fbpx Skip to content

Itt az appshopper.com saját alkalmazása

Személy szerint nagyon kedvelem az appshopper.com oldalt, mert nagyon nagy pontossággal hozza le az App Store-ban történt változásokat. Telefonon böngészve eddig csak Safariból volt elérhető, de ma kiadták saját alkalmazásukat.
Ugyanazokat a lehetőségeket biztosítja, mint a weboldal. Megtekinthetjük a népszerű alkalmazásokat, de böngészhetünk a verziófrissítések, új programok és az árcsökkentések között is. Saját kívánságlistát is létrehozhatunk, így értesítést kaphatunk az új verzióról vagy árváltozásról.
Már nagyon kellett ez az app, természetesen ingyen tölthető le a magyar App Store-ból.


Hogyan oszlik meg a 120 millió

Jobs a múlt szerdai eseményen bejelentette, hogy az idők kezdetétől 120 millió iOS operációs rendszerrel ellátott készüléket adtak el. Az Asymco becslése szerint ebből 67.6 millió iPhone, 7.2 millió iPad és 45.2 millió iPod Touch készülék. És a szám naponta 230 ezerrel növekszik 🙂

Olvasd el a hozzászólásokat is

18 Comments

  1. FavoriCCben mar 1 eve ott figyel, most legalabb iPadrol is nyomon kovethetem az esemenyeket 🙂 Nem ertem a storebol miert vettek ki a freere szurest….

  2. Srácok a postok címét nem lehetne a tartalmuk szerint elnevezni ?
    Ennek hogy “napi hírek” semmi információtartalma nincs, később sokkal könnyebb lenne visszakeresni valamit a címek szerint. Ez lehetne pl. “appshopper”, bőven elég egyszavas is de legalább van információ benne arra vonatkozólag hogy mi van a cikkben.

  3. Támogatom a kezdeményezést.
    +1 voks.

  4. Nagyon hasonló még: PandoraBox

  5. Egy buta kérdésem volna. Az iPhone4-en a játékok más felbontásban mennek, mint mondjuk 3GS-en? Vagy van olyan játék ami igen és van, amelyik fix felbontású. Példának okáért néztem az Angry Birds-öt, ami ugyan van HD-ben, de az csak iPad-en megy, iPhone-ra egy SD verzió van.

  6. Gondolom upscalezi. Nem lesz negyed kepernyonyi kis lofutty a kijelzo kozepen, mint iPad vs iPhone eseteben. Itt siman pixeldupazassal megoldja.

  7. @dnp: pixel 4x-sel oldja meg, elvégre ez az oka, hogy pont azt a felbontást választotta az apple. Viszont arra kíváncsi lennék, hogy ez a pixel 4xzés észrevehető-e egy 3g[s]-re natívan tervezett appnál a 4-en.

  8. 2X 🙂 ha veszel egy 1cm elhosszu kockat, meg egy 2cm elhusszut, akkor arra azt mondod, hogy 2X akkora, nem pedig 4X… A pixel teruletileg 4Xesere nol, de akkor is…

  9. Na jó, de tele van a net natív 640p-s képekkel játékokból. Vannak külön iPhone4 játékok?

  10. Én eddig a PandoraBox-ot használtam, ami gyakorlatilag ugyanez, de ez jobb. Pl. már csak azért is mert ez tudja a fast app switch-et, meg az screenshot kezelése is jobb.

  11. @dnp: Oké, de csak a szmájli miatt. Eleve négyzetről van szó, nem kockáról. Továbbá ha veszel 2db négyzetet és egymás mellé tolod, akkor abból egy téglalapot kapsz, viszont, ha 4et veszel, akkor ugyan úgy megtartja az eredeti négyzet arányait. Egyébként jó amire te gondolsz, de kétszer kell duplázni, hogy megmaradjon a négyzet nem pedig csak egyszer. És így jön ki a 2×2=4
    @Borroneo: Ehhez a részhez nem értek, mert nem tudom hogyan működnek az appok. De vannak “Retina Display”-re optimalizált appok, amik mennek a régi felbontáson is és fordítva, hogy az appot utólag készítették fel a nagyobb felbontásra.

  12. @hepike: Olyasmire gondoltam, mint a PC esetében ahol lehet játszani 1600×1200-ban és 1024×768-ban is. Már csak az a kérdés, honnan lehet megtudni egy appról vagy egy játékról, hogy iPhone4-en natív felbontásban jelenik-e meg.

  13. @Borroneo: appstore-ban kell írja, hogy iPhone 4 ready, vagy hasonló. van külön iPhone 4 apps kategória is. ha onnan szeded le, az tuti full felbontásban lesz. de előbb-utóbb úgyis frissítik mindet.

  14. @hepike: Ertem mit mondasz, volt anno egy matek 5os szigorlatom is :), viszont koznyelvben ez akkor is csak duplazas. PS ben is ha rajzolsz egy 320*480as teglalapot, majd mondod neki, hogy 200% os nagyitas, abbol 640*960 lesz 🙂

  15. @dnp: A psben a 200%os nagyítás is 2*200%, mivel mind a két oldalt megnöveli ennyivel és ha utána számolsz, akkor szépen ki is jön, hogy ez 2*2, azaz négyszerezés. (640*960)/(320*480)=4 Egyébként nem csak ez van rosszul berögzülve a köztudatba 🙂 de ez még nem ok arra, hogy rosszul is használjuk.

  16. Admin eszre vettem, hogy az appshopper link nem jo mert felhozza ele a blogger cimet is es 404 es hibat ir gondoltam szolok.

  17. @szorian: nálam mindkettő jól működik.


Add a Comment