetett felinstallálni valamit anélkül, hogy az ember akár véletlenül is rányomjon egy-egy Ultra-Case reklámra.

December 22-e körül rendeltem meg az Ultra-Case nevű iKészülék-tok gyártó cég oldaláról az UltraSlim nevű bumperjüket, fehér színben, mivel a gyári, Apple által gyártott tok nekem túl vastagnak tűnt, nem tetszett. A rendeléstől számítva kb. két héttel megkaptam a terméket, a postán kellett átvenni a csomagot. A bumper egy kis dobozkában érkezett, vattával együtt becsomagolva, egyenesen Hong Kongból.

Persze azonnal ki is bontottam, és ott volt a bumper egy szép, igényes csomagolásban. Sőt, még egy kellemes csalódásban is volt részem: a bumperhez még egy elő- és hátlapi fóliát is adtak, a tökéletes védelem érdekében. Más oldalakon ezt, mint plusz terméket lehet megrendelni…

Ki is szedtem a csomagolásból a bumpert, szép, finom műanyagból van, ez egy jó pont. Ezek után feltettem az iPhone-ra, bár kicsit nehézkesen, de végül sikerült. Feltevés után egy kicsit illeszgetni kell, a helyére kell rakni, hogy minden tökéletesen passzoljon. Nincs semmi félrevágva, esetleg elcsúszva a bumperen, minden a legtökéletesebb helyén van.

(felül a bal oldalin, alább a jobb oldalin van az UltraSlim bumper)

Amikor az első alkalommal a kezembe vettem, elég furcsa volt. Nem azt a megszokott, vastag bumpert éreztem, hanem egy sokkal gyengédebb, finomabb iPhone érzetét kelti a kézben. Oldalt és felül a gombokat kicsit nehezebb megnyomni, mint a gyárinál, mivel itt be van süllyesztve a gomboknál a bumper (lásd alább).

A dock, illetve a füles csatlakozó is teljesen hozzáférhető, tökéletesen Synceli a telót az iTunes, illetve nem jön ki a fülhallgató egyáltalán. Se a hangszórót, se a mikrofont nem takarja le. Egy szó mint száz, külsőleg semmiben sem gátolja a működést.

A fóliát csak hátul raktam rá, véleményem szerint elöl elrontja azt a simaságot, gördülékenységet, amit az iPhone 4 kijelzője nyújt.

Egy pár nap használat után bátran merem állítani, hogy ez a legjobb bumper a maga kategóriájában, az utángyártott bumperek közül. Kényelmes, nem koszolódik könnyen, széppé varázsolja az iPhone-t, és ami a legfontosabb, megoldást nyújt az Antenna-Gate-re. Ami az árát illeti, egyáltalán nem drága ahhoz képest amit nyújt, mindössze 13$+2$ szállítási költség (~ 3000 Ft) egy bumper, illetve van Combo-ban is, ami azt jelenti, hogy minden színből (kivéve fekete és fehér) kapsz egyet 30$+2$-ért (~ 6500 Ft).

Olvasd el a hozzászólásokat is

16 Comments

  1. Jól látom, hogy ez nem védi a kijelzőt, csak a széleket a vastagabb bumperrel ellentétben?

  2. bumper akar miylen vekony is egy kalap kaki:( fólia a jó mégpedig invisible shield:) előlre is érdemes mert a kielő is karcolódik ám!! és semmiban sem rontja az élményt

  3. Leejtéstől nem véd a shield;)
    Kisebb magasságból pedig tökéletes a bumper, rendeltem én is egyet, egy próbát megér, pláne mivel nagyon olcsó! (és ha még fóliát is adnak hozzá, na az a nem mindegy)

  4. Nekem gyári Bumperem van, ami tényleg elég robosztus fogást ad.
    Ma veszek öcséimnek ajándékba 3 ilyet és meglátom mit tud.
    Ha beválik veszek magamnak is, bár a gyári elég jól véd.
    Persze mindannyian IS-del védjük a bumper mellett a telóinkat…;-)
    Amúgy Aréna Starking-nél 2990Ft az ára, ha valaki nem akar neten rendelgetni.

  5. Nem rossz, csak számomra pont az a gond vele, amire Borp rákérdez. Nem védi az elejét, ill. a hátát a telónak, ha leteszem valahova, “felfekszik”. Pedig jobban tetszik, mint az eredeti bumper 🙁

  6. egy ilyen case hozzá, amivel bt-on keresztül kommunikál majd vele a lencse?
    h t t p ://www.youtube.com/watch?v=VgBl0ejQ8c0&feature=player_embedded#!
    😀

  7. @jakabadam: nem kell leejteni, eddig nekem 1x sikrült konkrétan eldobnom a liftben de nem lett semmi baja .. 😀

  8. Uram atyám! Mikről beszéltek!? Pont 1 dollárért árulnak ilyeneket. 🙂 3-5 dollárért már kemény “héjak” vannak amik védik a hátlapot. Jómagam a munkámból fakadóan úgy döntöttem egy “bumszli” tokot veszek rá. Komplett első, hátsó összepattintott kemény műanyag ház. Ezen szilikon gumi skin, nyílászáró gumikkal. A display 4mm mélyen, így nem túl sok behatás éri. Így kissé ipari jelleget kapott, de nekem az épsége fontosabb. S mind ez: 6.79$! “Ünnepnapokra” van egy kétrészes kemény perforált design tokom 2.99$. Mindkettő tökéletesen illeszkedik és véd!

  9. @Crazy: Jó mondjuk elég jó minőség a telefon maga, én anno a 3g-met húztam szó szerint a földön, tankolásnál mikor kiszálltam a kocsiból, nem vettem észre hogy kiesett a zsebemből, és a headsettel meg húztam magam után a földön egy métert a szifont pofával lefelé
    😀 (természetesen nem lett baja, de másnap vettem rá tokot meg fóliát 😀 )
    Szóval össze vannak ezek rakva, de inkább vigyáz rá az ember 😀

  10. Én ilyen bumpert használtam kb 1 hónapig. Most vettem rá egy robosztusabb sokkal inkabb szilikon bumpert és azt kell mondjam megváltás ezt használni! A kicsiben alig lehet benyomni a gombokat..

  11. Nekem gyári(vagyis clone) bumperem van és teljesen jó. Ezt nézegettem én is tetszett meg minden, ez max az antenna problémára jó. Ha leejted pont nem védi a kijelzőt. Vettem invisible Shildet is, erről mindekint lebeszélek.Egy undorító sz@r közel 8e ért. A képernyőt idegesítő volt nyomizni vele, úgyhogy száműztem. Mondjuk ha egy irodában dolgoznék nem hiszem hogy vennék rá bármilyen tokot, max egy plüs”zoknit”

  12. Nekem ugyan ilyen van feketében, és sajnos a védés helyett teljesen összekarcolta az aluminium keretjét az iphonennak, amugy teljesen megvoltam vele elégedve. Csak kb több kárt okozott mint hasznot… majd ti is meglátjátok több használat után.

  13. Én neten rendeltem Otterbox Defendert a szifonhoz. Első – hátsó műanyag borítás, szilikon gumi köntös. Olyan lett az iPhone mint egy tank, de így legalább védve van. Egy kis bibi azért van: a fekete szilikon szedi a szöszt a zsebemből mint állat. Nagyjából ennyi. Ja és mindez 35$. de hát a biztonságnak ára van.

  14. Szia! Köszi a tesztet, mert pont egy ilyet kerestem, mert mindig sikerül az élére ejtenem a telcsit. Gugliban rákerestem, itthon is van ám, az ár ua. XD Rendeltem is egy fehéret.
    http://www.notebookbags.hu/index.php?cPath=897_915_914_1004
    Csúcs, hogy első-hátsó fólia is van hozzá ennyiért.
    Majd a pasimmal felnyalatom, mert én már 1 fóliát elcsesztem, hót buborékos lett. Remélem ez olyan jó ahogy írtad.
    További szép napot!

  15. @Sullivan:
    Ezt a tokot is le kell vennem állandóan, ha dokkolóban akarom tölteni a telóm? Vagy létezik egyáltalán olyan, ami nem gátol a dokkolóban való töltésnél?


Add a Comment