Ross Young: 2022 elején érkezhet a mini-LED kijelzős, 27 hüvelykes iMac

Ross Young, a Display Supply Chain Consultants vezérigazgatója szerint az Apple egy új, 27 hüvelykes iMac bevezetését tervezi 2022 elején. Ez az információ Young tweetjéből, és a MacRumors-szal megosztott további részletekből származik.

Young elmondta a MacRumors-nak, hogy az iMac 27 hüvelykes kijelzőjében mini-LED háttérvilágítás lesz, ami valószínűleg azt jelenti, hogy XDR típusú lesz. A képernyő megkapja továbbá a ProMotion technológiát is, mely adaptív képfrissítést tesz lehetővé 24 Hz és 120 Hz között. Tovább olvasom

iSamurai iPhone szerviz akció

Figyelemre méltó fejlesztések hangzás tekintetében az új MacBook Pro modellekben

Az Apple a jelek szerint nagyon komolyan ráfeküdt a professzionális piaci vonalra. Mutatja ezt az új MacBook Pro modellek esetében a pazar hardverlista mellett az is, hogy a fejhallgató csatlakozó fejlett, nagy impedanciás támogatást kapott, emellett a hat tagból álló hangszórórendszer frissítését sem felejtették el.

Az átlagfelhasználó számára is természetesen jól csengenek ezek a dolgok, de az Apple számára az új Pro modelleknél kétségtelenül a szakemberek lesznek e tekintetben is az igazi célközönség.

Tovább olvasom

iSamurai iPhone szerviz akció

Az elődeikhez képest jelentősen jobb az új MacBook Pro modellek hőelvezetési képessége

Az új 14 és 16 hüvelykes MacBook Pro modellek teljesen megújult dizájnt és új házat kaptak. Ennek és az új alkotóelemeknek köszönhetően jelentős mértékben nőtt az Apple M1 Pro és M1 Max chipekkel szerelt laptopjainak a “szellőzése”.

Az Apple szerint legújabb, csúcskategóriás MacBook Pro gépeinek belsejében az új áttervezett háznak köszönhetően 50%-kal több levegőt képesek átmozgatni a ventilátorok, alacsonyabb fordulatszámon is.

Tovább olvasom

iSamurai iPhone szerviz akció

Az új MacBook Pro billentyűzete: fekete háttér, teljes méretű funkciógombok és Touch ID gyűrű

Amint azt sokan rebesgették, az Apple hétfőn bemutatott új MacBook Pro modelljeinek átdolgozott billentyűzete teljesen fekete színben pompázik, teljes méretű funkció gombsorral és a szintén frissített Touch ID gyűrűvel, amely tapinthatóbb élményt kínál a felhasználóknak, a gép zárolásának ujjlenyomattal történő feloldásához.

A funkciógombok magukban foglalják a Spotlight, a Siri, a Diktálás és a Ne zavarjanak mód gyors elérését, emellett a kijelző fényerejét, a médialejátszást, és a hangerőt vezérelhetjük velük. Ezek a billentyűk helyettesítik a Touch Bar-t, amelyet minden új 14 és 16 hüvelykes MacBook Pro modellről eltávolítottak, öt évvel a bevezetése után.

Tovább olvasom

iSamurai iPhone szerviz akció

Ezeket a portokat kapták az új 14 és 16 colos MacBook Pro modellek

Hétfőn este nagy port kavart a portok visszatérése, ahogy arról már a bemutató után be is számoltunk.

Az Apple jelentősen megnövelte a különböző csatlakozások lehetőségét, ugyanis az előző MacBook Pro-n csak Thunderbolt 3 csatlakozó és 3,5 mm-es jack volt, most 5 különböző bemenettel rendelkeznek az Apple profi laptopjai. Nézzük is végig ezeket!

Tovább olvasom

iSamurai iPhone szerviz akció

Három új termékbemutató Apple kisfilm: MacBook Pro, AirPods 3, HomePod mini

A hétfő esti eseményén három megújult terméket jelentett be a cupertinói cég, és a korábbi pletykák bizony több esetben is beigazolódtak. AirPods 3, HomePod mini új színekben, valamint a 14″ és 16″ MacBook Pro modellek.

Az Apple természetesen a megszokott kisfilmekkel is illusztrálta a termékeket, melyeknek kreatív és igényes kivitele egyben magyarázatot ad arra, miért is az Apple a világ vezető technológiai vállalata.

Tovább olvasom

iSamurai iPhone szerviz akció
iSamurai iPhone szerviz akció

Elérhető az iOS 15.1, iPadOS 15.1, watchOS 8.1, tvOS 15.1 és macOS Monterey kiadásra szánt, RC verziója

Az Apple a ma esti keynote után elérhetővé tette az iOS 15.1, az iPadOS 15.1, a watchOS 8.1, a tvOS 15.1 és a macOS Monterey kiadásra szánt, RC verzióit – illetve az is kiderült, hogy ezek hivatalos megjelenése október 25-én lesz.

Az újdonságokkal vagy folyamatosan frissítjük ezt az írásunkat, vagy pedig új cikket teszünk közzé, ha valami drasztikusan új dolog bukkan fel. Felfedeztél valamit, ami eddig nem volt? Írd le hozzászólásban!

Tovább olvasom

iSamurai iPhone szerviz akció

Az Apple bemutatta az AirPods 3-at – vízállóság, térbeli hangzás, MagSafe, jobb akkumulátor idő

Ahogyan az várható volt az Apple bemutatta az új belépő fülhallgatóját az AirPods 3-at. Lényegében ez az AirPods Pro kistestvére, szinte ugyanazokkal a tulajdonságokkal, kivéve a zajszűrés avagy zajkioltást, viszont cserébe tovább bírja akkumulátorral, mint a Pro.

Az új AirPods 3 a képek alapján hasonló designt kapott, mint az AirPods Pro, de nem in-ear fülhallgató – és igazából gyakorlatilag korábban már ki is szivárgott a kinézete. A szára ugyanúgy érintés/nyomásérzékeny, IPX4 vízálló és rendelkezik belső és külső mikrofonokkal, amivel a térbeli hangzást és az Adaptív EQ-t is megkapjuk, tehát valós időben optimalizálja a zenét, hogy a legjobb hangminőséget kapjuk!

Tovább olvasom

iSamurai iPhone szerviz akció

Uponor Chameleon webinar: hűtés-fűtés, árnyékolás, világítás, energiamenedzsment, beléptetés és biztonság

A Szifon.com-on nem először hallotok a Chameleon rendszerről, ami egy komplex, teljesen felhasználóbarát okosotthon rendszer. Amikor a Chameleonról mesélek az ismerősöknek, mindig a maximalizmus jut eszembe. A cég magas színvonalon űzi az okosotthonok telepítését és menedzselését, így a mostani webinar rendkívül érdekes lehet számotokra.

Hűtés-fűtés, árnyékolás, világítás, energiamenedzsment, beléptetés és biztonság – egy komplex okos otthon összes funkciója egy platformon, felhasználóbarát módon és bárhonnan elérhetően. Ezt hozza tető alá az Uponor és a Chameleon okos otthon együttműködése.

Tovább olvasom

iSamurai iPhone szerviz akció