fbpx Skip to content

Update #1

Sziasztok ! Helyzetjelentés a helyszínről:

Reggel nyitás előtt még bementünk csinálni pár képet, megnézni mi folyik bent. Mindenki pakolta ki az Apple cuccokat, kiegészítőket, készültek a nyitásra. 10 órakor kinyíltak a kapuk és először 5 embert engedtek be, akik elsőként nézhettek körbe, csaphattak le a legjobb ajánlatokra. Új embert csak akkor engedtek be, ha kijött egy ember, aki már végzett a vásárlással. Sajnos emiatt lassan halad sor, de megéri kivárni, mert nagyon olcsón hozzájuthatunk a termékekhez. Szinte minden megtalálható, mi se gondoltuk hogy ennyi minden lesz. Árakat átnézve: Mac Mini 110-140 ezer között, JBL hangszórók 9-30 ezer között, wireless billentyűzet 12 ezer, de amin ledöbbentünk hogy a táskák pl 2 ezer ft-ért vannak, amik anno 30 ezres áron voltak, iPhone tokok 2-3 ezer között mozognak. LED Cinema Display 180 ezer, 20″ Cinema Display 50 ezer. A fülesek is le vannak árazva.

Aki szeretne elmenni, még este 8-ig megteheti!

Cím: 1061 Budapest, Andrássy út 36.

Remélem nem felejtettétek el, hogy holnap iSTYLE Garázsvásár! 😉


Többen kérdeztétek, hogy a vásáron milyen Apple termékek és kiegészítők lesznek, illetve milyen áron juthatnátok hozzá, ha elmentek. Mi is próbáltunk megtudni tőlük információkat, de kérdéseinkre csak annyit válaszoltak:

Kedves Rajongóink, Vásárlóink és Mindenki!

Kérünk titeket, hogy ne érdeklődjetek a garázsvásáron kínált termékek listája után, mivel ezt nem áll módunkban közzétenni, sem a facebook-on, sem az oldalunkon, sőt személyes vagy telefonos érdeklődés esetén sem.

December 3-án, az érkezés sorrendjében lehet majd válogatni és vásárolni, csak azt ígérhetjük hogy mindenki talál majd valami “jó vételt”!

Megértéseteket köszönjük,

Üdv,

az iSTYLE csapata

Válaszuk érthető, hisz egy igazi garázsvásárt szeretnének szervezni, nem pedig egy online aukciót, ahol mindenki lefoglalhatja előre, hogy mi kell neki, mert elvesztené a feelingjét. Ehhez pedig elengedhetetlen az izgatott kartondobozban turkálás, sorban állás, stb.

Hogy pontosan mik lesznek, azt mi is csak tippelni tudjuk. Valószínűleg árulnak majd MacBook-okat, iPod-okat, régóta készleten lévő hangszórókból és fülesekből biztosan lesz kínálat, de a Mac Mini, iMac esetleg iPad sem kizárt! 🙂

Természetesen mindenről áfás számlát állítanak ki. Kártyával is lehet majd fizetni, aki szeretné. A garancia hossza pedig gépenként változik, mivel demo gépekről van szó.

Holnap minden kiderül! Mi ott leszünk 😉 Gyertek!

1061 Budapest, Andrássy út 36.

Olvasd el a hozzászólásokat is

43 Comments

  1. szerintem semmi nem lesz olcsó, max nem kib.szottul qrvadrága XD

  2. @hristooos: haha 🙂

  3. hristooos: ennnnnnyi:D

  4. Ott a pont :DDD

  5. Hmmm… érdekesség:

    iPad 16GB Wifi only:

    Csak1marka.hu napi akció, 31% kedvezmény: 209.990->149.990 :))

    csak ma, csak nektek..:))) ezek hülyék…:)))
    Na de tovább:

    Libri.hu
    169.990 Ft

    xms.hu

    147.990 Ft

    És van ennél olcsóbb????

    Igen.:))

    Aqua Electromax !?:)

    139.990 Ft

    hátööö

  6. Na most offolok egyet. iPhone 3g T-mobilos fuggo 3.1.3 firmware, es semmilyen wifit nem erzekel. volt restore teljesen backup nelkul, volt reset network settings, meg mindig semmi wifi. Most volt gyari update 4.1es firmware-re, szinten semmi wifi, es 05.14.00 basebandem van (hiaba updatelek gyari firmware-re nem megy feljebb)

    Valami megoldas esetleg? (Mar nem az enyem a telefon mert eladtam, csak erdeklodok.)
    A problema az, hogy wifi nelkul nincs cydia, nincs ultrasnow nincs fuggetlenites, es teljesen hasznalhatatlan a telefon igy.
    Kossz.

  7. vazz, kenyeret fognak osztani ingyen mint anno Lengyelországban ?!
    szegény éhező, fázó emberek a képen…

  8. @draft: a kép nem épp azt szimbolizálná 😀 hanem a nagy érdeklődést 🙂

  9. rossz nézni ahogy egymás hegyén-hátán áll, fekszik a sok cucc! a fos idő miatt meg nem tudok felmenni pestre! rossz idő miatt (eső nap) jó lenne egy másik nap, max a maradék cuccokra! 🙁

  10. A raktár kép az amit ma árulni fognak? 🙂 Mert szimpatikus!

  11. Ez a kép nem most készült, hanem amikor 30 000 Ft-ért árulták a tiszta új iPod Touch-okat.

  12. itt állok kint géppel a kezembe és szétfagyok a töbi Apple Fannal 😀

  13. kitartást a sorban álláshoz, én eljöttem, mert jó magyar szokáshoz híven, egy a kalap kula a szervezés.. 30perc alatt 5 lépést halad a 100 fős ember tömeg.. aztán mire sorra kerülsz délután 3kor akkor már nincs is mit venni.. 🙁
    ettől függetlenül majd valaki megírhatná, hogy miket látott és mennyiért a raktárban, thx!

  14. Off: Milyen akitv autos tartot ajanlotok iPhone 4-hez?

  15. @Arhel: Igen 🙂

  16. Aki visszatér és vásárolt is valamit, ossza meg velünk. Irigykedni szeretnék! 😉

  17. @iParts: Facebook-ra rakosgatunk képeket 🙂

  18. Szerintetek meg szabad venni Vodafone-os Iphone 4-et másokkézból?

    Letilthatják? Azt hallottam ,hogy a Voda nem tiltja le a készülékeket.

  19. Bocs az offért, de segítsen valaki! Hogyan tudom a hangot kihozni 2010 áprilisi macbook-ból TV-re? mini display átalakító hdmi-re megvan de hang nem jön ki rajta!

  20. @Mkr: nem tudom ezt honnnan hallottad, de rosszak az értesületlenségeid 😀 1 jó tanács: csak úgy vegyél előfizura vásárolt telefont, hogy bementek a szolgáltatóhoz, és átiratjátok a nevedre. ennek van egy néhány ezer forintos díja, de legalább nyugodt lehetsz hogy nem tiltják le ha elmaradozik az illető a számlákkal.(kivéve ha külföldről veszed, mert magyarországon tudod használni ha kint letiltják) voda ugyanúgy letilthat mint minden más szolgáltató, ha nem fizetsz…

  21. Megkérdeztem az ügyfélszolgálatot. Azt mondták csak az előfizetést tiltják le ha nem fizet.
    Próbáltam utánakeresni és a neten sem találtam olyat ,hogy vodás telefont tiltottak volna ellenben a T vel és a Telenorral.

  22. off iphone 4 4.2.1 hacktiválásra van lehetőség?

  23. off:
    Adott egy iPhone 3G. Először 3.1.2 volt rajta (de sajnos az SHSH nem lett lementve), frissítve lett 4.0-ra, aztán downgrade-elve 3.1.2-re (tehát jelenleg a 4.0-s baseband-je van, de a rendszer 3.1.2). Most szeretnék egy 4.1-es cfw-t felrakni, de nem sikerül. Ha csak simán próbáltam recovery-ben, vagy DFU-ban felrakni, akkor 3194-es hibát kaptam. Leszedtem a 4.0, 4.1-hez való iREB-et és ezzel raktam “spec” DFU-ba, ilyenkor viszont hosszasan gondolkodik a “Preparing iPhone for Restore”-nál, majd 1604-es hibát kapod. Külföldi fórumokon azt olvastam, hogy a LIBUSB-t kell felrakni, sikerült is, de nem változott semmi.
    Remélem, nektek van egy ötletetek erre?!

    Előre is köszönöm!

  24. @Mkr: Persze hogy nem találtál róla, mivel most jelent meg a Vodafone-nál. De amúgy gondold át logikusan a dolgot. Szerinted a vodafone hagyná, hogy használd nyugodtan tovább a hálózatukat, ha hónapokig nem fizetnéd a számlákat ? Nem értem miért ne tilthatná le. Egyedül ezzel tudja megakadályozni, hogy ne halmozódjon fel több tartozás. “Ha telefonálni akarsz, fizesd ki öcsém a tartozast aztan majd engedélyezzük hogy használd a hálózatot”

  25. @Mkr: Viszont a feltöltőkártyásokat, amik egyenlegét mindig fel kell töltened és nem mehetsz mínuszba, azokat nyilván nem tiltják le. Mert nem is kell. Ha elfogy a pénz amúgy se tudsz telefonálni.. 🙂

  26. @Delludus3: ugyan így történt ez velem is, downgrade után elszállt 😀 nem sikerült megcsinálnom :/

  27. @Delludus3:
    Tévedsz van Cydia, csak úgy hívják, hogy Cyder 2 és PC-re való.
    Hozzátudsz adni repokat és mindent ugyanúgy letölteni, mint a Cydia-ban, majd pedig a program USB-n keresztül képes felmásolni a letöltött fájlokat és a telefon 1-2 újraindítása után az eredmény is látszani fog.
    (fél éve nincs wifim, mindent megtudtam oldani ezzel a programmal)

  28. bocsi h témát váltok, de lenne egy problémám
    telenoron belül djuicenál ma kapcsolták be nekem a mobilnetet, amiről kaptam sms-t is, 3g és mobil adatforgalmat bekapcsolom, de azt írja ki bármelyik alkalmazás/böngésző, ha netre akarok menni, h “mobil adathálózat nem aktiválható ön nem rendelkezik mobil adatszolgáltatási előfizetéssel”
    telo: 3g, 4.1(8B117)+jailbreak+függetlenítés, 6.15 ös baseband… valaki valami ötlet? nemtom tényleg h mi lehet a gond…. 🙁

  29. ott voltam, de olyan sor volt, hogy meg sem próbáltam parkolót keresni :/

  30. @Tian:

    De én arról nem találtam infót ,hogy a Voda bármilyen telefont is letiltott volna ,ha csak nem lopott volt.
    Nem véletlen ,hogy a kereskedők csak Voda függő telefont vesznek meg ,vagy számítanak be.

  31. Bocsi de mi ez a ki-beba**ott OFF-olás?! Ott állok az iStyle előtt és azt olvasom oldalakon keresztül, hogy kinek milyen nyűgje van a telibek**t JB-kel…

    Egyébként lemaradtam…14-15 óra tájában már nem volt “semmi MAC-kel kezdődő”, legalábbis ezt mondta az eladó…szóval egy 45 perces sorban állás után eljöttem, pedig akkor már bent voltam. Persze korábban kellett volna felkelni…hiába no…örök igazság: Ki korán kell, aranyat lel…:(

  32. @hurricane: Látom handras.hu-ra is beirtad xDDD

  33. @end:

    cellular data networkbe az APN-hez írd be, hogy net

  34. @sindliG: @sindliG: és ezt h tudom megcsinálni? mert amit találtam neten videókat, pl ez: h t t p: / / w w w.youtube.com/watch?v=mx1Jd-i5ZGc nekem nem akar összejönni… de lehet h nem is jót próbálok csinálni…szval mit kéne felrakni h legyen ilyen beállítási lehetőségem?

  35. ilyen hidegben az alljon sorba akinek 2 anyja van! 🙂
    1 macos cucc sem er annyit hogy ebben a hidegben sorbaalljatok erte…

  36. Hat ez nagyon nagy! Koszi Szifonos sracok, koszi iStyle! 😀
    17500-ert vettem 3db Crumpler oldaltaskat, 2db noi kezitaskat, es egy iPhone tokot. Ez kb 80%-os akcio 😛
    Kb 19:30-ra ertem oda. Bar nem tudom reggel mekkora keszlet volt,de volt mibol turni annyit amennyit nem szegyellsz.
    E a i oro i bodotta’ 😀

  37. limreain nem lessz 4.2.1 re?

  38. @end:

    APN-hez írd be hogy net utána pedig nyomj egy reset network settings-et.

  39. @end:

    settings—>general—->network—>cellular data network—APN
    utána
    settings—>general—>reset—>reset network settings

  40. Köszönet az iStylenak az akcióért! Én az esti órákban érkeztem, de megkaptam amire vágytam. Vettem egy bőrtokot 3000-ért ami 10000ről volt leárazva és egy AKG K370 headsetet ami 14000 volt 24000 helyett. Macekről már lemaradtam de kíváncsi lennék mennyiért lehetett beszerezni őket. Ha valaki megírná megköszönném!

  41. Macbook PRO 13″ 2.66,320m,4gb ram,320gb vinyó,új, magyar billes,garis gép érdekel valakit ?
    360e Ft.

    üdv.

    (nem garázsvásáros 🙂 )

  42. Üdv Mindenkinek!
    Azoknak írom akik kérdezték mi mennyiért volt és, hogy zajlott.
    Nekünk nagy csalódás volt, mi kb. 40.ek voltunk a sorban úgy, hogy 9-re mentünk kb., és 3 óra hossza volt mire bejutottunk. Nagyon rosszul volt megszervezve, 2-3 embert engedtek be csak egy szere, és azokat is csak váltásban. Elkapkodtak mindent előlünk, bár úgy könnyű, hogy volt egy nő a gyerekével, (sznob köcc….g) aki megvásárolta az első …helyek egyikét 20000Ft ért. Na meg az is nagy igazságtalanság volt, hogy engedték azt, hogy valaki 4 ipad-ot vegyen, meg 2 macbook-t és 1 imac-et…… Egyébként is a nagy értékes dolgokból alig volt, pedig igazából mindenki azért ment.
    Általában akik kijöttek elsőnek valami értékesebbel, tőle megkérdeztük mennyiért vette, hát majdnem dobtam egy hátast, hogy nem tudtam menni korábban, mert dolgoztam. Például 22″imac 120e, Macbook is 120e és 140e…. Szóval tényleg nagyon jó áron voltak. Kiegészítők voltak bőven és azok is jó áron. Én egy FM transzemittert vettem bánatomban és egy tokot és HDMI kábelt, és összesen nem fizettem 5000Ft ot. Szóval nem panaszkodom, de azért jó karácsonyom lett volna egy Macbook társaságában.

  43. @sindliG: az a gond h nekem nincs ilyen beállítási lehetőségem h cellular data network…. ezt h tudom odaszülni?


Add a Comment