fbpx Skip to content

Megjelent egy unboxing videó az új fehér iPhone 4-ről. A 9to5mac.com készítette a videót, sajnos nem a legjobb minőség, de legalább láthatjuk kb. hogy fog kinézni a kütyü. Nekem továbbra sem tetszik fehéren.

iPhone 4 T-mobile Start:

Meg nem erősített hírek szerint szeptember 11. vagy 17. lesz a nagy nap. Valószínűleg éjféli nyitás szokásos MOM park. Egyelőre ezek biztos időpontok amikor a T-mobile rendezvényt szervez, elhangzott itt az iPhone 4 is, de nem tudunk többet.

Olvasd el a hozzászólásokat is

33 Comments

  1. hiszem ha látom, de a fehér annyira nem hiányzik, jó nekem a fekete, szép fekete karbon mintás tokban…

  2. Azt lehet már tudni, hogy függetlenül is lehet-e majd kapni iphone4-et itt magyarországon? vagy legalább domino csomagban?

  3. @pmark27: függetlenül itthon??? az jó vicc lenne…

  4. Gyönyörű! Én majd jövőre ha veszek, tuti fehéret fogok! Fehér meg ez a fém, nagyon szép szerintem.

  5. ez a fehér már lehet, hogy tényleg a végső! valahogy tényleg másnak tűnik, nem olyan sárgás, mint az eddigi képeken! így elég szépnek tűnik…

  6. @pmark27: szntem majd max Dominoba plusz a szokásos függetlenítés! de ez ha jól emlékszem már csak akkor lesz opció, ha először az előfizetéses ügyfeleknek már mind jutott…

  7. admin! amúgy ha ezeket az időpontokat az előző post kommentjeiből vetted, akkor ott az volt írva, hogy Aréna Pláza! nem Mom! 🙂

  8. Francba 🙁
    Reménykedtem benne, hogy már augusztus végén enyém lessz a kicsike.

  9. @sv: dettó! ez van! várunk…

  10. Az az egy igazából jó a várakozásban, hogy mire ideér, addigra biztosan fel lesz törve, lesz rá függetlenítés és lesz hozzá egy csomó program. Ennyiből nem rossz, hogy hozzánk ér el utoljára.

  11. @Abel: Már most fel van törve, van rá függetlenítés, és van hozzá egy csomó program. 😀 Csak ne lenne olyan ROHADTUL drága…!

  12. @Abel:
    Vagy azon már a legújabb firmware lessz, ami még nem lessz törhető egy ideig :S
    Csodálkoznák ha sima 4.0-val jönne ki, az túl szép lenne

  13. @sv: psztttt még meghallják!!! ne adjunk nekik ötleteket!!!!! psztttt

  14. Biztos hogy nem 4.0-val jon ki. LoL.
    Nekem tovabbra is jobban tetszik feherben, 3gs-bol is feher van. Valahogy sokkal elegansabb es hivalkodobb a megjelenese, mint egy mezei feketenek.

  15. @bali0703: hat iphone 3gből nekem is fehér van. Szép is, h fehér a háta de ha elöl is fehér lenne, hááát nem tudom:| .. 🙂 fekete iphone 4 winz

  16. mindig lehetett kapni iphonet domino csomagban…

  17. Egy kérdés: van egy 3GS, 3.1.3 van rajta. 4.0.1-et szeretném felrakni, de 3194 hibát dob az iTunes. Ha megnyitom a Cydia-t, akkor nem mutatja, hogy le lennének mentve az SHSH file-ok, de nem is adja be a “fület”, amivel lementhetném. Van valami tipp?

  18. @hohand: Nincsennek lementve az SHSH fájljaid. Használj umbrellát, amivel jelenleg a 4.0.2-t tudod csak lementeni. Te egy darabig hozzá ne nyúlj a telódhoz, mert ugrik a JB. Majd ha kijött a 4.0.2-höz a JB, akkor viszont szerintem frissíts. Az SHSH-t pedig mindig mentsd le umbrella-val, ha új szoftver jön ki. Egyébként a 3194-es hibát amiatt dobja, miert nincs SHSH-d.

  19. @hepike: köszi, de miért nem jelenik meg Cydia-ban a “Make my life easier”?

  20. Engem kikészít ez a várakozás és bizonytalanság…
    Már egyáltalán nem érdekel mennyibe fog kerülni, a megjelenés napján megyek érte.
    Eladtam a 3GS-em és most döbbentem rá, mennyire az életem része lett.
    Egy dologban bízom, hogy mire ideér javítják az antenna hibát.
    Az Apple oldalán azt olvastam, hogy annak jár az ingyenes Bumper, aki szeptember 30. előtt vásárolta készülékét, ebből én arra következtetek, hogy szeptember végére már javított konstrukciós telefonok kerülnek forgalomba.
    Remélem így lesz,mert mikor kézbe vettem egy iPhone 4-et valóban észrevehető volt a térerő csökkenés, bár erős jel esetén vonalbontás nem érhető el, de mégis zavaró, ha folyton figyelni kell rá, hogy tartom a telefonom…

  21. @hohand: Valószínűleg megjelent az valamikor, csak te is pórul jártál, mint én egyszer 🙂 Én úgy jártam, hogy a touch életében először kapott egy JB-t, aztán annyira ratyi volt az internet, hogy a cydia mikor nekiállt frissíteni a csomagokat elhasalt és hiába láttam a make my life easier-t, nem tudtam rá kattanni. Újraindítottam és többé már nem jelent meg. Maradt az umbrella.
    @Endrusz83: Én minden felé azt olvasom, hogy az antenna hibáját csak egy új konstrukcióval lehetne csak megoldani, ami leghamarabb csak a következő szifonban debütálhatna(amúgy nem értem miért nem lehet rá nyomatni egy vékony lakkréteget, az igényesebbik fajtából?)
    A bumperen már én is agyaltam egy csomót, hogy akkor ide haza hogyan lesz ez? 😀

  22. Nem ide tartozik, de valaki nem tud egy 4.0.1-en is működő bluetooth programot ami nem csak iphone-al működik?
    Egyszerűen nem értem miért nem tudják gyárilag bele tenni.

  23. @Endrusz83: nem tudom te milyen telefont fogtál a kezedbe, nekem 4es a megjelenés óta van és nincs térerő rángás v. beszélgetés eldobás, jah és még kb. 50 ismerősömnek sincs… amire itthon megjelenik a teló addigra akinek kellett annak már mind lesz…

  24. off:
    sziasztok
    bocsi hogy ide de nem tuodm mit csináljak van egy ipod touch 32gb om és véletlen újra indítottam és csak almalogó
    nyomnék rajta egy restore-t berakom recovry mórd aztán shift+restore de csak egy hiba üzenetet kapok “The iPod”iPod” could not be resstored. An unknown error ocurred (3194)”
    ez milyen hiba üzenet??
    jelenleg 4.0 van rajta + jb
    iTunes verziója: 9.2.1.5 lehet hogy ezt kéne csak frissíteni??
    mert ha csak simán a restore gombra nyomok akk meg felrakná a 4.0.2-t azt meg nem lehet tudtommal jb-ni de ha tévedek akk szóljatok
    köszi előre is

  25. gyári 3.1.2 es 3GS-nél nem kell lementeni, dolgozni az umbrellával,mert az régi iboot os ugye????

  26. @asus14: 18-as hozzászólást kellene elolvasni…

  27. @isty: 3gs-nél mindig kell

  28. @hepike én vhol azt olvastam, h apróbb konstrukciós változtatás elég lenne, ezért bízom benne, hogy mire ideér végrehajtják. egyébként sztem továbbra is adniuk kell a Bumpert…

    @draft Nem feltétlen akartam lecserélni a 3GS-em, tökéletesen elégedett voltam vele, de hirtelen jött egy ajánlat és jó áron eladtam, így kénytelen vagyok venni.
    Nem hiszem, hogy gáz lenne, hogy még nekem nincs, most lehet gizda, ha iPhone 4-et veszel elő, de két hónap múlva mindenki lesz*rja, hogy neked mióta van… Én soha nem azért használtam iPhone-t mert gizda, hanem mert jó. Sajnos egy Londonban élő cimborám sem jön mostanában haza, így mire onnan postai úton ideérne, már itt is megjelenik…

    Ezen kívül bízom benne, hogy mire ideér már teljesen letisztul, olyanra gondolok, mint pl nekem régi iBoot-os telóm volt, később jött az új iBoot. Apróbb változtatás, mégsem volt típuscsere.

  29. lenne egy olyan kérdésem hogy ipod touch 3g 32gb frissítettem 4.0.2-re
    hogy vissza lehet-e rá tenni a 4.0-t
    4.0 shsh fájljai megvannak meg a 4.0.2-é is

  30. Tegnap nálam is volt iPhone 4, gyári független, Telenor kártyát tettem bele (mert már lehet microSIM-et kapni!) és nem volt térerő probléma!Kipróbáltam minden fajta módon a fogást, de csak ritkán, hosszas váakozásután esett le egy egységet, de utána vissza is ment. 4.0.1 volt rajta.

  31. @onderon: hát nem tudom. Nekem így a színes bumperekkel még jobban egy olcsó gagyi kínai tömegterméknek tűnik előröl. Viszont hátulról szerintem rohadt gyönyörű.
    // egyéni szubjektív véleményem

  32. Az apple magyar oldalan mar a 4es szifont mutatjak de hogy mikortol kaphato azt nem irjak.


Add a Comment